На море в България 2022г.! - 2

• 59 319
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • В.Търново
Айва, не че нещо , но познавайки Русалка от списвнето тук, след твоя подробен доклад, очаквам да си отмени резервацията. Пиша това в кръга на шегата.
Точно това ми мина през акъл. Cry
Доверявам се напълно на aiwabg. Ще видя какво ще правим... Ще умувам.
Благодаря много за коментара на aiwabg!

# 226
То и аз се замислих за канселация на Маджестик, четейки отзивите, но в крайна сметка никъде за нищо няма гаранции 😃 дори хотели, които за поредна година посещаваме, могат да те изтенадат неприятно. Да се настроим положително и да сигнализираме при нередности с надеждата да бъдат отстранявани.

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 14:48 от Аркадия

# 227
  • Сф
Русалка , вие откога сте? Не би ли трябвало в топ сезон да се стараят повече? Аз съм хващала между два междини сезона и в по- ниския беше по- кофти. Като удари датата на топ сезон и манджи се смениха в + и всичко.
Но за тази година,с тия нарастващи цени ежедневно,  не сме я да мисля какво може да се случи на гърба на клиентите разбира се. Откъде да компенсират и избият иначе? Повечето са платили на цени ранни.
Отворих днес екскурзии в чужбина  на една фирма и ..много нагоре

# 228
Kak ще канселирате, отивате и толкоз.
Аз пак бих ги посетил, точно този плаж в края на Обзор ми е любим.
А и този син басейн ми действа успокояващо на нервната система Grinning

# 229
И аз не претендирам за лукс стаи и деликатеси, ама държа храната да е годна. Не, че безвкусна е много добре, но от развалена най-много се плаша. Това доста разваля имиджът на хотела, а този е един от най-предпочитаните. Представям си по другите какво ще е.

# 230
Малко инфо за плажа на Ривиера - 50 лв. два шезлонга и чадър пред кафе Аркада с 20 лв включена консумация от бистрото и 60 лв. два шезлонга и чадър - с 20 лв. включена консумация от новия бийч бар пред хотел Империал, където са разположени и шезлонгите.

# 231
Другата седмица заминаваме и ние към Обзор, по тоя повод - как е водата? Има ли вече много народ или все още е по-спокойно? Все си мисля, че сме на ръба на сезона и се надявам да е малко по-спокойно… но да видим…

# 232
  • София
Тези безплатни паркинги актуални ли са http://nessebarinfo.com/novinite/2021/06/08/nov-bezplaten-parking-nesebar/
Или ако Мие знаете къде може безплатно или евтино някъде да се паркира в Несебър,ще сме в апартаменти Мираж?

# 233
Аз да питам за мнение за Вемара Клуб Хотел, гр. Бяла. Гледам имат хубави оферти в Гработо. Ще се радвам някой, който е бил, да сподели впечатления.

# 234
  • София
Малко инфо за плажа на Ривиера - 50 лв. два шезлонга и чадър пред кафе Аркада с 20 лв включена консумация от бистрото и 60 лв. два шезлонга и чадър - с 20 лв. включена консумация от новия бийч бар пред хотел Империал, където са разположени и шезлонгите.

А свободни зони има ли? Например пред Ривиера Бийч и Лотос.

# 235
  • Сф
Аз да питам за мнение за Вемара Клуб Хотел, гр. Бяла. Гледам имат хубави оферти в Гработо. Ще се радвам някой, който е бил, да сподели впечатления.
бягай надалеч

# 236
Търся си нещо бюджетно за 5 нощувки от 22 юли, но удрям на камък. Под 1700 лв нищо не намирам. 2 възрастни и 2 деца на 13 и на 11 години, въпреки че едното дете не навсякъде е дете.

# 237
Цените тази година са безобразно високи. Миналата година почивахме в края на юли за 4 нощувки на ОИ в хотел Азалия за 1100 лв. за двама възрастни, тази година за същият период е 2200 лв.

# 238
  • Sofia

А свободни зони има ли? Например пред Ривиера Бийч и Лотос.
Аз се потресох и тотално блокирах! 🙄 Та, да си дойдем на думата - Плащам 60 лв за чадър и два шезлонга, и това ми дава право да консумирам нещо си за 20 лв., така ли!? Ми ако не искам да им пия воднистите кафета, кво праИм!? Моля, кажете ми, че повредата е в моя ТВ!

P.S. Лотос и Империал тази година няма да работят. Много се чудих, разликата в цената на Ривиера и Нимфа беше незначителна и заложих на Ривиера клуб. При 7 нощувки паркингът и чадърите на басейна/плажа уж трябва да са безплатни, пък да видим!

# 239
Търся си нещо бюджетно за 5 нощувки от 22 юли, но удрям на камък. Под 1700 лв нищо не намирам. 2 възрастни и 2 деца на 13 и на 11 години, въпреки че едното дете не навсякъде е дете.
Аз току- що регистрирах в комплекс Галерия край Обзор. 3 нощувки за 4- ма възрастни в апартамент за близо 500лв. Реално сме 2- ма възрастни и 2 деца, но като въведа такива параметри ми предлагат абсурдно малки стаи. Заплаща се при настаняване, анулирането е безплатно. Чрез Буукинг, има хубави отзиви и се надявам всичко да е ОК.

Общи условия

Активация на акаунт