На море в България 2022г.! - 2

• 59 352
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • Great Britain
Продължавам да твърдя, че коментари от типа няма да почивам в България не са за подходящи за темата “На море в България”
Аз пък мисля обратното. И защо  мислите, че тези които сравняват чуждо и родно не почиват у нас? Точно обратното, имат база за сравнение и сравняват, а и не е ок да си затваряме очите, когато нещо не е наред, само защото си е наше. Лично мнение, с което не ангажирам никого, разбира се!
При по-внимателно проследяване на дискусията, ще видите че включването ви не е на място.
Така е. Аз от коментарите се ориентирам дали да рискуваме с бг море.
Да се четат коментарите е много полезно, но ако човек е взел решение, че няма да почива в България не е нужно да го споделя в тази тема.
Точно тази тема и подобни на нея са помогнали на човек да вземе решение да не почива в България.И е решил да го сподели.

# 256
Точно тази тема и подобни на нея са помогнали на човек да вземе решение да не почива в България.И е решил да го сподели.
Ще е жалко ако някой на базата на прочетеното тук е решил да не почива в България. Не виждам какво би накарало човек четейки темата да зачеркне цялото ни море. Аз съм обиколил немалко от европейските морски курорти, а в най-хубавите от тях съм бил повече от веднъж. Дори и в момента пиша от прекрасно място. Точно поради немалкия ми опит се чудя защо някой с лека ръка би отписал нашето море.

# 257
  • Sofia
По много причини - липсата на места за паркиране, въпреки цените от по 15-20 лв на ден, лошо обслужване, имитиращи продукти, нискокачествена и често развалена храна, алкохол със съмнително качество,  чадъри и шезлонги по 25-30 лв, за които се налага да воюваш ежедневно, ако не си по "първи петли". Далеч съм от мисълта, че няма и добри места, на които си заслужава да отидеш, но те са пренебрежително малко, и е предизвикателство да ги откриеш. Да, аз също ще почивам на нашето море и това е причината да пиша, и чета тук, но не ми е ок да ме третират като банкомат, който трябва да пуска, винаги когато го натиснеш, независимо какво получава срещу това.

# 258
Принципните плюсове и минуси са ясни. Целта на темата е колкото се може повече потребители да открият тяхното място у нас, защото всеки има различни приоритети. И съответно, хората да си спестят разочарования по време на лятната си отпуска, или поне да ги минимализират. Залитането в дискусии "за" и "против" нашето море не помага на никого. Който търси информация за различни дестинации и възможности в чужбина, има друг подфорум с брезкрайно много теми.

# 259
Принципните плюсове и минуси са ясни. Целта на темата е колкото се може повече потребители да открият тяхното място у нас, защото всеки има различни приоритети. И съответно, хората да си спестят разочарования по време на лятната си отпуска, или поне да ги минимализират. Залитането в дискусии "за" и "против" нашето море не помага на никого. Който търси информация за различни дестинации и възможности в чужбина, има друг подфорум с брезкрайно много теми.
+1. Изобщо не ме интересува, дали Х, У или Z на база тук прочетеното са решили да почиват в Гърция, Турция или на Тамбокту.
Лично аз за тази година избрах по-непретенциозен (и по-ефтин) хотел именно с презумпцията, че кризата ще се отрази на услугите в по-класните и ще тарикатеят точно по български.

# 260
Споделям каква изгодна оферта има в Грабо.
https://grabo.bg/pochivka-v-chernomoretz-04wdu
За съжаление не са дадени телефони за контакт. Общуването става само чрез формата за запитване за резервация.

# 261
Хотел Модева има общо с веригата АТМ или поне е имало.
Ако все още има нещата са 50 на 50
Ето телефони от сайта им:
Телефони
0889 209 556
0879 070 501
055042022

---------------------------------------------
Бг морето си е бг море.
На мен ми е по-лесно да си драсна по магистралата и да съм на плажа за 2 часа.

През уикенд редуваме Черно и Бяло море, но пътя до Гърция ме съсипва и то по-скоро завоите в БГ, че минаваме през Илинден, за да не мине половината ден на границата.
Но пък в Гърция не търсим AI, докато тук или HB+ или AI с чадъри на плажа, че иначе излиза дебело.

Излишно е да казвам, къде получавам по-добро обслужване.

Имам много приятели и роднини даже, които са от управител до собственици на хотели.
И сме говорили и спорили и карали на тема обслужване и качество на продукта и краткия отговор е:
"Не ми пука, че няма да се върнат, ще дойдат други, винаги идват".

Примерно аз се замислям дали да отседна в Блу меджик или в Сол/Риу.

Защото и в Сол има минуси, в Риу - също, но блу-то е по-евтино.
Последните два обикновено ги избирам, като посещавам служебно Обзор Grinning

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 11:11 от aiwabg

# 262
"Не ми пука, че няма да се върнат, ще дойдат други, винаги идват".
Ей това изчерпва всичко.

# 263
Здравейте. Ако някой може да ме насочи към хотел или къща за гости според изискванията ми ще съм благодарна, понеже ми окапаха очите да разглеждам. Двама възрастни сме с дете на 3 год. Търсим студио или апартамент да има кухненски бокс и да е партер с веранда или двор близо до плаж който да е плитък.

# 264
По много причини - липсата на места за паркиране, въпреки цените от по 15-20 лв на ден, лошо обслужване, имитиращи продукти, нискокачествена и често развалена храна, алкохол със съмнително качество,  чадъри и шезлонги по 25-30 лв, за които се налага да воюваш ежедневно, ако не си по "първи петли". Далеч съм от мисълта, че няма и добри места, на които си заслужава да отидеш, но те са пренебрежително малко, и е предизвикателство да ги откриеш. Да, аз също ще почивам на нашето море и това е причината да пиша, и чета тук, но не ми е ок да ме третират като банкомат, който трябва да пуска, винаги когато го натиснеш, независимо какво получава срещу това.
Тук има паркинги. Не са много и са скъпи. За 5-6 часа плащам около 30 евро. В хубавите заведения пицата често стига, че даже и прехвърля 20 евро, а салата Цезар е 15-16 евро. Малката вода масово е 3-4 евро, а капучиното 4-5. За шезлонги не се воюва. Има много и цените започват от 8 евро за брой, а най-често са между 10 и 15.  Не ми се отваря дума как тези за 8-10 евро са супер сгъчкани. В България никъде не съм виждал подобно нещо. Въобще всеки път когато отида на нашето море цените спрямо тук ми се виждат направо ниски. Аз лично с времето се научих да оценявам колко хубаво ни е морето. Явно съм късметлия, но нито ям нискокачествена и развалена храна, нито страдам от паркирането. Спя на места с осигурено такова и ходя на места, в които знам къде да паркирам.

# 265
За храната ОК, избираш хотели с повечко звезди. Но за паркирането няма как да ти повярвам, че не ти е направило впечатление. Като се изсипе цяла България юли и август на Черноморието и сляп да си ще забележиш трафика и навалицата.

# 266
Почивката си планираме според нуждите - спокойствие, развлечения, близостта до плажа, паркинг. Месеци наред се преглеждат всички възможни форуми - мнението на почивалите е важно за нас. След като направим избора вече сме на вълна "мечтаната почивка" и нищо не е в състояние да ни я развали. Щом имате събрана достатъчно информация за избраното място - ПРИЯТНА ПОЧИВКА. Не се колебайте в избора си

# 267
За храната ОК, избираш хотели с повечко звезди. Но за паркирането няма как да ти повярвам, че не ти е направило впечатление. Като се изсипе цяла България юли и август на Черноморието и сляп да си ще забележиш трафика и навалицата.
Разбира се, че има трафик и навалица. Спя на място с осигурено паркиране и ходя на места, където знам, че ще мога да паркирам. В Созопол вечер паркирам на най-далечния паркинг и после ходя малко пеша до стария град.

# 268
  • София
Малко инфо за плажа на Ривиера - 50 лв. два шезлонга и чадър пред кафе Аркада с 20 лв включена консумация от бистрото и 60 лв. два шезлонга и чадър - с 20 лв. включена консумация от новия бийч бар пред хотел Империал, където са разположени и шезлонгите.

А свободни зони има ли? Например пред Ривиера Бийч и Лотос.

# 269
  • Sofia
Здравейте. Ако някой може да ме насочи към хотел или къща за гости според изискванията ми ще съм благодарна, понеже ми окапаха очите да разглеждам. Двама възрастни сме с дете на 3 год. Търсим студио или апартамент да има кухненски бокс и да е партер с веранда или двор близо до плаж който да е плитък.

Бюджет имате ли?

Общи условия

Активация на акаунт