На море в България 2022г.! - 2

• 59 305
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Моето дете също обядва рано и спи следобеден сън рано-рано, 12:45-13ч. Миналата година говорих с управителя в Мирамар да вземам супа малко по-рано и да я храня в стаята (моето не ще и да яде в ресторанта, само в стаята 😳 не знам защо), съгласиха се. Преди 12:30 нямаше заредени 80% от нещата, но супите бяха готови. Тази година се надявам да направя пак някаква договорка 😒

# 421
Хм, ние, където и да сме ходили, винаги ибяда е бил сервиран в 12ч, а вечерята в 18ч.
Аз резервирах за хотел Елена в Златните. Но този път се обадих направо в хотела, за да няма изненади после. Пък то взех, че хванах някаква промоция и ми излезе 200лв надолу от офертата в Букинг, а даже и по-евтино от предишната резервация в Грийн парк, която ни канселираха преди два дни. Казаха ми, че украинците са в северната част на курорта.

# 422
  • Пловдив
И аз съм твърдо против Сирени Нестинарка.Кошмарен хотел със стъкла в храната.Мръсен плаж.Уж безплатни шезлонги към хотела а те ги дават на външни хора срещу заплащане.Постоянни кавги между персонала и просене на бакшиши.Храната долнопробна.И вечно опашки за всичко и все свършило.По далече от там.

# 423
Помагайте, защото вече издъхва. Търся нещо около Равда за 2 възрастни и 2 деца. Да е близко до плажа

# 424
Много голяма черна точка и за Санта Марина Созопол - тази година плажа им няма концепция съответно без чадъри и шезлонги , без бар на плажа … пустош !!! Няма и никакви допълнителни бонуси - безплатен спорт, шезлонги на плажа ?!
От тази година корупираните чиновници в Созопол са сложили забрана за паркиране около комплекса, естествено великия комплекс не ти осигурява места, а и повечето са вече наети от хора, които дори не са там !!!
И накрая плащаш една камара пари да спиш в това велико място !!!
Определено не го препоръчвам на никой !!
Единствено руските туристи са добре дошли там Sad

# 425
Здравейте на всички:hibiscus:

Ако можете да ми препоръчате хубав хотел, който да е ол инклузив, да е на първа линия /ако може почти да е до плажа, тъй като съм инвалид и трудно ходя/ и да има задължително басейн с иззидани стъпала, да не са от тези металните, които са поставени отвесно на басейна. Благодари предварително!

# 426
Резервирахме Сол Марина палас Несебър. Оценката в Букинг е Добра и това малко ме смущава... Някой, ако е ходил тази година може ли да сподели впечатления? Ние сме голяма група и този хотел донякъде задоволява желанията на всички за изхранване, местоположение и т.н. и затова се спряхме на него, макар не толкова добрата оценка.

# 427
  • Сф
Здравейте на всички:hibiscus:

Ако можете да ми препоръчате хубав хотел, който да е ол инклузив, да е на първа линия /ако може почти да е до плажа, тъй като съм инвалид и трудно ходя/ и да има задължително басейн с иззидани стъпала, да не са от тези металните, които са поставени отвесно на басейна. Благодари предварително!
Писах ви на лични, не гледайте само басейна обаче според мен!

# 428
Много голяма черна точка и за Санта Марина Созопол - тази година плажа им няма концепция съответно без чадъри и шезлонги , без бар на плажа … пустош !!! Няма и никакви допълнителни бонуси - безплатен спорт, шезлонги на плажа ?!
От тази година корупираните чиновници в Созопол са сложили забрана за паркиране около комплекса, естествено великия комплекс не ти осигурява места, а и повечето са вече наети от хора, които дори не са там !!!
Няма места за паркиране около комплекса ли? Той не е ли извън Созопол, как ще се слага забрана за спиране там - то няма нищо друго наоколо..... Къде си оставят колата туристите, които ще почиват в Санта Марина?

# 429
Няма места за паркиране около комплекса ли? Той не е ли извън Созопол, как ще се слага забрана за спиране там - то няма нищо друго наоколо..... Къде си оставят колата туристите, които ще почиват в Санта Марина?
Точно така … местата около комплекса масово вече (защото сме тук втора година) са уж платени/под наем/ на общината. От другата страна на пътя (този който опасва комплекса) ако спреш , глобявали … от управата вместо решение само те предупреждават Joy
Така че при положение че е пълно - да, няма къде да паркираш !!
Е, винаги ти остава Общинския паркинг Sad
Явно идеята е и за това да си плащаш въпреки че както казваш комплекса е буквално на пътя!!

# 430
Точно така … местата около комплекса масово вече (защото сме тук втора година) са уж платени/под наем/ на общината. От другата страна на пътя (този който опасва комплекса) ако спреш , глобявали … от управата вместо решение само те предупреждават Joy
Явно идеята е и за това да си плащаш въпреки че както казваш комплекса е буквално на пътя!!
Ужас, аз май ще канселирам тогава.....Почивала съм в комплекса и свободно си се спираше около него с кола. Сега какво решение предлагат? Това, което аз разбрах е на паркинга на Вива маре срещу 25 лв на ден. Много ми се вижда, а и ние ще сме отседнали в другия край на комплекса, голямо мъкнене ще падне. Няма и кой да попитам, аз от собственик съм резервирала, човекът е написал - натоварен е безплатния паркинг, има платен. Ама като разбрах къде е той и каква е цената....направо ужас! Плажът не ме бърка че няма концесионер, ще си носим чадър и ще лежим на пясъка, обаче паркингът е голяма пречка. Ще търся нещо по-читаво в Созопол за нашия период - благодаря че сподели. И направо ми е чудно как може пътят, който опасва комплекса и няма нищо друго наоколо да е забранен за безплатно паркиране......в България парадоксите нямат край.

# 431
Ужас, аз май ще канселирам тогава.....Почивала съм в комплекса и свободно си се спираше около него с кола. Сега какво решение предлагат? Това, което аз разбрах е на паркинга на Вива маре срещу 25 лв на ден. Много ми се вижда, а и ние ще сме отседнали в другия край на комплекса, голямо мъкнене ще падне. Няма и кой да попитам, аз от собственик съм резервирала, човекът е написал - натоварен е безплатния паркинг, има платен. Ама като разбрах къде е той и каква е цената....направо ужас! Плажът не ме бърка че няма концесионер, ще си носим чадър и ще лежим на пясъка, обаче паркингът е голяма пречка. Ще търся нещо по-читаво в Созопол за нашия период - благодаря че сподели. И направо ми е чудно как може пътят, който опасва комплекса и няма нищо друго наоколо да е забранен за безплатно паркиране......в България парадоксите нямат край.
Да, ако знаех за този проблем със сигурност щях да резервирам другаде т.е имах и друг вариант.
Отделно без бийч бара …. ужас е, няма и спасител разбира се.
Не знам кой е одобрил тази глупост но е факт, че места няма при тази запълненост на комплекса.
Донякъде добре че го разбрахме навреме, че се канехме да си вземем апартамент тук Frowning1

# 432
То и аз си бях харесала мястото и гледах за апартаменти, но евентуално след като се пенсионираме.....Созопол си страда от липса на паркоместа и това си е. Някаква приемлива алтернатива в района да ми препоръчате с безпроблемно паркиране за периода 30 август - пети септември? Търся апартамент задължително. Двама възрастни сме.

# 433
То и аз си бях харесала мястото и гледах за апартаменти, но евентуално след като се пенсионираме.....Созопол си страда от липса на паркоместа и това си е. Някаква приемлива алтернатива в района да ми препоръчате с безпроблемно паркиране за периода 30 август - пети септември? Търся апартамент задължително. Двама възрастни сме.
Пробвай в Оазис ризорт, Лозенец.
И да кажа още, че проблемът с плажа си е съществен.
В момента е неподдържан, пълен с камънак и навътре на плажната ивица !! Като цяло неприятно Sad

Не знам каква е тая липса ама дали някой от Созопол ще дойде да спре около комплекс на разстояние от 2 км !!!

# 434
Тъпа работа е това с паркирането, когато отиваш на почивка и си с кола обикновено. Созопол трябва да помисли добре ако иска да си запази туристите от България. Айде в градчето добре, то не може на два етажа да спираме, обаче извън града и в нищото да ме ограничават вече ми е прекалено!

Общи условия

Активация на акаунт