Българските бутици и брандове - тема №2

• 99 593
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
  • Около света и у нас!
Здравейте, има страхотни намаления в сайта на Corso Italia - български моден бранд харесах няколко неща от блузки, ризи до поли и панталони. Въпросът ми е следният дали сте поръчвали дрешки от там и с какви впечатления сте останали?

Турска и китайска стока, същите като DIZI. Не знам защо ги представят като български брандове….

# 181
Доста често се пише за Corso Italia като българска марка, но те не са такава. Може и да продават нещо тяхно, собствено ушито но силно ме съмнява.

Взето от сайта им

ЗА НАС
Corso Italia е моден бранд с утвърден стил и качество. Моделите, които предлагаме, са дрехи и обувки с гарантиран, сертифициран произход.
Във всяка колекция, която представяме, влагаме много любов, желание и внимание към детайла. Стараем се да подбираме за вас уникални предложения по последни модни тенденции, за да се чувствате неповторими и уверени в нашите дрехи.
Бранд линията на Corso Italia  е дългоочакван проект, съчетаващ италиански дизайн и висококачествени италиански материали. Създадохме бранд линията, за да Ви зарадваме още на другия ден с дреха, която можете да видите по витрините в Милано, Рим и Флоренция, но на изключително достъпна цена. Обещаваме да получите това, което сте видяли на снимката в нашия сайт и то да Ви удиви, а материята да Ви впечатли.
Екипът ни от компетентни консултанти е винаги на Ваше разположение, за да Ви помогне в избора за постигане на съвършена, женствена визия както в специалните моменти, така и в забързаното ежедневие.
За нас модата не е просто работа, тя е начин на живот и вдъхновение!
Благодарим Ви за доверието! Благодарим, че избирате нас! ♥

# 182
  • София
Аз имам една рокля от тях, хубаво ушита е, полиестер.
Сега поръчах това
Ще споделя като дойде.

# 183
Благодаря Ви за бързите отговори!
Реших да поръчам пола, блузка и риза от тях пък да видим, ще споделя с Вас като ги взема.

# 184
Момичета, минавам да се похваля с тази рокличка. Взех я от намалението на Avin. За пореден път установих защо са едни от любимите ми бг брандове. Има някакво много сладко ретро излъчване и стои супер с кецове.

# 185
И аз до преди малко съвсем случайно влезнах в сайта им на Avin и какво да видя намаления, доколкото си спомням не съм попадала на намаления точно от тях.
Рокличката е страхотна, ivelivave ! Hug
От миналият път се влюбих в блузката(черна с бели цветчета), която сподели тук на Вазаро и видях, че в сайта им има налични само M и L размер, реших да им пиша и по някаква случайност имало S размер, поръчах (но както при теб и аз нося XS размер), обадиха ми се и момичето беше много мило каза че от S би било възможно да го поправят на XS в рамките на 7 дни на изработка, много ме зарадва, но така и не се обади повторно за да потвърди това което каза. Нищо. Sweat Smile

# 186
Звъннете  на Вазаро, за да им на помните, може и да изпълняват поръчката Ви. Имат всяка година намаление Avin, но никога в конкретен месец. Миналата година мисля, че беше към края на лятото, имаха и за 8-ми март, за 14-ти февруари също са пускали. Явно си решават на момента кога да е и никога не го обявяват предварително. Жалкото е, че винаги е на определени модели и то предимно от стари колекции, но техните дрехи нося повече от един сезон, защото имат доста универсални неща, които винаги са актуални.
И аз до преди малко съвсем случайно влезнах в сайта им на Avin и какво да видя намаления, доколкото си спомням не съм попадала на намаления точно от тях.
Рокличката е страхотна, ivelivave ! Hug
От миналият път се влюбих в блузката(черна с бели цветчета), която сподели тук на Вазаро и видях, че в сайта им има налични само M и L размер, реших да им пиша и по някаква случайност имало S размер, поръчах (но както при теб и аз нося XS размер), обадиха ми се и момичето беше много мило каза че от S би било възможно да го поправят на XS в рамките на 7 дни на изработка, много ме зарадва, но така и не се обади повторно за да потвърди това което каза. Нищо. Sweat Smile

# 187
  • Пловдив
Добре гледам на АВИН сайта, те не предлагат безплатна доставка дори при поръчки над определена стойност. Еми, не ми допада това ама изобщо. Написали цените до 1 кг, ама ако е по- тежка пратката ще е и по- скъпа доставката.
Пък ако не се и харесам трябва да плащам и връщането…

# 188
Ще пробвам пак с Вазаро, ако стане - стане! Пък като ти омръзне блузката аз съм насреща, шегувам се.  Sweat Smile Hug

Явно Avin си правят каквото си знаят и ако оцелиш намаление - добре, ако ли не.. но и мен много ме губят с тази доставка и недай си нещо да не ми хареса или не съм си оцелила размера…сумати разходи.

# 189
  • София
Аз имам една рокля от тях, хубаво ушита е, полиестер.
Сега поръчах това
Скрит текст:
Ще споделя като дойде.
Пристигна и ще връщам.
Както се вижда и на снимката дантелката на потника идва високо, а за моите 177 , на размер М ми стига до рамото.
Материята не е това, което си представях, такива модели седят добре, ако са от сатениран, тежък и нееластичен плат, а този не е нито едно от изброените.

Поръчах и ето тези бански
https://tonylans-bg.com/product/two-piece-swimsuit-madelyn
https://tonylans-bg.com/product/two-piece-swimsuit-avery

На живо цветовете не са така ярки, с код за 20% ги поръчах и няма да връщам, защото комуникацията с тях ми беше странна и не ми се занимава, а и моделите са такива, каквито нося и ми седят добре, просто ми се ще шарките да бяха със същия интензитет като на снимките.
В разговора за потвърждение на поръчката ме увериха, че качеството е много по-високо от цената, не мога да се съглася.
Размерите са им точни.

Честно казано мисля да се въздържам за известно време от поръчки от бг-сайтове, защото и разходите за доставки и връщания при тях са си все за сметка на клиента.

# 190
Така е, Авин нямат добри условия за доставка. Дрехите обаче си заслужават и това малко неудобство не ми пречи да пазарувам от тях. На  Алеса , на които също съм клиент и предлагат безплатно доставка и връщане , ми се налага много по-често да връщам.

# 191
~Étoile~ , изчаквах с нетърпение вашето впечатление от комплекта им, понеже и аз му бях хвърлила око.

Днес и аз взех своята поръчка от Corso Italia.
1.
Ризката е страхотна, ще държи и хладно идеална е за морето мисля да я съчетавам с бански отдолу и/или къси панталонки макар че е дълга колкото рокля.
2.
От полата също останах доволна, дължината и е удачна и за работа.
3.
Размерът е универсален, но си е чисто S размер, разлика има в цвета на воалите.

Мисля да задържа всичко.

# 192
Влязох в сайта на Авин и исках да си купя нещо, гледах, гледах.. нищо не ми хареса от наличните неща.
Може би един плажен сет не беше зле, но е изчерпан.
Изобщо не ми харесва това, че обработват много снимките и на живо дрехите изобщо по мое мнение не изглеждат като на снимките.. платове, цветове.. голяма разлика Simple Smile

# 193
  • Пловдив
А АВИН имат ли физически магазин?

# 194
  • София
В София да, ходила съм в едно като подземие (мазе) на Шишман.

Общи условия

Активация на акаунт