Българските бутици и брандове - тема №2

• 99 504
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
HappyRSmile, благодаря Simple Smile
точно такива заших на една блуза със столче яка, такива ще зашия и на колана, че ме дразни да виси крайчето му
Днес ще си купя

Танчитка, благодаря, не ми стоят на мен големи чанти на рамо, работните ги нося най-често в ръка (да не ми мачкат дрехите). Вместо голяма чанта предпочитам раница, а и като тръгне всеки от фамилията да си прибира нещо вътре става тежка и я давам на някой да я носи

Разкошната пола от Ette collection с десен на мозайка ми е малка на талията в размер S, върнах я вчера и поръчах М размер. Много е красива, кройката А силует ми харесва много - идеална за тънка талия и по-широк ханш

# 61
Миналата седмица в лудниците покрай кръщенето ми пристигна бялата ленена рокля от Vzaro.

Поизмачка се от носене днес, но лен… какво да го правиш. Не прозира за мое щастие. Като цяло ми допада.
Сега съм в чуденка поредна… За тази заренка дали да си взема сандали или кецки от Бианки:

# 62
Танчитка, сандалите много ми харесват. 😍
И роклята е супер.

# 63
Хубав е много лена за лятото, рокличката е идеална за жега и слънце 🙂
Сандалите на Бианки са перфектни към чантичката (аз продължавам да я мисля и малко съжалявам,че не я поръчах като имаше код

# 64
Големи сте подстрекателки! 😃😃😃 Хайде, да бъдат сандалите, така или иначе съм фенка на Бианки.
Между другото някоя има ли промокод, изпращат на мейл с всяка поръчка и е валиден 1 месец. Аз наскоро не съм поръчвала

# 65
Здравейте,
За колко време Ви пристигат поръчките от Zarena?
Аз поръчах миналият вторник и уж имам потвърждение, но нищо не съм получила. Вчера им писах и отговор няма.
Явно трябва да им звъня. Иначе поръчах тази чанта:

# 66
Lady Vengeance, за 2-3 дни ми дойде поръчката. Като твоята взех за подарък - много е красива и цвета си отива с всичко.

Нямам код, така и не поръчах ония шарени кецове аз.... Сандалите са много готини

# 67
Танчитка, и аз съм са сандалите.
Тази синьо зелената чанта на Зарена наистина е прекрасна. Ще я помисля за по нататък, ако имам късмет.
Иначе поръчах чантата на Радичев в синьо-розовата гама. Все пак някой трябва да се жертва и от тях да пробваме.

# 68
Сега говорих с тях, утре ще я получа. Просто са нямали наличност и трябвало да ушият нови. Супер, че вече се бях притеснила, че ще остана без чанта.Simple Smile

# 69
Аз съм забелязала, че Зарена пускат всеки месец промокод. Иначе при мен (от Пловдив за Пловдив) идват за 3-4 дни. Явно бавно обработват поръчките.

За чантите на Радичев ми е интересно. Конкретно змийските не са моето нещо, както и роклите му. Но той си държи на качеството и е много готин човек Simple Smile

# 70
  • Бургас/Пз
Получих роклята от -spam258-. Обаче не съм очарована. Не толкова от това как ми стои, колкото от изработката в областта на деколтето. Има едно гадно набръчкване, което не ми е по вкуса и вероятно ще я върна. Опитвах се с различни сутиени, но не се получава. Има една подплата, която изобщо не е защита добре и постоянно изскача и стои като усукано, даже не знам как точно да го обясня, затова се надявам по снимките да си личи. На гърба е още по-зле

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 17:28 от ani_d

# 71
ani_d, не е добре как застава на деколтето, иначе като десен е много красива.
Бих я върнала.
Аз моята я върнах, на деколтето не ми застана, сякаш и трябваше повече материал, но аз нямам чак такива сутиени.

# 72
  • Stuck in a moment
Момичета, много харесах някои модели на colori shop. Мисля, че преди са били Илтокони.

Купували ли сте от тях? Чудя се за синята рокля и имат един сет макси пола с потник, на който хвърлих око.

# 73
За всички, които чакаха нов промокод от Зарена:

# 74
Ооооо, мерси Танчитка Flowers Cherries
Поръчах си същата като твоята, сега ще кажа на една приятелка да си поръча като моята Rose с шарките

Общи условия

Активация на акаунт