Българските бутици и брандове - тема №2

• 99 511
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Emerald, разгледах сайта им и на всичките линкове с дрехи, които отворих произхода беше Турция. Може и да имат частично българско производство, но аз останах малко скептична.
Относно Corso Italia имам няколко неща от тях - средно качество са (поне моите неща)

# 691
  • София
Според мен си гледала в раздела им супер оферти, тези дрехи не се произвеждат от тях и са с произход Турция. Ако разгледаш колекциите им- те се шият в България .

# 692
Да, вярно. Благодаря за поправката.

# 693
Golfo_di_Orosei, този сет Goldea е много капризен, всяко докосване оставя петно, дори и да е капчица чиста вода. Аз го нося на химическо, само с пране не се оправя, та може и да е за добро, че го преиздават ако ще е с нов плат.

наистина ли, леле... зачудих се сега дали е за мен, с едно 3-годишно диване съм 🙈 Не са ми казвали да е с нов плат, но аз не съм и питала.

# 694
  • София
Имате ли впечатление от Helena brand?

# 695
Здравейте! Получих си роклята с букле от Денина Мартин и съм много доволна! Прави бяхте да си взема стандартния размер S, идеална ми е! Simple Smile Прилагам снимки. Единствен минус - нямаше опция преглед и тест, това не ми се беше случвало от много отдавна.

# 696
Много хубаво изглежда роклята. Колана е с нея нали, ....защото си търся подобен. Някой дали може да препоръча такъв онлайн?

# 697
  • София
За тази серия на Shade какво мислите? Умирам за лавандулов цвят.

# 698
  • София
Lizia, добре изглежда. Аз съм загледала сета, но ме спира десена. Бих предпочела да беше равен цвят без десен, честно казано. А цените какви са?
Днес си харесах няколко сета от бг марки и всички бяха размер S само. Доста е абсурдна тази политика с номерата

# 699
Много хубаво изглежда роклята. Колана е с нея нали, ....защото си търся подобен. Някой дали може да препоръча такъв онлайн?

мерси! с нея е, да Simple Smile видях, че и в други дрехи от колекцията ѝ е включен. точно такъв не съм виждала, но подобни лятото съм засичала из магазини тип Ню Йоркър, H&M. според мен и на Денина М. пиши да ги попиташ дали не ги продават и отделно.

# 700
  • София
Lizia, добре изглежда. Аз съм загледала сета, но ме спира десена. Бих предпочела да беше равен цвят без десен, честно казано. А цените какви са?
Питах, 70-90 лв за артикул топ/панталонки, роклята може би малко повече.

# 701
За тази серия на Shade какво мислите? Умирам за лавандулов цвят.

Супер са, много са удобни за жегите и материята е много качествена. Аз имам от по-миналото лято същия сет, но в светло синьо и ми е страшно удобен.

# 702
Тъкмо се зарадвах на качеството на едно сако, което купих от Юнона и затова взех и един сет, но на второто носене плочката с емблемата се скъса…. повече нищо няма да купя от тях.

# 703
Мен пък така да ме дразнят точно тези идеи да изтипосват навсякъде надписи, емблеми и големи лога. Бих го махнала сама.
Съвсем друго е ако на вас ви харесват.

# 704
То се отши съвсем, затова го махнах. Иначе, гледам във фб, че същият сет е без тази емблема и се чудя идеята каква е била изобщо. Сам да си срежеш конците и да го махнеш ли?! Тогава какъв е смисъла да го слагат въобще. В сайта има емблемата, а във фб не…

Общи условия

Активация на акаунт