Българските бутици и брандове - тема №2

• 99 569
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
И аз се замислям за някакъв цвят като твоята. Виждам ги доста често и наживо из града. Доста практичен размер, въздържам се засега, защото са малко “неносими” за моя стил.
Уж бях приключила със Зарена, а обмислям още 2 чанти, при все, че вече имам 4 за 2 месеца 😂😂😂

# 76
Eeee! Лоши сте! Stuck Out Tongue Winking Eye
Поръчах и аз синьо-зелената Зарена!
И на Радичев пристигна, и нея ще си я оставя и минавам малко на диета откъм покупки!
ani_d, тази рокля е точно от една странна материя, на мен ми е малко като изкуствена. Ако изключим дефекта с деколтето ти стои прекрасно. Връщай я!

Wild West, да приличат ми на iltokoni. Що така си сменят имената тия хора? Никога съм нямала техни неща.

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 23:16 от Pink Dress

# 77
Момичета, тази красота пристигна днес от бутик La dolce Vita. Maтеривта е много хубава. Отзад има прорез и копчета. Цвета е просто прекрасен.

# 78
Честита, със здраве да си я носиш Simple Smile
Би ли споделила линк?

# 79
Заповядайте, но сега виждам, че е изчерпана, във всички размери без М. https://ladolcevita.bg/nachalo/958-2807-roklya-cotton-in-green.html#/2-razmer-m

Честита, със здраве да си я носиш Simple Smile
Би ли споделила линк?

# 80
  • Бургас
Дами, от къде да си купя широк ленен панталон? Искам да е от хубав плат, без басти и достатъчно дълъг, а не около глезените.

# 81
от руен. бг. На латиница, от там си купих цикламен, много удобен. Моят се случи дефектен обаче, при пране капсите на джобовете като че пуснаха, а хем ги лакирах двукратно с прозрачен лак за нокти предварително. Е, може и да е от друго, но да си кажа..

# 82
ivelivave, честита рокля! Много е хубава, цвета е прекрасен.
Довечера отивам да си взима от шивачка същия модел рокля (е, без цепки, за да не се стресирам) - както тя каза "последна мода".

Pink Dress, честита и на теб! Видях я в новите придобивки, хубава е. А синьо-зелената на Зарена е много хубав модел, много нося моята вечер и е идеална като големина.

radinna, ето един ленен панталон на Kensol, малко съм се поомачкала и не се снимах много добре

# 83
  • Бургас
Благодаря!
Точно като на Al Georgieva търся. Ще вида в Кенсол.
Daisy^Slava, тези на Руен с ниска талия ли са или само така изглеждат на снимките?

# 84
  • София
Панталонът на Kensol e жесток!!!

# 85
И аз взех портмоне на Зарена, пълно копие на старото ми Фурла. Доволна съм. Ще си взема и една черна чанта есента.
https://zarenabags.com/collections/aksesoari/products/malko-portmone-cheren

# 86
Взех си вчера сандалите от Бианки. Удобни и мекички са, ходят ми на чантата Simple Smile

# 87
Дойдоха ми роклите от Вазаро , дантелената и  цвят диня, прекрасни са. Има обаче проблем - огромни са ми Sad . Влязох в сайта и установих, че динята е изчерпана, което значи че няма да могат да ми я заменят. В същото време дантелената от 143 лева, в момента цената и е 199 лева.Дали ще ми я заменят по старата цена или ще трябва да доплащам... Мисля да им звънна, за да се уточним.

# 88
Случайно динята ти да е размер М?

# 89
ivelivave, кой номер си взехте?
А Танчитка дебне рокля в цвят диня.
Би трябвало да я заменят за по-малък размер без да доплащате
На мен ми дойде роклята в десен джунгла, много е красива, полата е пълен клош и шарката не е разрязана, но не ми стои на слабите рамена и хм...скромен бюст

тениската им с брошки водни кончета е суперска, полата от Ette Collection е просто страхотна, много съм доволна, стана ми М размер, ще знам за в бъдеще как да си поръчвам от тях

Общи условия

Активация на акаунт