Българските бутици и брандове - тема №2

• 99 669
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
Аз харесвам двойния размер на Christine Fashion, поръчвам XS/S, но реално е по-близо до XS, отколкото до S - това важи за синята рокля с бродерията Iconic, наистина е много малка на живо. Нещата им са за слаби жени и имат само по 2 размера от всичко. Бих казала, за жена с гръдна обиколка над 87-88 см XS/S няма да стане. Роклята Boheme е като цяло по-свободна, така че може и да позволява някой см в повече.

Гледам, че на някои блузи-полота имат единични размери ХС, С, М..... Обаче се чудя тъй като никога до сега не съм поръчвала както от тях, а многоо ми се иска. Талията и ханша ми отговарят на ХС, но гръдната ми обиколка е по-голяма а ако взема С пък в талията ще ми е широка. Също така в сайта пише, че шият дрехи по индивидуални размери, дали ще е по-добре да им звънна преди да поръчам?

# 271
Ленената рокля от Christine Fashion ми е къса, но не бях изненадана; преди да поръчам отворих да прочета колко е висока Д.Попова.

Dimdin, пишете им най-добре. Аз съм XS и в талия, и в бюст и ми е лесно с роклите, но мои близки са по-надарени и трудно им се получава с някои модели.

ani_d, зависи от плата, може и да не се мачка много - имам рокли и ризи от много тънък памучен плат и те някак не се намачкват така както чаршафите примерно.

# 272
madame, аз съм си поръчвала от adi shoes. Като цяло те така си процедират, шият по размери на клиента. Имам ботуши от тях. По случайност един от собствениците или поне човек имащ връзка с бизнеса им живее във Варна, лично той ми достави ботушите в офиса. Но ми бяха широки в глезена и прасеца. Взе ми мярка на мига и ги изпрати за корекция. Твърдя, че са ми едни от най- удобните ботуши.

# 273
  • FRANCE
Благодаря за споделеното. Изглеждат много добре. Единственият ми проблем е че, никой не ми казва кога. Понеже съм с лимит на времето и ги поисках да са стандартен размер.  Човекът ми каза , че ще е бързо, но под бързо не разбрах до 1 седмица или до 1 месец.

# 274
Ами питай! Blush

# 275
  • Бургас/Пз
Поръчах този гащеризон от Дика https://www.dika.bg/bg/products/62182/Gascherizon-ot-viskoza,-s- … dijski-motiv.html
По таблицата реших да взема най - малкия размер 34 и имах съмнения дали ще ми стане. Той пък взе, че ми заспа. Много приятна материя и много добре ушит. Няма да го нося с тези обувки и този сутиен. Просто го поръчах до магазин и мерих на място Simple Smile

От етикета не се вижда отвора отзад на гърба, но много приятно стои.

# 276
Впечатлена от ленената рокля на Christine Fashion си взех още няколко неща
 XS-S ми пасва идеално

има си и колан от същия плат, снимката е от сайта

# 277
  • Бургас/Пз
Страхотни са, Ал! Чакам те облечена с гащеризона Simple Smile

# 278
Някой има ли отзив дали 150 гр вата е като за есен или зима. Пишат ги зимно, но …
https://christinefashion.bg/product/2963/yake-black-revolution.html

# 279
Ани и Ал, чудесни сте в новите си български придобивки!

# 280
Нямам търпение да облека ленения зелен гащеризон, само да се прибера

А ако знаете как добре опаковани пристигат от Christine Fashion 💖
1:1 с опаковането на MDL Shop

# 281
Честити придобивки на всички Simple Smile Ал, супер попадения Simple Smile

Гледам, че Vzaro имат намаление, май ще стрелям дългата раирана пола Simple Smile

Доста се чудя за този панталон… Фигурата ми е от този тип. Колебая се основно заради принта. Някакви съвети?

# 282
Някой купувал ли е нещо от VERNISSAGE ATELIER? Имат някакво намаление в fico gallery…

# 283
Последно чакам от намалението на Junona, един гащеризон страхотно изглежда дали ще ме стане горна част, ако не връщам

https://www.junona.bg/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82 … D0%BE%D0%BD-4976/
И няколко обичайни топа и тениски.

Принтовете оптически смаляват. Много съм доволна от този панталон , не е бг бранд, но с тези цени и еднакво качество…  Материя, усещане, дизайн няма грешка

И това чакам след успештите покупки

# 284
Някой има ли отзив дали 150 гр вата е като за есен или зима. Пишат ги зимно, но …
https://christinefashion.bg/product/2963/yake-black-revolution.html
Имам якето и за мен става за умерен студ през зимата. Не е от най-тънките и пази добре от вятър.

Общи условия

Активация на акаунт