Българските бутици и брандове - тема №2

• 99 701
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Зеленият ленен гащеризон ми харесва, навява ми асоциации за нещо смокиново и е тип сафари. Но с моя нисък ръст не знам. Колко сте висока, Al?
Дантелена рокля на Distiva, старозагорска марка също:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 09 авг 2022, 17:05 от Lizia

# 286
172, още не съм го обличала, не е при мен.
Синята рокля е хубава 🙂

На Взаро съм доволна от тениските, но другите им неща малко-малко има какво да се желае в изработката.

Последна редакция: вт, 09 авг 2022, 17:15 от Al Georgieva

# 287
Роклята е прекрасна цвят, кройка, лежерно усещане за летен полъх😍

# 288
Зеленият ленен гащеризон ми харесва, навява ми асоциации за нещо смокиново и е тип сафари..
ето го върху мен, изпонамачка се още като го облякох 😃

сандалите са равни, предполагам с еспадрили на платформа ще стои по-добре, но аз не нося такива

Много е добре модела, Christine Fashion ме зарадваха много това лято, ленената рокля с шарките е на три пранета вече

# 289
  • София
Има подобен и в Дика, с по-дълги крачоли обаче:
Гащеризон от вискоза и лен

# 290
Прекрасен е и изглежда страшно удобен. Само където ми омръзнаха цените на бг брандове, ще кажеш че коприна… Не че не продължавам да съм фен, само си се оплаквам.

# 291
Ал, разкош си!

# 292
  • София
Розовата ленена рокля от Дика:

Скрит текст:

# 293
С каква дължина е рокличката. Много ми харесва.
Розовата ленена рокля от Дика:

Скрит текст:

# 294
  • София
Средна. На мен ми е до под коляното, но аз съм 156 см. Не съм я скъсявала.

# 295
Lizia,
от това, което се вижда от обувките ти - страхотни са. Би ли ги показала? Откъде са?

# 296
  • София
Сандали Oleksy останал е само 37 номер

# 297
Здравейте, някой има ли една от двете рокли на Avin? Умалени ли са?

# 298
Аз имам първата. Нося по принцип размер XS/S, зависи от марката. Тази е в М размер. Има връзка на талията, така, че в талията ще стане за М, но за ханша зависи, ще стои прилепнало според мен. Според мен по-скоро отговаря.
Здравейте, някой има ли една от двете рокли на Avin? Умалени ли са?

# 299
На мен ми омръзна голяма част от бг брандове да са умалени. От световните брандове нося С-М, а тук едвам ми стават М, за горни само Л, никакъв шанс нямам за М. Днес получих този красив панталон:
https://christinefashion.bg/product/4734/dalag-pantalon-jardin-bleu.html
Плътен красив полиестер с красив декоративен колан, но отново:
По препоръка на любезна служителка на фирмата вместо М, взех Л. Измерих талията едностранно е 34-35 см, което никакво Л не е. Става ми толкова едвам, че като седна се чудя дали мога да стоя така...За дължината очаквано е направено за жени 175 см+, аз съм 165 и се вее яко. Тоест скъсяване задължително, това беше очаквано, при все че са уж поръчкови неща. Не знам за какво си плащаме.

Авин тотално ги отписвам. Не е човешко да не броят за клиентела жени с размер М-Л, даже ми казаха, че НИКОГА не са имали панталони Л, пак връщах един М с талия за 66-68 см.

На фона на това се скъсвам да нося много удобни ленен, вискоза и др панталони на Орсай, Мохито и пр, рядко с нещо отстъпват, освен понякога липсва разнообразие.

Общи условия

Активация на акаунт