Българските бутици и брандове - тема №2

• 99 579
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
На мен такова изкривяване ми се е случвало с тениска, но не на бг бранд. Явно само от едната страна се е свила, даже се замислих дали не съм си я купила такава крива.

# 571
  • София
Нищо не мога да си харесам тази година. Поръчах от Дика ленената рокля в корал, но на живо не ми хареса цветът, много оранжев. Ленената рокля "лавандулка" на Vivel пък е изчерпана, както всичко тяхно. Поръчах дълга копринена рокля от Галинел, но ще я получа към края на месеца.

# 572
Минах през Миш Маш феста и се сдобих със суичър от Vintage Summer Fashion. Много приятен на допир, 100% памук и щампата също изглежда качествена. Ще видим как ще е с времето.
Скрит текст:

Много харесах и тази червена флорална рокля. Чудесен цвят и кройка, но нямаха моя размер.
Скрит текст:

Пробвах новата им зелена, но нещо не ми допадна как стои на моята фигура. Странно се отваряше на бюста покрай тези връзки. Тук момичето е с бюстие/потник отдолу и не личи.
Скрит текст:

# 573
Здравейте, момичета,
Чета ви от доста време и много се радвам на всичките ви готини придобивки.
Ще си позволя да дам някои идеи за бг брандове, за които не прочетох дотук:
LuxyLu, Nelita fashion, модна къща Авангард. От Нелита имам доста неща, доволна съм, интересни и атрактивни модели. От Авангард също. На Луксилу досега не съм събирала кураж да поръчам, а и са ми малко "дървени" моделите! 😆
Много харесвам и Данини, но и тях само на сайта им съм ги гледала! Освен това нямат пряка опция за поръчване на размер, а се изпраща запитване, което за мен усложнява процеса!
Ще ми е интересно да прочета мненията ви!
Опа, влизам да се самокоригирам. Току-що влязох в сайта на ЛуксиЛу и си поръчах рокля.....доста екстравагантна за моя стил, и десена не е точно моят, но........ох, къде ми беше акъла 😆
Прикачвам снимка, ще ми е приятно да чуя мнения!

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 20:15 от florin4eto

# 574
florin4eto, разгледах предложените от теб марки. ЛуксиЛу и Нелита ми бяха непознати. На първите много ми хареса сайта, а от вторите ми допаднаха доста неща. Харесва ми, че са по-цветни и имат "нормални" панталони (да се разбира вталени, със средна талия Grin). От другите, повечето са в по-офисен стил, което не е лошо, но не се вписва в моя гардероб.

Нека се раздвижи малко тази тема, има някои чудесни български марки. Я, вижте в темата за Алеса колко са активни. Grin

Би било интересно предполагам и за други да споделяме снимки на поръчаните дрехи. Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 22:59 от Princess Sissi

# 575
За да раздвижа темата, бих искала да споделя, че днес се поръчах три тениски на Вазаро. Много хубави коментари за тях четох тук, дано да ми паснат като размер. Моля, споделите как се държат след пране / носене?

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 21:36 от *Emerald

# 576
  • София
Тези Нелита фешън актуализират ли си сайта? Това, което ми излиза на ново ли са актуалните им нови модели?

# 577
Аз съм много доволна от тениските на взаро. Не са мръднали 2ра година

# 578
  • Пловдив
Този сайт ЛуксиЛу много ме грабна. Загледах се в две-три роклички. Благодаря за споделянето, florin4eto.

# 579
Еха, какъв фурор предизвиках 😆
Не, Нелита за съжаление рядко актуализират моделите, аз честичко проверявам с надеждата да имат нови неща, но за съжаление са си бавнички в това отношение. И друго отрицателно нещо за тях- забавят поръчките с около седмица. Също така тези дни за пръв път ми се случи да ме потърсят за контакт с цел потвърждение на нов цвят рокля, която бях поръчала. Информираха ме, че в
 момента това са им наличните платове и само от тях трябва да избера. Това, честно казано, леко ме подразни, тъй като аз харесах роклята основно заради цвета, но приех промяната. В тази връзка и от Авангард са ми излизали със същия номер, това практика ли е при другите БГ марки?
Само от Луси фешън досега са били винаги коректни и са ми пращали точно това, което искам.

# 580
И аз съм доволна от Луси в това отношение, както и от юнона. Но… онзи ден получих дънки от юнона, миришеха адски гадно, на шкаф. От лусито също бях получила едни такива, и ги прах колко пъти, натъпках омекотител, колкото можах да събера и няма отмирисване тая миризма. Явно е от плата? Не си го обяснявам… Иначе сега разглежда амиа мода, ами много са си надули цените… почти двойни са. Загледах това

Обаче се чудя много….
Кристин фешън малко са ме отказали да пазарувам и то главно заради това шиене по размер на клиентка. Поръчвам S размер, те ми звънят да ми искат мерки. Нито си ги знам точно, нито си нося метър в чантата, а ме хващат в движение. Обяснявам им, че имам роклята, която съм поръчала в S размер и ми е перфектна и им казвам да ми пратят и новия цвят, който съм поръчала в S. Мога да ви ги снимам утре, наложени една върху друга, имат 1-1,5 см разлика…. уж все един и същ размер, една и съща рокля, та и плата е същия, само цвета различен. Иначе имат добри попадения, съотношението цена-качество също. Но това с тия размери ме дразни адски много. Няма лошо, че шият по размери на клиента, но нека поне искат капаро, и после да си ги продавам тези размери във физически магазини, а не да ги изпращат на други клиентки и аз да се чудя що получавам една и съща рокля в един и същ размер УЖ, а с такава разлика.

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 23:36 от posh95

# 581
  • София
Luxylu са едни и същи модели от години. Сега видях тази ленената рокля в черно и цикламено и дори не мога да се сетя дали съм я поръчвала преди или само съм я гледала, или съм я поръчвала и после върнала. Но при всички случаи това са същите неща от поне 5 години насам без промяна.

# 582
  • София
Авин имат нова колекция. Знам че има фенове в темата. Аз си поръчах една рокличка, не съм поръчвала от тях от години.

# 583
На мен тъкмо ми звъннаха, че гащеризона го има наличен, аз се бях записала за размер, че все не ги хващам като ги пуснат и са все изчерпани. Та, няма да ви казвам колко съм доволна 🤗 Напоследък те са ме спечелили главно като клиент, доволна съм от абсолютно всичко към момента, просто няма нещо, което да мога да кажа като негатив ☺

# 584
И аз се сдобих с един техен гащеризон(Авин) и едни розови панталонки. Доволна съм и аз много, панталонките бяха с лек дефект - не знам дали така ги купих, не помня, но ми ги коригираха , за което съм изключително благодарна. Като цяло нямам нещо от тях и аз, от което да съм недоволна..

Общи условия

Активация на акаунт