Бързи здравословни въпроси и отговори – 35

• 54 320
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Момичета, помагайте моля ви - поду ми се вената след взимане на кръв на китката като бобуна стана,с какво да намажа-лиотон?По принцип тая вена ми беше много изпъкнала след едно падане и много й хареса на лаборантката точно тя..

,

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 08:35 от мм

# 196
Най-много да направиш компрес с Риванол. На една марличка напояваш хубаво, едно найлонче лепваш отгоре и фиксираш. Не го дръж много и внимателно, защото прави лекета.

# 197
  • София
Веднъж след много на брой взимания на кръв в лаборатория (през интервал в един ден) и след като станах на решето, лаборантка та ми препоръча да мажа с троксевазин. Питайте по телефона в лабораторията или в някоя аптека. Дано скоро ви премине.

# 198
Троксевазин ще свърши работа,даже може Троксевазин Дуо, в него има и индометацин.

# 199
  • пустинята Гоби
При смяна на личен лекар поради промяна на настоящ адрес тук отгоре на РЗОК № и здравен район кой точно район се попълва - този, където е издадена здравната книжка, или този, където се намира настоящият адрес?(когато двата адреса са в различни градове)
Не попълвай нищо, да се оправя лекаря. Сменях си джипито преди няколко месеца, хич не съм се вживявала. Едното ми дете даже няма здравна книжка, хич не му знам ЗОН.

# 200
Троксевазин ще свърши работа,даже може Троксевазин Дуо, в него има и индометацин.

И аз щях да пиша, че и Индометацин може.

# 201
...
Не попълвай нищо, да се оправя лекаря. Сменях си джипито преди няколко месеца, хич не съм се вживявала. Едното ми дете даже няма здравна книжка, хич не му знам ЗОН.

Все пак попълних номера и здравния район на настоящия адрес, оказа се, че това е правилното.

# 202
Здравейте група каква са симптомите за рак на маточната шийка

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 12:20 от Happy mom😊

# 203
  • София
Сега пък това ли? Rolling Eyes

# 204

Как така сега пък това ли?
Не е лошо човек да знае просто така... не съм казала ,че имам нали (пу пу)

# 205
  • пустинята Гоби
Ами темата не е за това. Освен това рака на шийката на матката може да протича без симптоми.

# 206
Здравейте група каква са симптомите за рак на маточната шийка

Провери в някой онлайн медицински източник. Там ще е обяснено най-добре.

# 207
То ако има вече симптоми е прекалено късно. Профилактика. Това е истината. Не пропускай година без цитонамазка!

# 208
Имате ли препоръка за добро успокоително без рецепта? Мента, глог и валериан не помагат. За ядове става дума, не за паники, ще ми се пръсне стомаха накрая от нерви и ще си съсипя съня…

# 209
Пробвали ли сте валериан на капки, чух от приятелка, че доста успокоявало ?

Общи условия

Активация на акаунт