🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 1)

• 41 834
  • 782
  •   1
Отговори
# 420
  • earth
Кой изхранва всички тези певици, музиканти, актьори и инфлуенсъри, с които явно е пълна България?

# 421
Мorisay, чудесен въпрос! Пък и те не ядат какво бъде - според показаното в Черешката. И не живеят къде бъде, само дето са загадка доходите. Дори и да пеят всяка вечер в някой бар, пак са много.

# 422
Е, как каква храна, само лиофилизирана храна, храна за космонавти...

# 423
Хубава кухня на домакинята. Американски стил.Такава мивка и аз исках да си сложа вкъщи,но като ми казаха $1200-1300 цена и реших,че мога и в стандартна да си мия марулите.

Менюто - банално,но аз бих се нахранила.
Мъжете са ми малко селчовци,единия вика "фен съм на пиенето",другия,докато си почесва шкембето пита "кога отслабна,ма Тулумбичке..?

Иначе като цяло добре си изкарват,но доколкото разбирам,повечето се познават от преди,пък и работят в една сфера.

# 424
  • Deutschland/HE
Хубава кухня на домакинята. Американски стил.Такава мивка и аз исках да си сложа вкъщи,но като ми казаха $1200-1300 цена и реших,че мога и в стандартна да си мия марулите.

Мивката е от Икеа, както цялата кухня и е далеч от тази цена, някъме към 180-200евро.

Скучна вечер беше, а май и цялата седмица ще е такава.

# 425
  • София
Много е сладка Вики, но е ужасна флегма. Едвам говори, не можах всичко да изгледам. Менюто ѝ не ми е по вкуса.

# 426
Този Ясен ако не се бъркам започна от едно риалити на Слави, но не Music Idol. Беше за певци, които изпълняват авторски песни, писани от екип на Слави. После стана нещо като музикален педагог. Но отдавна беше, може и да се препознавам.

# 427
Аз ще кажа Браво на момчето, което сготви снощи. Добре се справи, нищо че менюто не ми хареса!

# 428
За пръв път от години не гледах до края черешката, невероятна скука, “отидох” в политическата тема да чета коментарите. Какви са тези млади хора, те тоолкова флегматични, безинтересно меню , измъчени разговори, никаква артистичност. Ще я пропусна тази седмица.

# 429
Меланхоличният характер на Виктория не ме дразни. Менюто е добре подбрано като комбинация, но наистина до болка втръснало в Черешката. Тоест оригиналност - нула, въпреки, че заявката на домакинята беше за нещо по-разчупено и различно. Помощта беше излишна.
Много приятна кухня. Обживяна, но и красива.
Компанията е добре подбрана - еднородна по възраст и професионални интереси, ще им се получи седмицата. Скандали и простотии не очаквам.
Допълвам.
Хареса ми поднасянето, малки порции и добре аранжирани. И изненадата беше свежа, стига с това пеене.
"Ти си стар дух?!?" WTF? Едната девойка е пълна с клишета, псевдо позитивизъм и превъзбуденост.

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 11:06 от Mößbauer-Effekt

# 430
Менюто на Вики беше доста банално в по-голямата си част, но поне бих го яла. Харесвам всички неща, които сготви, с изключение на авокадото.
От компанията не ми е позната единствено решената в цикламено девойка.
Явор е станал много противен чичка с годините.
Тома и той се е променил много. Абе, личат им вече годинките.
Маги си е свежа, макар и малко пренавита. С тази вечно разтегната уста в усмивка, се чудя как не й се схващат лицевите мускули Simple Smile

# 431
И на мен само Цикламената ми е непозната.
Мъжете имат вид на мухльовци. Вики е сладка и мила, въпреки, че по едно време му се озъби на помагача нещо за лука. Не стига, че дошъл да помага, ами и го нахока публично в ефир Grinning

Менюто какво да го коментирам... нищо особено.
И аз като Дяволо да се възмутя от вегетарианци, силно любещи животните. Аз като ям месо, съм животномразец, тъй ли? Толкова да прилича на поза и мода цялото им вегетарианстване. Иначе основно ядяла протеини и зелени зеленчуци. Откъде ги взима тия протеини, като не яде месо и риба, на яйца ли кара, хаха...

# 432
  • София
Ясен май и той ще е скучен днес:
Менюто, което ще подготви, включва различни салати със синьо сирене, круши, ядки, два вида разядки на основата на авокадо, зеленчукова крем супа, основно – спагети с морски дарове, а десертът ще бъде истинска наслада за сетивата и ще докосне сърцата на гостите.

# 433
добре де, как може човек с ресторант да няма грам въображение? що за изтъркано меню. да, вкусно е, бих яла от всичко, обаче аман. излагат се направо. наистина манчев трябва да забрани сьомгата, скаридите и авокадото, да ги видим тогава. иначе това меню и кучето ми може да го сготви.
вики е симпатяга, харесвам я. изключая грозните татуси. ясенчо е голям простак, томата направо е неразпознаваем.ясен кви глупости говори - едва ли вики готви, тя е по-творческа личност. мда, затова топът им е скариди и сьомга, щото готвенето не е творческа дейност.  тъпи пръчки са мъжете, невъзпитани. добре, че вики е мила и обрана. но излъга, че обича да готви. личи си, че хич я няма и в кухня не влиза. само като видиш някой как държи ножа и ти е ясен.
магито е пренавита, но засега не ме дразни. селската девойка не ми е позната.

# 434
"Девойката" е на 34 и се очертава лицемерничка.

Общи условия

Активация на акаунт