🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 1)

• 41 820
  • 782
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Джанаварова кво е сложила? Горнището на банските в/у тениска? Grin
който си няма - залага на ефекти Joy

# 586
най-накрая метнах око и аз. ми чудесно се справи Тома. личи си, че готви. онова чучело с чалга визия явно е решило да реже всички, за да спечели. смешна работа. ето как хората губят от подобни участия. другите са ми ок. да, Тома е малко лигав, но се търпи.

# 587
  • София
Доволен съм от Тома. Към момента ми е номер 1 за тази седмица. Сготви с мерак и си личи, че готви. Създаде добра атмосфера, дечицата бяха големи сладури. Може би се държа малко надменно ама дребен кахър, а и хумуса не ми допадна, но пак бял кахър. Браво като цяло за вечерта. 😊

# 588
Учудена съм на забележката на Манчев за копъра на чушлетата. Аз само с копър правя пуканите чушлета, знам си го от мама. Слагала съм магданоз вместо копър, но не е същото. Чесън съвсем мъничко, защото моите хора са с чувствителни стомаси.

# 589
  • Sofia
Слагам и от двете зелении в лютите чушлета.Все е вкусно 😋

# 590
Слагам и от двете зелении в лютите чушлета.Все е вкусно 😋
Да! Всеки я прави както са свикнали в семейството! Затова се учудих за забележката на Манчев.

# 591
  • ВАРНА
Как не препоръча мащерка за чушките се чудя?

# 592
Как не препоръча мащерка за чушките се чудя?

Smiley Smile Satisfied

Нещо се кротна тоз човек, спря да ни натрапва мащерката. Скоро ще благослови и авокадото.

# 593
Много добро представяне на Тома, чудесно готви, хубаво семейство и страхотни хлапета!
Дамата с перлите беше като извадена от ретро диско формат, и е много неприятна. Стратегията е да вземе плакет и да “блесне”, поради липса на всякаква възможност да грабне вниманието. Много недостойно, но те ще я разберат накрая.

# 594
  • Sofia
Чак пък недостойно...,не им дава 1-2 ...те пък и с тез 10-ки прекаляват

# 595
Недостойно е, като смучеш причини от пръстите си, за да спечелиш. Явно и Манчев да й готви, пак ще намери кусур в нещо.

# 596
Не ям някои храни от менюто на Тома,но мисля,че се представи прилично.Не бих му отнела точки,защото  аз не си падам по овче сирене,ако други ястия са ми допаднали.

# 597
Е то пък в крайна сметка тези оценки се дават на база субективно мнение. Ако не харесваш овче сирене, следователно не ти харесва ястието и даваш по-малко точки.. много ме съмнява, че винаги всички всичко харесват, че да валят само десетки. Със сигурност някои неща са кофти на вкус Grinning

# 598
Магито не е много в час с продуктите. Едната краставица беше с жълт "корем", така каза ММ. Чушката щом била крива, значи била такава и такава - в това време на годината чушката няма как да е такава. Не знам, но Тома беше на ниво много над това, което май тази вечер ще видим. Нооо ще предложи трюфели с нам какво и някакви сложни имена, мега здравословни, мега скъпи.
Урааа! Скарида!

# 599
Какви скучни ястия.. Sleeping

Общи условия

Активация на акаунт