🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 1)

• 41 250
  • 782
  •   1
Отговори
# 690
Предполагам, че това, което Цвети сготви е някакъв сос със сметана и сирена, високопарно наречен фондю

# 691
  • Sofia
Мисля,че съм виждала смес за фондю 🤔
Намерих това
Скрит текст:

Гъбите имаха ужасен вид 🤨

# 692
  • София
Накриви се като чу че няма 40т...
И как посърна обаче (сякаш бе убедена че тя ще спечели) и през куп за грош поздрави Маги...барабар след другите JoySweat Smile

# 693
В Швейцария видях суха смес за фондю. Струваше някъде към 8 евро. Беше ми любопитна. Но имаше толкова готини сирена, че предпочетох сирената. Тук дали продават такова чудо? Ама суха смес... Нещо не е ок. Все пак?

# 694
  • Sofia
След малко Цветка ще е при Мира в бнт1 😁
Обиколи всички телевизии да се саморекламира,ама май обратният ефект поражда 🤔

# 695
  • София
След малко Цветка ще е при Мира в бнт1 😁
Обиколи всички телевизии да се саморекламира,ама май обратният ефект поражда 🤔
И Въргала днес в бТВ ще е ...

# 696
  • Sofia
ПочнА с хвалбите.....била и продуцент 🤣

# 697
Сега попрехвърлих епизода, но по-голямата част пропуснах. Тази жена е отвратителна! Наистина ли си мисли, че е поднесла нещо различно? И как ги представи мидите, чунким никой не е чувал за Сен Жак. Отвратителна жена. Да не говорим, че масата й беше подредена погрешно - ножовете отляво и то един брой ми се мерна, а вилиците и салфетките отдясно. Много претенции и нищо. Егати и уникалният авторски десерт, смях.
И сто пъти се каза, че е красива??

# 698
Чак отвратителна не е. Но е пренавита, дразнеща, без мярка и с прекалено самочувствие. "Ангелогласна" ... хм.

Плювните по вегетариански и вегански хранещите се и техните рецепти са грозни и тесногръди.

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 11:39 от Mößbauer-Effekt

# 699
  • Стара Загора
Аз реших да видя коя е таЗ звезда, неизвестна за мен - Цвети. В ютуб канала ѝ има към 3-4 песни, които никога не съм чувала (не че съм някой меломан). Обачеееее от друга страна пълно с клипчета с интервюта от къде ли не. Но явно само семейството ѝ ги гледа, защото имат по 200-300 гледания, което за "известна личност" е трагедия.
С две думи - нямам думи. Joy

# 700
.

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 12:14 от Анонимен

# 701
Е, на мен пък ми е отвратителна. Не понасям подобни хорица. Ангелогласна, хахаха!!

# 702
Чудя се дали има скрит чек в плакета?
Шегата настрана, но какво е това драпане за нищо?
Голяма работа, че някой спечелил Черешката.
И да спечели, и да не спечели, все тая, рекламата е направена с участие в предаването. А те затова участват, за реклама.
Наистина не разбирам защо така се излагат участници като Цвети и Хайвани? Батинкова и тя така спечели, Гери Дончева и...
Добре че има и такива, на които не им минава номера.

# 703
  • София
Цвети Радойчева много ми заприлича по държание на Ирина Тенчева.Изкуствено въодушевена, превземки, превземки, превземки...

Цитат
Така, значи всеки който не готви мусака, шопска салатка и кьопоолу, е снобар и аман вече от 'позьорщина'
За мен хора със светоглед по-къс от нарязана луканка и пържени картофи със сирене са най-големите позьори. Толкова закостенели , че всеки ,който с нещо се различава от тях , бива брандосан - 'първеню, позьор, аман от превземки'
Колкото и невероятно да ви се струва, дами и господа, има хора, които обичат да ядат зеленчуци! Обичат да опитват нови неща....но това вие няма как да го разберете, защото просто нямате капацитета.

Реално погледнато кой не обича да опитва нови неща? Но и реално погледнато , от зрителите малко хора могат да си позволят да се хранят така. Не са закостенели, а реалисти. Интересно, но на кой го съобщавате, че някои хора обичали да ядат и плодове и зеленчуци и да опитват нови неща?На тези,  които не могат да си го позволят ли , и затова са тесногръди?Ми то всеки обича, но не всеки може да си позволи. Даа, но ние нямаме капацитета, но не в смисъл да разберем, а в смисъл да си позволим.
Има една поговорка - "Сит на гладен не вярва".

Хората се дразнят, защото едно е да са отишли там да покажат нещо ново, невиждано, различни техники, друго е всяка вечер да въртят едни и същи продукти, щото се готвят най-бързо и лесно.

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 12:53 от Тайна

# 704
Туй Цвети защо така си въобрази, че сготви невиждани кулинарни шедьоври....милата, няма реална представа. Много ме изкефи, че не взе плакета! Видимо и увисна носа. И не този с дънковото яке беше облечен неподходящо, а Цвети, за домашна вечеря прекалено помпозно облекло.

Общи условия

Активация на акаунт