🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 1)

• 41 259
  • 782
  •   1
Отговори
# 675
Браво щом не спечели неприятната личност.
Браво на Вики за оценката.

# 676
  • София

Ако нещо изглежда като кифла, държи се като кифла и квака (баш си квака) като кифла, то най-вероятно е именно кифла
🔝
Браво, Манчев! 👏🏻 Веднъж да съм напълно съгласна с теб! 😘

Дали не са им подшушнали нещо? 😉

# 677
Чудя се на домакинята има ли някой,който я харесва?Близки,клокеги,как се търпи това превзето чудо?Огромното самочувствие,че ще блесне с вечерята,откъде го вади?Щях да се радвам,който и друг да беше спечелил.Маги,ок.
Не беше кой знае колко интересна тази седмица.Ясновидеца не ми е познат.Дали ще познае кой ще спечели?Stuck Out Tongue

# 678
  • Sofia
Божидар беше май победител в предаване за ясновидци.Мисля,че му се сбъдват прогнозите.

# 679
Нямах възможност да гледам, няма и да го гледам сега, защото тая нетърпима нафталинена убавица ме дразни само като си я спомня, та не мога да си я причиня. Но, браво, че не е тя, защото стратегията ѝ беше точно тази - да цака другите, за да спечели тя. Е, има справедливост на този свят, дори книга не е получила. Скумрия безподобна!

# 680
Ако е същия Божидар
https://m.bgdnes.bg/Article/11121563
Ясновидец е,колкото мен😀🌸

# 681
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Радойчева я познавам от 8 клас, на една възраст сме. И тогава си беше същата фръцла и досадница, продукт на амбициозната си майка, която я буташе навсякъде.

# 682
Забравила е майка ѝ да ѝ каже, че вече сме в 21-ви век...

# 683
Радойчева я познавам от 8 клас, на една възраст сме. И тогава си беше същата фръцла и досадница, продукт на амбициозната си майка, която я буташе навсякъде.

Колко е годишна? Извинявам се, но ми е любопитно Simple Smile.
Безпрецедентно противна!

# 684
34 годишна е

# 685
  • София
Не, не е кифла...сноб е.
По. 34г, и за първи път я чувам... Откъде се взе изобщо?

# 686
Явно е повечето мамина амбиция - “Давай, дъще, покажи се и грабвай плакета, подмолно и като режеш по точковата система! Да те видят, забележат, защото предвид всичките ми амбиции пак си световно неизвестна!”.
Няма да съм учудена, ако свръхамбициозното мамище е виновно и за раздялата с бащата на детето й. Но така или иначе е много виновна, като се види какъв продукт е произвела с възпитанието си.

# 687
Не съм доволна, че Маги спечели. Цялата показност ми дойде в повече. Кифлето Цвети си беше ясно - поне се смях с нея. Тя направи страхотно шоу, от сърце и душа. Но Тома се открояваше с отношение и към гости, и към зрителите. Детенцето му ми напълни душата. Може да не е най-върховното меню, но нямаше това лигавене (за мен е такова) със супер скъпи ментета. Хубаво, месото да е с дубльор, за да пазим животинките, но за какъв такъв и на сиренето да търсим дубльор. Спасяваме млечните бактерии? И то с трюфели. Всичко на тези хора им е такова - менте. Поне така ги възприемам аз и хората около мен.

# 688
  • София

Цвети Радойчева - Поп певица

Черешката на тортата (25.06.2022)

Сезон 17 Епизод 25

# 689
Опитах се да намеря в интернет "фондю-то", което изсипа в тигана Цвети, но не намерих. Когато бях в Швейцария видях готови сухи пакети, от които да се прави фондю. Но не си взех. Сега обаче, ми стана интересно. Някой има ли понятие, сали изобщо се продава такова нещо?

Общи условия

Активация на акаунт