Отговори
# 1 185
При нас водите не са ги пипали, но моят триъгълник с вграден транспортир не е бил допуснат на НВОто. Добре, че бях сложила и обикновен. Явно навсякъде е "всеки квестор сам си преценява"Simple Smile

# 1 186
Моето дете също ми сподели, че на изпита по БЕЛ в стаята им, на последния чин е имало дете с втори телефон. На матурата  по математика,  две момичета в съседна стая, в която са били негови съученици, са си подсказвали. В училището не са били през чин. Децата реагират бурно, защото за тях това е откровена несправедливост.
Вчерашният втори модул се е оказал труден за моето дете. Не е сигурен и в отговорите си на първия, защото много се е паникьосал.Вчера беше ужасно тъжен, никога не съм го виждала в подобно състояние.

# 1 187
  • София
То камери има навсякъде, но никой не ги гледа live:). Ако някой нещо се оплаче, могат евентуално да прегледат записите.
Аз реших да се пробвам да направя пълномощни на родата да подава заявления, записва и т.н. Не мога да причиня на детето да виси в София и да си чака присъдата вместо да се радва на заслужената ваканция. Да заминава на море за целия юли - и без това достатъчно стрес й се насъбра - и с контузията и с курсове и с НВО. Нека да ми посочи Синеочка на какво основание трябва детето да присъства при записването, като на 13-14г. все още “няма думата”. Наистина ми се струва прекалено до последно да “изстискват” децата след всичко преживяно.

# 1 188
  • София
Най-добре да си почиват вече!
При нас още ги оформят... Най-ме втрещи това, че ще правят и контролно по рисуване..

# 1 189
У нас е настанало странно спокойствие. Нямаше драми нито преди, нито след двете НВО-та. Днес школото ме информира за оформена срочна и годишна оценка по ИИ, значи и краят на годината вече изгрява на хоризонта. Девойката усилено ми говори коя езикова гимназия ще реди на кое място, т. е. вече и това започна да я интересува, защото разгорещено спори и се аргументира. Започва да ми харесва, пое някаква инициатива най- после. Не знам защо вече американския колеж ѝ излезе от първите желания, аз си го харесвах, но все пак няма аз да съм там в следващите 5 години. Нищо де, време има, поне до първо класиране.
И сега да съобщя новината - изглежда се харесват с младеж от съседен клас. Много им се радвам!

# 1 190
И в нашето Школо се появиха вече две годишни оценки. По останалите предмети също е ясно колко ще има и едва ли ще се наложи да го изпитват през оставащите дни. Днес е върнал учебниците по физика и история. Очаква го една последна мързелива седмица в училище.

# 1 191
  • София
При нас още ги оформят... Най-ме втрещи това, че ще правят и контролно по рисуване..
Нашият клас го правиха седмицата преди НВО, както и по химия. Ще имат и проек по РЕ (виж школо), май и контролно по НЕ. Ученето си продължава.

# 1 192
  • София
Моят днес като се прибра от училище си поспа 2 часа. Обичайно никога не спи, но явно напрежението му се е отразило.

Не учи в МГ и е решиш 21 задача. За съжаление е сгрешил сметките в последните подточки и очакваме само за буква А да получи точки.

Иначе и той прави някакви сметки на база миналигодишните балове. Възпирам го да не смята преди да са излезнали точките, но той е много нетърпелив (във всичко).

# 1 193
Здравейте, има ли дечица които не са успели да се явят на някой от двата изпита?

# 1 194
  • Пловдив
Да разсея страстите от изпита. Девойката се вълнува само от ваканцията. Уроци по конна езда, тенис на корт, плуване. Всичко е уредено. Започваме с плуването от утре. Тенис от вторник. Как нещо евтино не избра. Сега търси уроци по китара. Не знам как ще се оправя с логистиката само. Освен това сме в ремонт и ни чакат две сватби на сестра й. Дворът ни е като Мариупол след бомбандировка. Развали се и един климатик. Други два ще се сменят. Къщата се боядисва. Пълна лудница сме.

# 1 195
  • София
Възпирам го да не смята преди да са излезнали точките, но той е много нетърпелив (във всичко).

Че кой е търпелив. И аз съм прегледала баловете. Пресметнала съм с пробните и съм изчислила какъв аванс има детето за НВО БЕЛ и НВО Мат. Т.е. Всички сметки без кръчмар вече съм направила.

# 1 196
  • София
Нашият клас го правиха седмицата преди НВО, както и по химия. Ще имат и проек по РЕ (виж школо), май и контролно по НЕ. Ученето си продължава.

По химия правиха, да, но нямаме резултат още. А това по рисуване щяло да е другия петък, че те няма ли да са оформени вече...
А за проекта по руски разбрах вече, не ги оставиха тези деца до последно...

# 1 197
В къщи е мир и спокойствие .Нищо не сме изчислявали,нищо не сме гледали пълен релакс.Ще му мислим след като видим реалните точки от матурите.

# 1 198
В къщи е мир и спокойствие .Нищо не сме изчислявали,нищо не сме гледали пълен релакс.Ще му мислим след като видим реалните точки от матурите.
И ние така.

# 1 199
И при нас е вече ваканционно. Мисля няма по какво да го изпитват. Има само един проект по химия да защити другата седмица, но той е готов от две седмици и все не стигат до него да го защити. Проектът (табло) е на път да се разпадне вече от носене напред, назад.

Общи условия

Активация на акаунт