"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 58

• 37 792
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Ами ако урината шупне със сода имало бременност нз колко е истина

# 121
Ами ако урината шупне със сода имало бременност нз колко е истина
Това не е вярно най добре посетете АГ и кръвен тест аз така направих днес

# 122
[quote author=Zvezdichka21 link=topic=1455950.msg44972050#msg44972050 date=16колко дни закъснение имате Zvezdichka21

# 123
Smile стига бе хора
Не живеем в средновековието!

# 124
Това си е гавра с хората, които си отделят от времето да ви четат и пишат.
Намерете някоя жаба и препикайте нея. По-достоверно е.

# 125
Здравейте ,с 7 дневно закъснение съм пуснах във вторник ЧХГ 162,70 днес също си пуснах 443.70.Добър резултат ли е това ? Притеснено ми   е докато отида на преглед .

# 126
Да, супер е.

# 127
Благодаря ви много от сърце ❤️

# 128
Здравейте, на 1 юни ми дойде и както всеки път продължи около 3 дена. На 21 правихме 1 опит и на 25 имах зацапване, което розовееше, а после беше с цвят като на цикъл и продължи 4 дена, като нямах нито болки, нито обичайните за цикъла ми други симптоми. На 26 имах отрицателен тест(знам, че е рано Simple Smile).
На 29 трябваше да ми дойде, а днес имам леко придърпване и зацапване, какво се е случило според вас? Безопасно ли е да правим още опити?

# 129
Аз отписвам и този месец, на 28ми ден имам бледокафяво зацапване въпреки, че беше само по тоалетната хартия🙁

# 130
Здравейте, на 1 юни ми дойде и както всеки път продължи около 3 дена. На 21 правихме 1 опит и на 25 имах зацапване, което розовееше, а после беше с цвят като на цикъл и продължи 4 дена, като нямах нито болки, нито обичайните за цикъла ми други симптоми. На 26 имах отрицателен тест(знам, че е рано Simple Smile).
На 29 трябваше да ми дойде, а днес имам леко придърпване и зацапване, какво се е случило според вас? Безопасно ли е да правим още опити?

Да зачочнем с това редовен ли е цикъла ви, каква е продължителността му? Ако имате 29дни цикъл, то на 21ви ден опити няма как да се увенчаят с бременност,  както сте написала. Според мен на 25 си е цикъл. Просто е бил по кратък цикъла. Започнете с опити от 10 ден, а не седмица преди очаквана М

# 131
Здравейте, последна менструация 06.06.22 днес ми е първи ден от закъсннеието, ппц менструацията ми е точна даже няколко дни преди това даже ми зацапва, но този месец единство имам болезнени гърди корема не ме боли както преди цикъл. Днес си направих тест отрицателен е. Ппц правим опити за бебе и се надявам да са се случили нещата, но и друго ме тревожи да не е някаква киста или неща друго.. на някоя от вас случвало ли се е нещо подобно ..

# 132
Симптомите на ПМС може да се менят от месец за месец, дори абсолютно винаги да са били еднакви, пак може да има един различен. Изчакай още 3-4 дни за нов тест, ако е отрицателен запиши час за АГ Simple Smile
Едит: така де, независимо какъв е трябва да се запише час Grinning

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 11:04 от Inferiya

# 133
Здравейте момичета имам един въпрос, на някоя случвало ли и се следната ситуация, приемам противозачатъчни и имам още 3 хапчета нали ппц след изпиването на 21таблетки и до 7 дни трябва да дойде МЦ но ми се появи днес леко зацапване възможно ли е да има бременност

# 134
Здравейте,на колко пари излизат всички изследвания преди инвитро.

Общи условия

Активация на акаунт