Лакове за нокти - 160

• 47 884
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Честит рожден ден, Раче! Пожелавам ти здраве, щастие, любов и сбъднати мечти 🎉🎉🎉

# 121
Раче, честит рожден ден! Здраве и много позитивни емоции ти желая! 🤗

# 122
Джаста, мога ли да помоля за снимки на новите Есенси по-отблизо? Чудя се...кои точно да купя с намалението за рд от ДМ...Мислех да са повече цветове, но май след вашите отзиви тук ще се погранича в количеството...🤔🙂 Единият със сигурност ще е Tangerine ahead...

# 123
# 124
Раче, бъди щастлива!

Аз най-после открих от стикерите на ДМ

# 125
Честити да са рожденничките! Желая им здраве и много сбъднати мечти! Flowers Hibiscus
Аз чакам гости, но междувременно си направих мостри на наличностите, че взех да се повтарям Rolling Eyes
Essie

Aura

Разни /Само черното е Aura/

Както е видно от следващата снимка Aura 107 Turqoise blue вляво и  Essie Mint Candy Apple вдясно са абсолютно еднакви. Дори като консистенция.

# 126
Скрит текст:
Джаста, мога ли да помоля за снимки на новите Есенси по-отблизо? Чудя се...кои точно да купя с намалението за рд от ДМ...Мислех да са повече цветове, но май след вашите отзиви тук ще се погранича в количеството...🤔🙂 Единият със сигурност ще е Tangerine ahead...
Долче, може, разбира се, но ще мога чак в понеделник. Извън града съм, малко отмаряме.

# 127
Честити да сте, Долче и Раче ❤️❤️❤️ Бъдете здрави и много щастливи❤️
В момента съм с СНБ Вероника и любимите нокти до дъно😁 В понеделник си чакам няколко нови лакчета от Мейкъп и ще показвам 😁 То, тогава съм и рожденичка, та, баш добре ще ми дойдат🤣

# 128
  • На изток от Ада
Момичета лаковете на Исадора заслужават ли си  ? Аз имам евтини лакове имам и Опи , Еси , Орли и др , но са купувани от съфорумки и не съм давала пълна сума , Харесах 1 - 2 Исадора , но не ми се дават около 20 лв

# 129
Раче,Долче да не се отървете от късмет.

# 130
  • Измир
Долче, Раче да сте живи и здрави! Пожелавам ви много късмет и нови лакове придобивки.

# 131
Раче, честита да си! Много здраве и лакови придобивки!
От мен Delia Coral 504

# 132

GR color expert 48, Topface party glitter 103🌸
Пп. Долче, Раче здраве, щастие и продължавайте да показвате красиви лакови творения 🤗

# 133
Essie Tart Deco, Essie Mint Candy Apple, Aura 128 Milkshake, GR 204.

# 134
  • София
Много Ви благодаря, момичета! Да ви се връщат хубавите пожелания!

Аз вчера сложих любимата, розова Аура и естествено, я клепнах и си ходих с кофти нокти цяла вечер (не че на някой много му пукаше с какви нокти съм - дори и аз не го приех много навътре). Затова днес, докато "ближа рани", сложих един Cookie monster, който бях забравила колко лесно се нанася и колко покривен е на един слой. Сложих два слоя, но и на един щеше да е супер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт