Лакове за нокти - 160

• 48 493
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • София

Golden rose color expert 54

# 481
BEL 48 + китайче

# 482
Лаковете са technic f06 nude, essence shine last & go 05 sweet as candy, GR extreme glitter 207

Скрит текст:

# 483
  • София
Цвета е red red. В действителност е по-тъмен

# 484
  • Измир
Dolce, много ми харесаха новите ти лакчета. Със здраве да си ги ползваш. А и морският ти маникюр е направо убиец  💙.
И въобще всички сте много летни и хубави!
Аз чакам с нетърпение Collection box на Пастел да пристигне в понеделник.
Блъд какво си купи от Турция?
От мен OPİ Tile art to warm your heart

# 485
Всички сте много хубави, няма да изреждам имена, че ще пропусна някого.

Темата е наистина пристрастяваща. Ето и моите нови придобивки, за първи път купувам snb, взех от намалените. Мацнах върху стария лак, който е за сваляне - на пръв поглед големи шишенца с нетипично дълга четка, но са покривни и бързо съхнещи, няма да са последни, определено.

Snb Десислава, Мирослав, Зоя и Преслав.

# 486
Толкова хубави сини маникюри виждам тук, а на мен този цвят ми седи ... покъртително. 🤣
Прекрасни сте всички!

# 487
Недоволна съм от този лак. Ноктите ми два дни след лакиране са като матирани, с ожулени върхове, отделно кожичките са ми в покъртително състояние от попадането на лак върху или до тях. Това с друг топ не помня скоро да ми се е случвало в такава степен. Лака го бях набелязала одавна след похвали за него тук..

# 488
Да аз преди около 2 месеца писах....Купих си го пак защото за 10 мин. ми съхне лака .Но има нещо ново/развалено /-пак си съхне толкова бързо,но при мен надига лака откъм кожичките. Иначе не матира,не ги изсушава,но надига и е грозно Sad .

# 489
На мен от страни на нокътя прави като ръб. Личи си , че е грубо. Сега с усилие дори почиствам кожичките. Залепнали са за нокътя и няма омекотяване, няма избутвач... Отива в боклука този лак. За съхнене, съхне бързо. Нямам забележки. Но не си заслужава.

# 490
Олгарита, разкошно ти стои това синьо!💙 Ще чакам да покажеш колекцията с лакове, когато пристигне и снимаш.😊
Мountain crystal, aз доста отдавна бях попаднала на подобен Куик драй на ГР.😅
Скрит текст:
При мен, според различните лакове, помътняваше, надигаше се, падаше на цяла люспа лакът след ден-два, отсичаше твърде много в края...А и четката леко твърда ми идваше. Обаче се оправяше, когато стигне почти до средата на шишенцето. Моят съвет е да пробваш да го оставиш за малко отворен (за да не съхне чак прекалено бързо, предполагам и заради това са тези неприятни ефекти, аз така си обяснявам защо като изхабя част от шишенцето, вече нямам проблеми с този топ). Или пък да си запазиш поне шишенцето и да го използваш за друг лак. 🙂
Aз наскоро "открих" и капките за съхнене на Есенс и съм много доволна от тях!
Натка, както и другите ненавиждащи четките на лаковете 21, открих, че четките им се справят доста добре, когато трябва да се лакират ноктите на краката. Особено за по-малките нокти, обикновено с доста от лаковете с широки четки ми е трудно. Но с тези на 21 изобщо не цапам отстрани и лакирането е по-прецизно.🙂

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 20:03 от dolce miele

# 491
Толкова хубави сини маникюри виждам тук, а на мен този цвят ми седи ... покъртително. 🤣
Прекрасни сте всички!

Даа, и аз много по изключение и като ме удари желание за разнообразие слагам синьо. Топъл цвят съм и се чувствам по -добре в топли нюанси

# 492
Долче, наистина само за това стават такива дървени четки. То е прекалено малко че да стане на съществени черти Grinning Но пък на единия ми лак 21 четката е хем твърда, хем рошава настрани, та и за това не е...

# 493
На различен фон ,различни цветове излизат. Не мога всичките снимки да ги кача (нещо били нереални).Затова Ви пращам в инстаграм https://www.instagram.com/p/Cgj4pzeoLcX/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 494
Гледам тази седмица пили за нокти в Лидъл...Някой пробвал ли е?

Общи условия

Активация на акаунт