Лакове за нокти - 160

• 48 504
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Джулс, доста добре си е даже, като за след 10 дни!😃 Надявам се, че сте си прекарали добре на морето!
Страхотно беше, и време, и всичко Grinning
Juls, кой е този нюд?
Аз следя темата, но не съм запомнила. Много обичам такива цветове.
Бел 212. Ето го пресен, пресен

# 466
  • София

Георгиева, можеш ли да погледнеш какво е името на червения лак? Да знам, ако реша да го поръчам и аз.😊

Не съм Георгиева, очевидно, но погледнах намалените лакове, да не изтърва нещо случайно, та ето го и нейния - https://starnails.bg/bg-bg/category/product/snb-lak-za-nokti-int … 3164195938123076/

# 467
Долче, Иваничка ме е изпреварила. Велимира е, както е писала. На живо е чуден, много си го обичам. Винаги ги купувам СНБ на намалението около черен петък. Към 6 лева са тогава и правя богат урожай🤣 Много време държат лаковете в шишета. Първият ми техен е Искрен и го взех септември 2018 и до момента е идеална консистенция, но вече е почти на дъното🤣 Това е първият ми лак изхарчен от - до. Скоро малко го разредих, че четката трудно стигаше😁

# 468
  • В полите на Пирин планина
Пастел 313 и Флормар PL372, Topface 103:

# 469
Аз уж смених маникюра и накрая се отказах пак с подобен цвят на предишния... 😂 Оставям снимка на шишенцата, защото не мога да преценя кое точно са номерата.

# 470
  • На изток от Ада
Много нежно, AraBesqUe !Като номера Revers vip 200 и lovely glow на Дъглас .

# 471
  • Варна
Много са ефектни, и Ривърса, и топфейс 103!
SNB май бяха по 4 и нещо на последния черен петък, отделно имаше и лакове по 2-3 лв., които са постоянно на тази цена.
И най-новите ми ваденки от Али

# 472
# 473
И моите нови придобивки пристигнаха, големи галимации този път и с поръчка и с доставка.
Цветовете са чудесни! Искам да си намеря диамантен лак, ако изобщо има обикновен такъв.

Тези снимки ги отразяват максимално точно

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 10:46 от mimoza7710

# 474
От тук виждам как по краищата прави това лепкавото Grinning Не мога да се разбера с тези лакове на еси, не са евтини а консистенцията им е... Последно си взех от тези бързосъхнещите им, ами то балончета като изсъхна имаше навсякъде и се разтягаше се като дъвка. Аз ли нещо не мога да случа, не знам.
Записвам се при вас че искам да си дам малко почивка на ноктите от гел лаковете, нямам ел пила и с всяко сваляне ги унищожавам. В момента се лакирам с обикновен лак и когато изсъхне слагам топ от гел лаковете за да държи повече.
Купих няколко вида да пробвам, за сега само 1 много ми хареса, но ще видим Simple Smile

# 475
Не, че нещо, но отливката на мострите е калпава-тънка и вирната в края, а аз там не се старая, защото показвам само цвят. Нищо лепкаво не прави. Консистенцията е повече от идеална с изключение на няколко цвята, които се знаят и се броят на пръсти /за мен това е само ballet slippers, но му прощавам, много го харесвам и си взех резерва/.
Пп. Seche Vite, който отказах от мейкъп се появи, ако някой търси, има 9бр.
https://makeup.bg/product/26883/?utm_source=email&utm_medium … /#/option/786750/

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 15:55 от mimoza7710

# 476
Днес минах през едно от кварталните левчета, за да проверя дали са докарали Спийд драй...Обаче нямаше и си излязох с лакове...😆 Попаднах на страхотни Катрин Арли- номер 666 е холограм, лилавият е плътен цвят и с много хубав шимър. Габрини Мултивитамин е миризлив, но е в много красив зелен нюанс, другите два лака са китайчета (брокатеният много ми прилича на Габрини Брилиант серията):

Скрит текст:
Без и със светкавица:

Зеленият лак е като optical лаковете, а едното китайче след топ лака и на лампа изглежда по-цикламено, отколкото лилаво...

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 15:14 от dolce miele

# 477
  • На изток от Ада
Долс , браво за КА (Катрин Арли), от год не съм ги виждала .

# 478
И аз много се зарадвах на КА.😃
Това китайче направо ме изуми...така да се променя без топ лак и с топ лак- направо се превръща в друг цвят!🙀

Скрит текст:

Прави някаква реакция със Спийд драй...Любопитно ми е дали и на добре засъхнал лак ще се променя толкова драстично цветът...😅

# 479
  • София
Wibo 4

Общи условия

Активация на акаунт