Лакове за нокти - 160

• 48 511
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Напоследък никаква ме няма, че нещо карам само едноцветно по седмица 🤣
Пак червено ❤️ Много ги обичам лаковете на СНБ❤️ На намалението и от този ще взема резерва - NLI012. Не помня името😝 Бързам да снимам и не почистих 😊 Брокатът е на Бел номер 80

# 451

Първата снимка е обработена за по-реален цвят. Розово-оранжив неонов корал - W7 fluorescent pink + ваденка, върху която мацнах и малко от основния лак
Коя е марката? Пропуснала съм. Аз си поръчах, уж такъв цвят на СНБ, да видим дали ще е същия. Любимият ми цвят за лятото.

# 452
Анито4,
"W7" е марката

Лакът е на два пласта, без бяло под него.

# 453
  • Варна
Момичета чудесни сте всички 🌺
Витаминче и аз се канех на нещо подобно, но имам нови не ползвани, и то голям мерак.

Та сега за началото на отпуската ще си блещукам с тях, ако нещо ми щукне обаче, несера с лаковете е вече приготвен за път 😉

# 454
Ползвали ли сте нещо подобно или това ? Добър ефект ли се получава?
https://makeup.bg/product/654635/

# 455
  • Варна
Извинявам се Blush, Ел, имам такива - бяло, черно и прозрачно, 2-3 пъти пробвах и не ми се получи като на снимката.

Доколкото разбрах се слага първо прозрачното, после цетовете. Това в мейкъп не рабрах как се ползва, дали не трябва да е в комбинация с друг продукт.

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 23:00 от tina_vn

# 456
Тина, Ел е питала за капките, не аз.😉 Мисля, че са за гел лакове тези капки...🤔
Ето го моят морски маникюр!🌊💅💙

Скрит текст:

По принцип, цветовете са по-скоро така, но снощи, на изкуственото осветление, малко се позамазаха:

Дясната ръка реших да оставя по-изчистена🙂 Натиснала съм показалеца, докато съм почиствала около кожичките (не се набива на очи на живо, но почистването ми се стори безкрайно- най-трудната част от целия маникюр ми беше):

Лаковете и нещата, които използвах са тези (само хайверчетата и звездичките са извън кадър):

За омбрето използвах 2 парченца от гъбата, по-малки от безименния ми нокът- едно за цветовете и едно за златистия брокат. На безименния съм с нещо като 3D мида😄, но не си личи особено (направих я от Спийд драй върху найлонче, после бял брокат, малко бял лак и отгоре още топ лак). "Вълните" направих с чашка с вода, в нея капнах бял лак и пръснах отгоре с парфюм.
Не знам къде съм сложила течния латекс, доста цапане имаше.😆🤣 Това ми е едно от най-омразните неща, даже имам още малко за чистене, особено на дясната ръка...😄 Лепнала съм си малко власинки от памук, мисля да ги изпиля. И безименният ми нокът на някои снимки изглежда крив, на живо е ок, но може би ще го мина и него леко с пилата. Може би се е напластил топ лакът...Но съм много доволна от крайния резултат, мисля, че това ще е един от любимите ми маникюри.💙

# 457
Еха, много летни и красиви маникюри показвате всички 😍. Неоново жълтият много ми допада, но сякаш нямам смелост за такъв цвят 😊 Долче, пясък и море върху ноктите ти, много е идейно сигурно ти е отнел доста време този маникюр 🤩

# 458
Шейм, на мен ми се стори, че почистването около ноктите отне толкова време, колкото и маникюрът...😅

# 459
  • София
Момичета, много сте цветни и прекрасни. Аз само ви шпионирам докато се пека Sunglasses
Изкарах си 10 дена така и не мръдна, само са пораснали ноктите естествено

Нещо в последните години предпочитам по-неутрален цвят за морето, най-вече да не личи ако има поражения, за да не се занимавам Blush
Като се прибера вдругиден ще се приведа в ред

# 460
блясъка
И реалният цвят

# 461
Джулс, доста добре си е даже, като за след 10 дни!😃 Надявам се, че сте си прекарали добре на морето!
Чаках някой да публикува след мен, за да кажа и аз колко сте цветни и страхотни! Тина, Мимоза, Георгиева, Витаминче, страхотни ярки маникюри!🥰
Георгиева, можеш ли да погледнеш какво е името на червения лак? Да знам, ако реша да го поръчам и аз.😊
Ренинел, кой е основният лак?🙂 Много харесвам тези фини брокатчета, върху всеки цвят стоят супер.

# 462
Долче основният е на топ фейс 020-мисля съм го показвала и за това сега не снимах..Блясъка е s-he Simple Smile
На кутрето пробвах първо с новият на есенс shell, за мен няма съществена разлика със S-he в крайния резултат поне на този лак..
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 19:16 от reninel

# 463
Juls, кой е този нюд?
Аз следя темата, но не съм запомнила. Много обичам такива цветове.
SNB скоро май ме са правили намаление. Чакам да поръчам желани лакове, но във ФБ обявяват намаления само за професионалисти (или поне аз виждам само това поради някаква причина 🤷‍♀️)

# 464
Juls, кой е този нюд?
Аз следя темата, но не съм запомнила. Много обичам такива цветове.
SNB скоро май ме са правили намаление. Чакам да поръчам желани лакове, но във ФБ обявяват намаления само за професионалисти (или поне аз виждам само това поради някаква причина 🤷‍♀️)
СНБ сега имат само няколко цвята по 3лв., пише,че са до изчерпване на количествата и повече няма да се предлагат такива.

Общи условия

Активация на акаунт