Лакове за нокти - 160

• 48 510
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Защо да са за гел лакове?🙂 На цял нокът- посипва се или се потапя направо върху мокър лак или топ. За по-прецизни декорации (които отнемат повече време) мисля да използвам върху лепилото за фолио. "Хайверчета" и камъчета слагам и върху малко количество бързосъхнещ топ лак.
Допълвам: направих си морска звезда.😃 Върху найлонче, с помощта на Спийд драй, малко брокат и перлички/хайверчета:

Скрит текст:

Сложих я върху макара, за да не засъхне съвсем плоска.🙂

Последна редакция: сб, 23 юли 2022, 01:25 от dolce miele

# 436
Ивче, страхотен е морският маникюр! 💙

От мен една Аура, вярвам ще я познаете всички Grinning

# 437
Аурата е чудна ,не можеш да я сбъркаш

# 438
Жалко, че не успявам да уловя цвета на снимките.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 23 юли 2022, 11:14 от mimoza7710

# 439
Многооо сте готини всички!
Нещо изчистено и класическо от мен. 🙂

# 440
Douglas -Secret of hameleon

# 441
Нови придобивки Heart Eyes

# 442
  • Варна
Много сте хубави всички! Червеното омбре и синият ГР кератин са страхотни!
Взех си тези китайчета, макар да са доста миризливи, поддадох се на изкушението Simple Smile

# 443
Тина, и аз ги имам и определено са си миризливи...😄

# 444
Тина, честити придобивки!
Да уточня, че "червеното" омбре всъщност е фуксия, качвам 2 снимки от нета на които мисля, че излиза  по-реално.

# 445
  • Варна
Благодаря! То май няма китайски лак, който да не е супер миризлив, можи би само Борн прити.
Мимоза, видях, че не е чисто червен, но в бързината това написах. На камерите май им е най-трудно да уловят реалния цвят на тази гама.
Днес ще пробвам пак сеш вит, но на неизсъхнали 2-3 слоя лак, стискайте палци. Grinning
П.п. а, взех и аргановото масло за нокти на Виктория бюти, Долче го беше похвалила. Наистина е доста плътно, много ми мирише на чаено дърво и ще потърся какъв му е състава, изхвърлих вече опаковката.

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 08:11 от tina_vn

# 446
Аз си направих морски маникюр, предимно с изработени от мен декорацийки...😁 Много добре ми се вписа морската звезда от сребърните хайверчета (по-късно ще покажа)!🙂 Май досега не съм имала толкова релефна декорация, изцяло със Спийд драй лепих...😊

# 447

Първата снимка е обработена за по-реален цвят. Розово-оранжив неонов корал - W7 fluorescent pink + ваденка, върху която мацнах и малко от основния лак

# 448
  • Варна
China glaze Yellow polka dot bikini на 2 слоя върху бяло, с топ Miyo gel drop 07 и Pastel 313

# 449
Витаминче, Тина, страхотни цветове!
Аз от сутринта се ядосвам. Опитвам се да пусна поръчка с още 2 цвята от Ема и не успявам да приключа поръчката. Пак е бъг явно, случва ми се вече няколко пъти. Съжалявам, че не ги пуснах с предишната.

Общи условия

Активация на акаунт