На море в Поморие 2022 г.

• 43 659
  • 764
  •   1
Отговори
# 120
  • Свищов
И ние тази сутрин резервирахме в новия град за първата половина на август. Пак в Нерея Палас, както преди 2 години. Казват, че плажът не е ок, но на нас ни допада, че е широк, сутрин рано (ние сме от ранно будните и ходим рано на плаж) има места колкото си щеш, водата е хубава за детето. Видях на картата, че Вашето място е малко по-далече от плажа, но мисля, че е на максимум 10 минути ходене (че и по-малко, ама слагам багаж и умора от плажа). Иначе ние винаги сме на свободна зона, защото сме с палатка. Така че цени на чадъри не ме интересуват особено. В новия град не е особено оживено и няма кой знае колко места за хапване, за това обикновено там обядваме, а вечерта ходим в старата с колата. След дълго колебание и желание да сменим, пак се върнахме на любимото хотелче. Огромния плюс е, че само пресичаш улицата и си на плажа, а също така че има частен паркинг. А и цената за студио в разгара на сезона беше ок - 80 лв.

# 121
  • София
Krem4et0, как е в Нерея Палас? Резервирах студио там и в събота пътуваме. И аз го избрах заради приемливата цена и паркинга, защото хич не ми се занимава да търся къде да я паркираме в препълнен курорт. Не съм ходила в Поморие от 20 години, дано наистина да е по-спокойно в тази част на града.

# 122
Здравейте,в края на август и началото на септември резервирахме в апартаменти Ванчурови,в новия град-някой с отзиви за мястото.А как е плажът там,има ли наблизо свободна зона,как са цените на чадъри и шезлонг,абе всякаква информация ще ми е от полза,за първи път от 20 години ще почиваме там.Благодаря предварително.
Там изобщо няма плаж!

# 123
  • Свищов
Krem4et0, как е в Нерея Палас? Резервирах студио там и в събота пътуваме. И аз го избрах заради приемливата цена и паркинга, защото хич не ми се занимава да търся къде да я паркираме в препълнен курорт. Не съм ходила в Поморие от 20 години, дано наистина да е по-спокойно в тази част на града.
Бяхме там 2020-та и мисля в предните теми съм писала. Студиото е добро - има си най-необходимите неща, но поне в това, което бяхме няма пералня. Разполага с разтегателен диван, на който спа детето. Стаята е приемлива като големина за мебелите, които има. Отделно коридорче с баня е. Като недостатък бих посочила малката и сравнително сенчеста тераса, на която трудно съхнеха хавлиите. За това за сега сме се запасили с рогозки. Иначе като местоположение е супер, паркингът е с бариера само за гостите, има асансьор. На нас много ни хареса и за това се връщаме Simple Smile. Сега гледаме, че е облагородено, защото преди нямаше изградена рецепция и нищо на приземния етаж на сградата. В Новия град дори в разгара на август си беше направо спокойно. Като ходехме вечер в Стария ни ставаше лошо от народ и вятър Simple Smile.

# 124
  • Sofia
Здравейте,в края на август и началото на септември резервирахме в апартаменти Ванчурови,в новия град-някой с отзиви за мястото.А как е плажът там,има ли наблизо свободна зона,как са цените на чадъри и шезлонг,абе всякаква информация ще ми е от полза,за първи път от 20 години ще почиваме там.Благодаря предварително.
Здравей, адресът на тези апартаменти е на главния булевард, който поема целия трафик , който влиза в Поморие за Стария град. Предполага се шум през цялото време на денонощието. Плаж там няма, най-близкия е пред Феста хотел.

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 16:49 от Luiza An

# 125
Някой в момента в Поморие? Има ли вече лудница или все още е спокойно ,че миналата година на 6 юли нямаше къде да се стъпи на плажа пред Софарма

# 126
А цените по ресторантите как са?  Търся апартамент, близо до плажа в стария град. Ако някой може да препоръча - на приемлива цена. И да не е на черния пясък.

# 127
  • София

Бяхме там 2020-та и мисля в предните теми съм писала. Студиото е добро - има си най-необходимите неща, но поне в това, което бяхме няма пералня. Разполага с разтегателен диван, на който спа детето. Стаята е приемлива като големина за мебелите, които има. Отделно коридорче с баня е. Като недостатък бих посочила малката и сравнително сенчеста тераса, на която трудно съхнеха хавлиите. За това за сега сме се запасили с рогозки. Иначе като местоположение е супер, паркингът е с бариера само за гостите, има асансьор. На нас много ни хареса и за това се връщаме Simple Smile. Сега гледаме, че е облагородено, защото преди нямаше изградена рецепция и нищо на приземния етаж на сградата. В Новия град дори в разгара на август си беше направо спокойно. Като ходехме вечер в Стария ни ставаше лошо от народ и вятър Simple Smile.
Много благодаря!

# 128
А цените по ресторантите как са?  Търся апартамент, близо до плажа в стария град. Ако някой може да препоръча - на приемлива цена. И да не е на черния пясък.
Мога да дам телефон за връзка на жена ,която дава апартаменти ,но за съжаление не помня името на апартамента. Миналата година бяхме в студио на крачка от плажа, в сграда зад плажния бар La habana до Софарма. Студиото беше със спалня ,разтегателен диван,трапезна маса със столове и огромна тераса на смешна цена от 70 или 80 лв нямам спомен точно. Ако искате номера на жената ми пишете на лично да Ви го дам.

# 129
Leona, благодаря ти, но търсим апартамент. Ако предлагат такъв, моля изпратете ми телефон на ЛС.

# 130
Здравейте, знаете ли тази година за бийч бар с безплатно ползване на шезлонг, чадър при консумация ?

# 131
  • Точно където трябва
Някой, който е бил вече или сега е в Поморие- има ли я още свободната зона пред Сънсет ризорт?

# 132
Имаше преди 15 дни
Доста голяма и няколко на брой.

# 133
Leona, благодаря ти, но търсим апартамент. Ако предлагат такъв, моля изпратете ми телефон на ЛС.
Тя тази жена държи няколко имота из Поморие,просто ние тогава търсехме студио тъй като бяхме само 2 възрастни с бебе. Ще ви напиша номера й на лично да й звъннете дали има нещо подходящо за вас.
П.п. да дам инфо от днес ,отскочихме на плаж. Около Софарма и по Крайбрежната е един малък ужас от към паркиране. Оставихме колата на паркинга до общината като и той беше почти пълен. Видях че автомата за платено паркиране не работи и се утрепахме да обикаляме да видим на кой да платим, но на изхода има табела че от 04.07 ще се плаща, та го казвам за някой ,който ще ходи тези дни. Комплект шезлонг и чадър с масичка 30 лв. Малко са се оляли с цените ,миналата година беше 20лв. Плажа не беше чак лудница от хора ,водата страхотна, топла и чиста,имаше едни гадни малки щипалки  но бяха само близо до брега ,навътре почти ги нямаше.
Поръчахме да ни доставят хапване директно на плажа от Мелба снек бар,пиците и дюнерите бяха много добри. Злоядото дете с нас силно одобри и бургера от детското меню.

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 18:13 от Leona_

# 134
И аз, с въпрос за Поморие.
Има ли много комари, че дъщерята е алергична?
И още един въпрос - каква е цената на чадър и шезлонг пред Сънсет ?
Хубаво лято !

Общи условия

Активация на акаунт