На море в Поморие 2022 г.

• 43 547
  • 764
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Вчера вечерта видях в новия град един мъж да продава книги в кашонче. Малко над бистро "Трафик", пред закусвалните. Не знам дали и днес е там.
Къде се намира бистро Трафик? Ние сма във Феста до гарата. Тук има бистро Лагуна?

Преди манастира отляво- Трафик е на Бай Христо(българския Силвестър Сталоун Grinning)  и Корнелия от Биг Брадър и онази...Зайкова бачка май там от Hell's kitchen

# 511
  • София
Благодаря, момичета!
Намерих човека с книгите. До Трафик така и не стигнах.

# 512
Здравейте,
Някой да е отсядал в къща Крайбрежна,срещу Нептун.Отзиви ако може-шумно ли е от улицата?

# 513
  • на третия етаж
Привет, дами!
Предстои ми почивка в Поморие от събота. Наех студио до аптека Марешки /срещу автогарата/ и мисля да ходя на плажа до Соффарма.  Интересува ме има ли там платена зона с чадъри и шезлонги?

# 514
Привет, дами!
Предстои ми почивка в Поморие от събота. Наех студио до аптека Марешки /срещу автогарата/ и мисля да ходя на плажа до Соффарма.  Интересува ме има ли там платена зона с чадъри и шезлонги?
Има, как да няма! По ги няма свободните зони.

# 515

Поморие в момента 😉

# 516
  • София
Привет, дами!
Да,срещу Софарма плажът е с платена зона.Веднага първият отляво е свободна зона целия.
Чувала съм добри отзиви за тази къща срещу Нептун,не мисля,че ще ви е шумно,а и местоположението е повече от чудесно.Горе долу след 22 ч.няма много движение по улицата.

# 517

Снимка пред Сънсет....., върна ме с 1 месец назад.  😭

# 518
  • Точно където трябва
Някой да препоръча частен апартамент близо до плажа в стария град? Досега ходихме в един, но сега се оказах под карантина и ми отпада резервацията, а после не е свободен. Но пък мога да го предложа, зад Софарма е. Вече се обърквам и кой плаж е хубав и спокоен със свободна зона. Напоследък чета, че този пред Роуз гардън, но от там ми се вижда далеч до центъра, а вечер се разхождаме пеш

# 519
Двата плажа след този пред Софарма /те са два пред Софарма - Ла хаваната и Макао/, са все свободна зона с един спасителен пукт за двата. Ако ще ходите на плажа пред Роуз гардън /там мисля е единия край и на плиткия плаж-бивш централен/, търсете натам квартира, защото ако сте зад софарма наистина идва далечко и децата мрънкат..не че са километри, върви се и до там, но ще губите време...

# 520
  • Точно където трябва
Тета75, ти нали точно пред Роуз Гардън хвалеше? Далеч ли е от центъра, все ми се струва, че е. Ходех с колата до новия, не ми пречеше, освен че тази година ше е ад с паркирането. И това непрекъснато изкарване на колата. Ако намеря в стария, със спокоен плаж и да е близо до центъра за разходки ше е супер. Плажа пред Софарма не е ок. Там флага винаги е жълт.

# 521
Не е далече

# 522
Здравейте,
Някой да е отсядал в къща Крайбрежна,срещу Нептун.Отзиви ако може-шумно ли е от улицата?
Срещу Нептун мисля се падат две къщи за гости. Едната е, където е кухнята на самия ресторант и другата къща за гости е до нея, но пак се пада срещу Нептун.

# 523
Тета75, ти нали точно пред Роуз Гардън хвалеше? Далеч ли е от центъра, все ми се струва, че е. Ходех с колата до новия, не ми пречеше, освен че тази година ше е ад с паркирането. И това непрекъснато изкарване на колата. Ако намеря в стария, със спокоен плаж и да е близо до центъра за разходки ше е супер. Плажа пред Софарма не е ок. Там флага винаги е жълт.

Аз, ама забравих кой плаж беше пред Роуз гардън точно, че ние лежахме навред накрая..и ми е объркано. В постовете ми сигурно се пази кое къде е...След макаото има два свободни зони, единият от тях е този с камънаците. След тях вече е централния- той е много дълъг, другият му край е чааак пред Гранда, което си е далечко от центрото...

# 524
Точно така е - краят на централния е удобен за роуз гардън и далече от центъра. Плаж+център наблизо не е в Поморие 😀

така и не разбрахме защо плажът през гранда се  зове централен, нищо централно няма в неговата локация

Общи условия

Активация на акаунт