На море в Поморие 2022 г.

• 43 577
  • 764
  •   1
Отговори
# 450
  • Свищов
Вечеряхме в Трафик. Не е евтино, но беше вкусно. Мидите са едни от най-хубавите, които съм яла. Иначе пристигнахме днес следобед. Бяхме на южния плаж-спокойно, на свободната зона почти нямаше хора, водата беше топла със слаби вълни и зелен флаг. Мястото за настаняване си го знаем, но сега сме в друга студио, което има повече удобства от предното. Организираме с някак.

# 451
Червен флаг е пак навсякъде..

# 452
Червен флаг е пак навсякъде..

жълт-червен, това е всяка година

но поморийци са надпреварват да убеждават че
А. не я вярно (дали 🙄)
Б. навсякъде духало (🤣 айде, бе)

# 453
  • София
На южния пред хотел Феста Поморие не е червен. Вълни почти няма..но за чистотата писах вече.

# 454
Здравейте, имам резервация от 15.08 в Стария град. Някъде мернах, че имало проблем с водата. Вярно ли е?

# 455
# 456
В момента наистина почти по цялото Черноморие е бурно морето и червен флаг, но това е нормално за този период на годината.Не случайно се казва, че на Преображение морето и времето се обръщат.  Иначе да, в Поморие и то най-вече в Старият град почти винаги е ветровито. Все пак е полуостров издаден навътре в морето и това, че има вятър е съвсем нормално. В новата част на града, плажът е по-закътан и морето там обичайно е по-тихо и спокойно. Често ако на Източния плаж е ветровито и с вълни, то на Южният плаж флагът е зелен и морето е равно като тепсия.
Който желае и има време може от тези камери да добие представа къде морето е бурно или по-кротко.
https://weather-webcam.eu/izberi-webcam-camera/webcams-from-blac … balgaria-na-jivo/

# 457
Търся актуално мнение за хотел Марина холидей клуб в букинг е с доста ниска оценка 7,20 ,но пък цените са доста прилични та се чудя дали да рискувам?

# 458
  • Свищов
Южният на Сънсет сутринта беше със зелен флаг, но към 10 сложиха жълт. След малко ще го видим какъв ще е.

# 459
Какъв беше в края на деня?
Ние днес се возихме на корабче, беше чудесно ✅✅✅

# 460
  • Свищов
Пак жълт. Ние днес мислим на корабче да се возим. Вчера уважихме Богдан Томов.

# 461
Ние сме запазили за началото на септември, голямото дете (4 г.) от 2 седмици само подскача, че иска да се вози на кораб 😂 Ще трябва да проуча.

# 462
Нашата почивка свърши отдавна. Ходихме в трафик и ние, хареса ни, ядохме паста и пица аз пих коктейл, мм бира и ядохме мелба.

Също за по евтин вариант в хотел парадайс има ресторант отдолу, за 30лв можеш да хапнеш. Порциите са големи, и е вкусно.
Не бихме повторили в Омара,скъпо и малки порции.
Много вкусни понички и палачинки в края на главната до sopharmacy.

Отседнахме в гарсониера на ул Солна, плажа до нас беше хубав. Но имаше дребни неща в гарсониерата които ме дразнеха и липсваха някой малки неща.

# 463
  • София
Кой плаж в Поморие или в близост до него е най-малко ветровит, с по-спокойни води, подходящо за деца?

# 464
За мен най подходящ за деца, е този, който е най-близкия до военния санаториум. Плитък е много навътре.
За безветрие - по-тихи са водите в заливната част, но на мен плажът там не ми харесва.
Между града и квартала има на 2-3 места с миниатюрни плажчета, т.е. места с пясък. Много често са покрити от водорасли, съответно с мушички.

Общи условия

Активация на акаунт