На море в Поморие 2022 г.

• 43 578
  • 764
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Съжалявам да го напиша, но днес на южния плаж плуваха фекалии в морето Sad уби ми се желанието за почивка..силно се надявам да са от някое куче, сега ще треперя до края, че сме с 2 деца.

# 436
На източните плажове пикаеха над главите ни Rolling Eyes
Е, верно 2-3 годишно, но баба му си го изпика отзад до дйните, и отпред на 1 линия, където се бяха разположили въпросните гнусни персони. Без свян, при наличие на тоалетна...при направена забележка..ма грам не се трогнаха.
Та нищо не ме изненадва...

# 437
  • София
За пикаенето ще го преживея някак, но по-скоро ме притеснява дали не преливат пречиствателните станции..както и да е. Вероятно навсякъде е това положение август, но се погнусих и на плаж не ми се стъпва. Ще видя утре къде да обикаляме.

# 438
Може ли да препоръчате заведения за хранене в Новия град?
Спомням си, че до Феста Поморие Резорт имаше заведения Лагуна и Сирена - предлагат ли обедно меню? Каква е цената ако предлагат обедно меню?
И аз щях да питам същото.След два дни сме в Нерея палас и нямам представа къде ще се храним.С дете на 3г.сме и ако има заведение с детски кът ще е идеално.

# 439
  • Свищов
Спомням си, че до Феста Поморие Резорт имаше заведения Лагуна и Сирена - предлагат ли обедно меню? Каква е цената ако предлагат обедно меню?
И аз щях да питам същото.След два дни сме в Нерея палас и нямам представа къде ще се храним.С дете на 3г.сме и ако има заведение с детски кът ще е идеално.
От утре и ние сме в Нерея Палас. С дете на 6 сме. Обедно меню преди 2 години имаше на Лагуна - беше първо, второ и десерт 6.50, ама това все пак 2020та. Хапвали сме и в Бистро Шелф, в бирария При Матьо, в Стария град сме вечеряли. Хубавото на Нерея, е че има паркинг с бариера и съвсем спокойно си ходехме с колата до там. Иначе като знам моето колко е ящно, вероятно на салата и мезе в хотела ще караме, поне за обяд.

Дано това с фекалиите е случайно, а не наистина да има проблем. 2020-та си изкарахме много хубаво и пак се връщаме на същото място.

# 440
Бих препоръчала бистрото към хотел "Токалиев".

# 441
Бих препоръчала бистрото към хотел "Токалиев".

Далече им е, те са в новия град...

# 442
От утре и ние сме в Нерея Палас. С дете на 6 сме. Обедно меню преди 2 години имаше на Лагуна - беше първо, второ и десерт 6.50, ама това все пак 2020та. Хапвали сме и в Бистро Шелф, в бирария При Матьо, в Стария град сме вечеряли. Хубавото на Нерея, е че има паркинг с бариера и съвсем спокойно си ходехме с колата до там. Иначе като знам моето колко е ящно, вероятно на салата и мезе в хотела ще караме, поне за обяд.

Дано това с фекалиите е случайно, а не наистина да има проблем. 2020-та си изкарахме много хубаво и пак се връщаме на същото място.
Ще се засечем значи.И ние бяхме преди две години,но в Сънсет ризорт и не сме търсили заведения,но тази година решихме да е нещо по-бюджетно и по отзиви тук избрах този хотел.Ще го търсим това заведение Лагуна,дано още да го има.Simple Smile

# 443
Преди да резервирам хотел, разучавам местата за хранене в близост. Ако няма такива,търся др.хотел...

# 444
Препоръчвам....бирария при Матьо.
Задължително си запазете маса по телефона.
Контактите ги има в интернет. Вкусно и достъпни цени,, затова винаги е пълно.
Друго ,което посещаваме е Лагуна, но при Матьо е по- добре.
Два пъти си поръчахме пица. Беше страхотна и доставката до новия град е 2 лв.
Има едно ресторантче на брега на морето, точно под Сънсет./ в дясно/ Първия ден отидохме там, е няма такава скъпотия.
Ако нещо друго ви интересува ....питайте

Последна редакция: пн, 08 авг 2022, 21:23 от toni1

# 445
Откъде резервирате апартамент за Нерея палас? Имат ли сайт или страница във Фейсбук или са от частни собственици. Ако може координати. Благодаря предварително!

# 446
  • В.Търново
Съжалявам да го напиша, но днес на южния плаж плуваха фекалии в морето Sad уби ми се желанието за почивка..силно се надявам да са от някое куче, сега ще треперя до края, че сме с 2 деца.
Преди години и аз съм виждала в Поморие.Не беше кучешко.

# 447
  • Свищов
Откъде резервирате апартамент за Нерея палас? Имат ли сайт или страница във Фейсбук или са от частни собственици. Ако може координати. Благодаря предварително!
От Букинг. Предния път видяхме, че има и звъннахме, но казаха, че от там трябва да резервираме. Сега направо от Букинга. Да предупредя, че плащането е само на място и само в брой. По принцип има студиа и апартаменти. Ние ще сме в студио.

# 448
Вчера също беше червен флагът, но ние си бяхме на плаж. Два пъти влизахме на плиткото, и беше голяма веселба. Беше екстремно напичащо, и ММ стана червен като рак. Той е "фоточувствителен" , ни се шегуваме, че е фотогеничен.

# 449
  • у дома
За хапване в новия град-"Трафик". Об

едното меню е 9,50.Прясно и вкусно е.

Общи условия

Активация на акаунт