АВГУСТ 🤱🏻 2022 🌸 👶🏻 (Тема 13)

• 47 814
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Оу и моя мъж е вързан, работи си, по 14 часа го няма. Но е на 40мин от мен. Аз съвсем нямам на абсолютно никой, на кой да звънна. Освен на болницата, но за мен е никой това (кофти звучи, но си е така)...

# 526
За пердета открих една страничка във фейса за платове има страхотни цветове и цената е добра, има платове, които не задържат вода и петна, което за детска стая звучи добре, пиши им да ти предложат детски десени и да ти кажат кое е подходящо, като материал, мисля че не са качени всички цветове на страничката,, за това на лично ще е най- добре .
https://www.facebook.com/kayber.fabrics/

Момичета, мен ме гласят за секцио 10, 15 август и съм взела предимно дълъг ръкав 50 и 56 размер, защото ще са мъничета според мен, първо защото са две и второ, защото термина попринцип ми е чак  7 септември. Какво мислите ще има ли време да ги обличам в къси бодита, като са толкова малки?

# 527
Оу и моя мъж е вързан, работи си, по 14 часа го няма. Но е на 40мин от мен. Аз съвсем нямам на абсолютно никой, на кой да звънна. Освен на болницата, но за мен е никой това (кофти звучи, но си е така)...
Болницата поне в същия град ли е? Защото при мен болницата е в друг град и ще трябва да пътуваме. А мъжа работи на 40мин от мен, и болницата е на още час и нещо, та 2 часа не ми мърдат ако тръгне по-рано и мн ме е страх.... Към средата на 9 месец ще се преместя на половин час от болницата на село, та това малко ми дава надежда, че ще стигна навреме за епидурална Simple Smile

# 528
И моя мъж работи по 12 часа. Просто няма как. Ако стане нещо работата му е на 10,15 минути мн близо до нас,ако се бави и то. Стоя си по цял ден сама. Синът ми е на училище,после тренировки или на вън. Все пак е тийн на 14 няма как да го вържа да стои при мен😏

# 529
Болницата поне в същия град ли е? Защото при мен болницата е в друг град и ще трябва да пътуваме. А мъжа работи на 40мин от мен, и болницата е на още час и нещо, та 2 часа не ми мърдат ако тръгне по-рано и мн ме е страх.... Към средата на 9 месец ще се преместя на половин час от болницата на село, та това малко ми дава надежда, че ще стигна навреме за епидурална Simple Smile

Нее Confused и при мен в друг град. А движението в Англия е доста под въпрос.
40мин докато дойде до нас от работа.
И болницата е на 40мин, когато не е час пик. А час пик в най големия морски град на Англия, не искам да го мисля просто. Всякакви планове и мисли, са ми минавали през главата Grinning
Малко несериозно сигурно звучи, но и това е една от причините да искам дата за секцио. Не искам в акта за раждане срещу място да пише - на магистралата Grinning (в кръга на шегата разбира се) Но страх си ме е, с това движение. Мислех и аз да се местя хаха, ама няма как

# 530
Днес една приятелка също ме пита дали не ме е страх, питах я "от какво?", в първия момент не зацепих 😄 Попринцип има на кого да се обадя, но по-скоро бих се обадила на такси, че най-бързо ще реагира, болницата ми е на 5-10 мин. Честно, изобщо не съм се шашкала и не мисля такива сценарии, имам месец и половина до термин.

# 531
  • София
На вас спи ли ви се? Като че ли последните една-две седмици направо не мога да мръдна. Хем поради някаква причина се будя прекалено рано и не мога да заспя, хем цял ден лежа и ме убива умората. Беше доста подобно първото тримесечие при мен също.

# 532
На мен болницата, която съм избрала ми е на 3:15 ч, хич не ми е ясно как ще се случат нещата.... Confused за сега говорят лекарите за секцио, защото са две и съм инвитро.

# 533
  • София
Чудя се дали ще съм много гадна да бъзна някоя нощ ММ, че са ми изтекли водите 🤣. Вярно, че после ще ми мрънка цял живот, ама си заслужава 🤣

# 534
  • Бургас / Славейков
Вече взехме кошарата и е сглобена.Днес подреждах ,Ами уморих се честно казано.ММ Ами той работи почти денонощно спи по 4,5часа .И сега бебето като се роди идея си нямам въобще кога ще се наспива.Като е първа смяна става в 5.и 20в 6 е на работа до 3.И после се прехвърля на оранжериите да полива ,бере и продава и в добрия случай към 8си е в къщи.Имаше и друга мама където мъжа и работеше в земеделието .Знае за какво иде реч.Болницата в която съм решила да раждам ми е на 30мин,но в час пик много повече.А сега е и сезон при нас в Бургас и още повече движение.45дневния болничен  като свърши ли ще бъде изплатена или в месеца за който е?

# 535
  • София
Вече взехме кошарата и е сглобена.Днес подреждах ,Ами уморих се честно казано.ММ Ами той работи почти денонощно спи по 4,5часа .И сега бебето като се роди идея си нямам въобще кога ще се наспива.Като е първа смяна става в 5.и 20в 6 е на работа до 3.И после се прехвърля на оранжериите да полива ,бере и продава и в добрия случай към 8си е в къщи.Имаше и друга мама където мъжа и работеше в земеделието .Знае за какво иде реч.Болницата в която съм решила да раждам ми е на 30мин,но в час пик много повече.А сега е и сезон при нас в Бургас и още повече движение.45дневния болничен  като свърши ли ще бъде изплатена или в месеца за който е?
Мисля, че би трябвало в месеца за който е.

# 536

И болницата е на 40мин, когато не е час пик. А час пик в най големия морски град на Англия, не искам да го мисля просто. Всякакви планове и мисли, са ми минавали през главата Grinning
Малко несериозно сигурно звучи, но и това е една от причините да искам дата за секцио. Не искам в акта за раждане срещу място да пише - на магистралата Grinning (в кръга на шегата разбира се) Но страх си ме е, с това движение. Мислех и аз да се местя хаха, ама няма как
Добре, какви идеи ви идват по този въпрос, как ще стане?

# 537
  • София
SultryButterfly, и аз съм така от известно време. Вече съм в 34-та седмица. През нощта се будя няколко пъти за тоалетна и защото ми е неудобно. Сутрин към 5-6 като се ококоря и после заспивам. Ям и след това пак ми се спи. Едно никакво. Все ми се дреме, а вечер след 7-8 се активизирам. Много странен режим. Мислех си, че нещо не ми е наред откъм витамини и знам ли и аз вече какво. Първите месеци заспивах права, сега не е чак така, но пак много ми се спи особено през деня. Явно е нормално. На следващия преглед в петък ще питам.

На вас спи ли ви се? Като че ли последните една-две седмици направо не мога да мръдна. Хем поради някаква причина се будя прекалено рано и не мога да заспя, хем цял ден лежа и ме убива умората. Беше доста подобно първото тримесечие при мен също.

# 538
  • Велико Търново
Неизвестна , само да не стане като лъжливото овчарче 😃

# 539

Добре, какви идеи ви идват по този въпрос, как ще стане?

Ами, на 4ти чакам да ми кажат дата за секциото. Ще се моля да не тръгне по рано.
Ако тръгне, ще се моля да стигнем. Нямам какво да направя. Първо бебенце ми е, дано не бърза.

Общи условия

Активация на акаунт