За тези, които четат любовни романи № 42

• 61 180
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • В къщурката на хълма на феите
Покварени въъъооообщееееее не върви .. ужасно тегава работа Cry

# 526
  • Плевен / София
Покварени въъъооообщееееее не върви .. ужасно тегава работа Cry
Мислех да я купувам, но сигурно ще се откажа...

# 527
Момичета, преди време бях чела една книга, но не се сещам за името и и ви моля за помощ.
Ставаше въпрос за някакво момиче, което е омъжена за руски бос по принуда. Веднъж се среща с едно момче, което помага да сменя гумата на колата, същото момче е нает и да поправя колите на мъжа и. Влюбват се, момичето забременява от момчето, решават да избягат, но съпругът и разбира и я пребива почти до смърт  и я хвърлят в гората посред зимата,  за да умре, но момчето я намира и я спасява.
Сигурно пропускам някакви важни подробности, но толкова се сещам.

Ако някой се сеща ще съм много благодарна, че прерових всички сайтове, но не намирам книгата.

# 528
Забравена истина на К. А. Тъкър?

# 529
Забравена истина на К. А. Тъкър?

Дааа, същата книга.

Благодаря многоо! ❤️❤️❤️

# 530
Mecani защо покварени не върви ?

# 531
  • Враца
Дариус беше средна работа, от тази поредица или много ми харесват или са някъде в средата.
Започнах Devil of Dublin и за момента съм доста заинтригувана. Бавно се развива книгата, но пък дори не знам какво да очаквам. Дано се задържи така.

# 532
Дариус беше средна работа, от тази поредица или много ми харесват или са някъде в средата.
Започнах Devil of Dublin и за момента съм доста заинтригувана. Бавно се развива книгата, но пък дори не знам какво да очаквам. Дано се задържи така.
Бих се радвала на споделено мнение за Дявола. Изгледах сериала по "44 Chapters About 4 Men", но все още не съм захванала книгите. Къде я четете?

# 533
  • Враца
Бих се радвала на споделено мнение за Дявола. Изгледах сериала по "44 Chapters About 4 Men", но все още не съм захванала книгите. Къде я четете?
На четеца ми е на английски. Има я качена.
Как е сериалът, за да знам дали си добавя книгите в списъка?

# 534
Нещо ново от Хермес, авторката ми е абсолютно непозната, но пък анотацията ми се вижда доста интересна.

Дани Коен е на двайсет и осем, работи като корпоративен адвокат и знае точно как ще се развие животът й през следващите пет години. Защото тя не оставя нищо на случайността и е планирала всичко до най-малката подробност, дори и кога приятелят й – Дейвид, ще й предложи брак. След като получава желаната позиция в престижна адвокатска кантора и пръстен с диамант от любимия, тя си ляга с увереността, че държи живота си под контрол. Но когато се събужда, се озовава в чужд апартамент, с различен годежен пръстен на ръката и до непознат мъж. От включения телевизор в стаята разбира, че датата е същата, но пет години по-късно. След един час, прекаран в компанията на непознатия, Дани се събужда у дома – до Дейвид. Но тя не може да се отърси от видението и макар да не вярва в свръхестествени сили, е убедена, че не е било просто сън.

След четири години и половина Дани се озовава лице в лице с мъжа от съня си, който е новият любим на най-добрата й приятелка. Тя е готова на всичко, за да попречи на странното видение да се сбъдне и да докаже, че сама определя бъдещето си. Впуска се в организирането на сватбата с Дейвид, която все са отлагали, но съдбата има други планове.

# 535
  • Бургас
Не купувам вече книга с рейтинг под 4, пък и другите книги на авторката не са високо оценени, така че ще си я спестя. https://www.goodreads.com/book/show/50093704-in-five-years

# 536
  • Варна
На четеца ми е на английски. Има я качена.
Как е сериалът, за да знам дали си добавя книгите в списъка?
Аз видях само няколко минути от края на първи сезон и се отказах да гледам изобщо сериала.  Отвратих се за няколко минути от главната.

# 537
На мен ми хареса, но краят на сезона не беше както очаквах.
Според мен си пуснете една серия за проба.

# 538
Абе как ги избират тези книги за превод нз ..

# 539
  • В къщурката на хълма на феите
Mecani защо покварени не върви ?
Историята върви разхвърляно, уж авторката се опитва да създаде някаква мистерия, но доста грубо го прави, главните герои уж се мразят, пък е само на приказки .. някакси много съшита с бели конци ми е историята .. а не е като да не харесвам авторката, просто тази нейна книга, изобщо не ми върви ..

Общи условия

Активация на акаунт