За тези, които четат любовни романи № 42

• 61 287
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Много я разтеглиха историята на Масимо и Лаура. Трябваше да приключи със сватбата им.

# 346
Онзи ден започнах Роял Елит на Ерин Уот. Снощи ме държа до 3 часа и прочетох първа книга. Много ми хареса, днес продължавам с втора.

# 347
  • В къщурката на хълма на феите
"Порочна любов" и аз я загледах, но прочетох, че е част от поредицата "Порочни истории" и щом ще има още 4 книги към нея сигурно ще изчакам и останалите, иначе ще забравя какво съм чела, докато (ако) издадат останалите.
Най-голям проблем е неизвестността дали ще издадат цялата история Expressionless

# 348
  • Бургас
Онзи ден започнах Роял Елит на Ерин Уот. Снощи ме държа до 3 часа и прочетох първа книга. Много ми хареса, днес продължавам с втора.

Хващам се за това мнение и ви питам, близнаците от семействоте,останаха без книги ли? Спряха ли да пишат авторките под този псевдоним?

# 349
  • Euskal Herria
Цитат
Христо Блажев

Започнах да чета последната коректура на "Покварени" на Пенелъпи Дъглас, първата част от обичаната ѝ поредица "Devil's Night". И като знам колко читатели намери нейната "Пънк 57", само си представям тук колко хора ще зарадвам 🙂 Вече превеждаме и втората част!

# 350

Хващам се за това мнение и ви питам, близнаците от семействоте,останаха без книги ли? Спряха ли да пишат авторките под този псевдоним?
До колкото четох май нямат да. Само другите трима братя.

# 351
Заинтригувахме ме с тези книги. Мисля да ги започна, но колко са те общо? Виждам, че има шест книги, но чета че са повече братята.

# 352
Братята са 5 бр. До колкото видях 6 книга е новела за един от брататя. Първите три книги са за друг от братята и 4 и 5 книга за трети. За двама братя близнаци няма издадена книга

# 353
  • Бургас
Братята са петима, най-малките са близнаци. Първа,втора и трвта книга са за единия брат -вторият; четвърта и пета са за третия брат; шеста е за най-големия брат (тази не ми хареса). Близнаците засега нямат книги

# 354
Как само се зарибих с книгите на Рина Кент😁 След Royal Elite, прочетох трилогията за Aдриан и Лия, както и книгите за Кайл и Рай и Аш и Рейна. Има ли книги за децата на някои от тях или за някои от второстепенните герои? Препоръчайте ми с коя  да продължа Simple Smile

# 355
  • Бургас
Как само се зарибих с книгите на Рина Кент😁 След Royal Elite, прочетох трилогията за Aдриан и Лия, както и книгите за Кайл и Рай и Аш и Рейна. Има ли книги за децата на някои от тях или за някои от второстепенните герои? Препоръчайте ми с коя  да продължа Simple Smile

Тъкмо започва серията за децата им. Ето я https://www.goodreads.com/series/342937-legacy-of-gods
Може да прочетеш и тази https://www.goodreads.com/series/322034-empire

# 356
  • Бургас
Как само се зарибих с книгите на Рина Кент😁 След Royal Elite,
Скрит текст:
прочетох трилогията за Aдриан и Лия, както и книгите за Кайл и Рай и Аш и Рейна
. Има ли книги за децата на някои от тях или за някои от второстепенните герои? Препоръчайте ми с коя  да продължа Simple Smile
И https://www.goodreads.com/series/322034-empire Империите са задължителни

# 357
  • Бургас
Гери, от Империите, Втората книга е за Нокс, а трета е за Даниел И
Скрит текст:
Никол
!!! Дори да не очакваш, ще разбереш гледната точка на главната и дори ще я харесаш. И поредицата също ми харесва много.
Аз сега чета една поредица Cruel Series на K.A. Linde. Не е лоша, трилогията е за една двойка, има отделни книги за второстепенните герои и малко ме дразни, че не са отбелязани по някакъв начин, а трябва да ги търся. Малко е в стил "Клюкарката", т.е. интиргите на богатите и разглезени младежи ..... по-скоро млади хора, че не са ученици, а вече на по 30тина години. Сюжета на първата книга е малко като След на Ана Тод, залог, че ще спи с главната и ще я накара да се влюби в него.... ей такива работи. Приятна е за четене. Обаче нямам търпение да стигна до книгата на "злодейката". В ревютата виждам, че също всички коренно са променили мнението си за нея.

# 358
  • Бургас
Аз само да кажа ,коя серия на Рина Кент НЕ препоръчвам https://www.goodreads.com/series/315591-thorns-duet
Много трудно я прочетох. Самата Рина,споделя че е най-дарк поредицата и. Иначе главния е племеник на Натаниел - от първата книга на Империите

# 359
  • София
Аз пък харесах тази поредица.

Общи условия

Активация на акаунт