За тези, които четат любовни романи № 42

• 61 280
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Скрит текст:
Цитат
Къде мога да гледам филма?
Аз го гледах с англ.субтитри онлайн от тук.
https://lookmovie2.to/movies/view/11871074-dziewczyny-z-dubaju-2021
Бла годаря на девойката която го спомена,хареса ми:)

И е по действителен случай, книгата поне. Огромен скандал беше в Полша. И в Русия ги е имало, още преди много години - мъжът ми беше споменал за една балерина (или оперна певица), която е "ходила" при шейховете и от там кариерата ѝ загива. Много интересни материали има Simple Smile
Филмът определено ми хареса. А и съм фен на Джулио Берути, така че 2 в 1.

# 376
  • Euskal Herria
Цитат
Христо Блажев

Неделно чета самостоятелния роман на Л. Дж. Шен с работно заглавие "Лошият Круз", който очаквам да излезе през октомври в превода на Евелина Пенева.

# 377
  • Варна

Книга първа от поредицата Devil's Night

Ерика

Казваха ми, че сънуваш това, за което сърцето ти мечтае. Но кошмарите са моята истинска страст.

Неговото име е Майкъл Крис.

По-големият брат на моя приятел е красив, силен и абсолютно ужасяващ. Звездата на колежанския отбор по баскетбол сега е станал професионалист… и изобщо не му пука за мен.

Но аз го виждам. Чувам го. Нещата, които прави, тайните, които крие. Години наред не мога да откъсна поглед от него.

Сега и аз отивам в колеж – в неговия град.

Три години не сме говорили за онази бурна вечер в Нощта на Дявола, когато се случиха страховити събития.

Време е той да ме забележи.

Майкъл

Името ѝ е Ерика Фейн, но всички я наричат Рика.

Гаджето на брат ми, което беше винаги наоколо още от дете. Тя свежда поглед, когато вляза в стаята. Замръзва, когато я доближа. Винаги усещам страха, който я обсебва, и макар да не съм я докосвал, знам, че притежавам ума ѝ. Това е всичко, което исках. Досега.

Брат ми вече не е част от картинката, а Рика отива сама в колежа.

В моя град е. В огромен лъскав апартамент, който е просто един златен капан. Напълно беззащитна.

Тази възможност чакахме с приятелите ми, които минаха през ада заради нея. Преди три години тя ги вкара в затвора, но сега вече са на свобода.

Чакахме търпеливо, планирахме и се готвехме за отмъщение.

Всеки неин кошмар ще стане реалност.

Аз ще съм нейната единствена реалност.

# 378
  • Euskal Herria
Някой, ако е чел поредицата, би ли споделил впечатленията си? Има ли прекалено драма? И най-вече - какъв е финалът?

# 379
  • Варна
Никой друг ли не го плашат тия корици на скелети.  Хич не ми е романтично с тях Flushed И аз искам малко информация и най вече за това отмъщение Thinking

# 380
  • Бургас
Хриси, малко е тип Шен. Не съвсем, различават се като начин на изразяване, но мрачни младежи с тежки драми в миналото, намират си половинката. Обичайно са любов-омраза, по скоро в обратния ред. Действието в книгите се развива успоредно минало и настояще. Аз много ги харесвам.

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 13:22 от . Яна .

# 381
  • Бургас
Кога трябва да излезе тази книга на Пенелъпи Дъглас? Аз я харесвам как пише, но тази серия не съм я чела.

# 382
  • Euskal Herria
Днес са пуснали поста в групата им
Цитат
Христо Блажев

🔥🔥Сигурни сме, че след „Пънк 57“ много от вас нямат търпение за тази дългоочаквана новина!⌛ Време е нещата да се смрачат, защото до 🔟 дни в книжарниците излиза „Покварени“ – книга първа от сензационната dark romance поредица на Пенелъпи Дъглас Devil’s Night.🎭 История за отмъщение, 💘 изпепеляваща любов и Нощта на Дявола, в която всички носят маски и правилата не важат.🔥🔥

На мен лично авторката не е сред любимите ми. Имам книгата й (Пънк 57), но все отлагам прочитането й. Зачитала съм от тук - от там и се отказвам да я почвам.

# 383
  • Бургас
Кога трябва да излезе тази книга на Пенелъпи Дъглас? Аз я харесвам как пише, но тази серия не съм я чела.
Сиела вече са и написали цена, значи да я очакваме скоро .
Серията е доста по-дарк от Fall Away. Според мен по-подходящо щеше да е  да започнат с нея.
Голям МИНУС ти пиша, че не си я чела. Imp

# 384
  • Бургас
Fall Away e много добра серия.
Във ФБ ми излезе като предложение да харесам тази авторка TL Swan. Чели ли сте нейни книги? https://www.goodreads.com/search?utf8=%E2%9C%93&query=TLSwan

# 385
  • Euskal Herria
Май в една от групите във ФБ бяха пуснали фен превод на тази серия, ама не съм 100% сигурна. Може и да бъркам.

Допълвам се - коментирали са авторката и серията, положителни са отзивите. Няма фен превод за момента; една дама е предложила да направи (от испански). Но за момента нищо не се е появявало.

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 16:33 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 386
  • В къщурката на хълма на феите
Никой друг ли не го плашат тия корици на скелети.  Хич не ми е романтично с тях Flushed И аз искам малко информация и най вече за това отмъщение Thinking
ужасна грозотия е тая корица .. добре, че тя ще е последното, което ще гледам в тая книга .. пълен блякс!

аз в момента чета Гражданско право на Мария Павлова - ужасна книга хора! Че и ще ме изпитват върху нея SobSobSob

# 387
  • Бургас
Момичета, моля за съвет. Приключвам Secret Beast Amelia Wilde и сега трилогията ли да продължа или да карам по ред Midnight Dynasty Collection? А?

# 388
  • Бургас
Аз въобще не съм ги карала под ред. Тази серия за Лео и Хейли ли беше?
Аз последно четох на Моника Мърфи трите книги за Пери Константин-това,че не съм чела книгите за брат му хич не ми е пречило да разбера историята

# 389
В момента чета историята за Джонатан Кинг на Рина Кент. Дали има ли история и за Итън Стийл?

Общи условия

Активация на акаунт