За тези, които четат любовни романи № 42

• 61 274
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Момичета, тук споделяме впечатления за любовни романи или автори. Има си тема за ел.книги.
п.п. Точно тази се надявам скоро да не се появи, а дано! Купете я, запишете се на библиотека....... или търпеливо изчакайте.

# 421
  • София
Прочетох Порочна любов,честно казано тръгна много добре книгата.Авторката пише увлекателно,но от средата нататък ми беше доста скучна и предвидима.Бих искала да ви попитам някой има ли в ел.вариант Секс,а не любов на Кийланд?
Тъкмо щях да започвам Порочна любов. Знам, че е поредица, но е с различни ГГ, нали т.е. могат да се четат и като самостоятелни книги?

# 422
Прочетох Порочна любов,честно казано тръгна много добре книгата.Авторката пише увлекателно,но от средата нататък ми беше доста скучна и предвидима.Бих искала да ви попитам някой има ли в ел.вариант Секс,а не любов на Кийланд?
Тъкмо щях да започвам Порочна любов. Знам, че е поредица, но е с различни ГГ, нали т.е. могат да се четат и като самостоятелни книги?
Да могат да се четат самостоятелно.Като стигнете към средата на книгата ще ви стане ясно кои ще са следващите герои Simple Smile

# 423
  • Бургас
Книгите от поредицата могат да се четат самостоятелно. Аз прочетох и третата книга от серията-тя ми хареса повече от първата.
Ана Хуанхъг обяви нова серия,която започва с един от второстепенните герои,които се появяват в третата и четвъртата книга

# 424
  • Euskal Herria
До края на годината Егмонт ще издадат и останалите три книги от серията.
А може ли някой от вас, който е чел поредицата, да напише в спойлер кои са героите от останалите книги, моля!

# 425
  • Бургас
До края на годината Егмонт ще издадат и останалите три книги от серията.
А може ли някой от вас, който е чел поредицата, да напише в спойлер кои са героите от останалите книги, моля!

Яна,
Скрит текст:
Втората книга за принцеса Бриджет и новия бодигард -появява се накрая на първата книга ; Третата книга е за Джулс и Джош -брат на Ава. Тук се появява и Кристиян ,който е приятел на бодигарда (вече съпруг на принцесата) и дава под наем жилище на Джулс и Стела. Та в четвъртата книга се разказва историята на Стела и Кристиян

# 426
  • Велико Търново
Тъкмо се тюхках, че скоро не са качвали нищо в рулит и хоп - Креолският призрак 😎

# 427
  • Бургас
Тъкмо се тюхках, че скоро не са качвали нищо в рулит и хоп - Креолският призрак 😎
E, в групите ги има от няколко месеца и двете книги. Не съм ги чела още пък и нещо не изпитвам любопитство. И ММ се поизчерпа като че от идеи. Последната тъпотия Леджент, даже си бях купила първите две книги, но толкова ме разочароваха, че сега и безплатно не ме изкушават да прочета новоиздадените.

# 428
  • Euskal Herria
Егмонт трябваше да издадат книгите за Темперанс, преди да пуснат тези за Магнолия. Защото хронологично са така - в книгите за Магнолия споменават бегло за станалото в тях.

# 429
  • Варна
E, в групите ги има от няколко месеца и двете книги. Не съм ги чела още пък и нещо не изпитвам любопитство. И ММ се поизчерпа като че от идеи. Последната тъпотия Леджент, даже си бях купила първите две книги, но толкова ме разочароваха, че сега и безплатно не ме изкушават да прочета новоиздадените.
В моята първа книга за Леджент имам дефект. Както си чета и изведнъж почва нещо от друга глава и накрая си продължава главата. Демек имам повече страници отколкото трябва да са.

# 430
  • София
Леджент и Фордж не съм ги чела, защото отзивите не са хубави и не ми се губи време да започвам нещо, което няма да довърша, както стана с "Този мъж" и "Кралска страст".

# 431
  • Euskal Herria
На мен ми харесаха. Фордж - малко повече от Леджънд. Като че ли най-малко ми допадна "Виновни като греха". Но пък наскоро ги препрочитах всичките серии и сега вече навързвах кой какъв е, отношенията между различните герои в сериите. Защото все има някой споменат в тях. Карас присъства в Леджънд и Фордж, Фордж го има във "Виновни като греха" и пр.  Героите от "Под" пък присъстват в "Безмилостен крал" и "Магнолия". Фен превода на серията за Темперанс - там са брата на Темперанс, другият наемник на Маунт, Магнолия. И всъщност продължението на историята вече е в "Магнолия".

# 432
На мен ми харесаха. Фордж - малко повече от Леджънд. Като че ли най-малко ми допадна "Виновни като греха". Но пък наскоро ги препрочитах всичките серии и сега вече навързвах кой какъв е, отношенията между различните герои в сериите. Защото все има някой споменат в тях. Карас присъства в Леджънд и Фордж, Фордж го има във "Виновни като греха" и пр.  Героите от "Под" пък присъстват в "Безмилостен крал" и "Магнолия". Фен превода на серията за Темперанс - там са брата на Темперанс, другият наемник на Маунт, Магнолия. И всъщност продължението на историята вече е в "Магнолия".
Напълно съвпада с моето мнение. Само Виновни като греха не ми допадна, все едно е от друг писател. Всички други ми харесаха

# 433
  • Велико Търново
Аз от няколко месеца не съм чела нещо нейно и ще използвам момента да разнообразя.

# 434
Скоро се присетих за една поредица, 2-3 книги сякаш беше. Лошото е , че не съм я маркирала в Goodreads  и сега тотално ми се губят името и автора.  Не особено скоро издадена, съвременна, главният герой е шеф на главната. Тя май го разследваше за нещо, под прикритие... Едната вечер той спа на дивана й. Двамата бягаха от истинския престъпник.. тя имаше съседка асоциална хакерка.
На някой говори ли му нещо това мое постно описание?

Общи условия

Активация на акаунт