За тези, които четат любовни романи № 42

• 61 278
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
На някой говори ли му нещо това мое постно описание?
На мен ми говори,че не съм я чела Wink

Мегън Марч я бях забравила.

# 436
Здравейте, момичета!
Може ли да ми кажете дали Pen Pal на J. T Geissinger се разказва само от гледната точка на главната героиня или от двамата?
Много се чудя дали да я почвам, че не ми са много интересни тези книги които са само от едната гледна точка.
Благодаря

# 437
Здравейте! През изминалата седмица бях отпуска и успях да прочета:

"Секс, а не любов" на Ви Кийланд /на хартия, не съм я срещала ел./ и като почти всяка книга от нея, и тази ми много ми хареса, Наталия и Хънтър  имаха доста интересна история, разбира се с малко драма накрая.

След нея прочетох "Soul Taken" от Патриша Бригс. Чаках отдавна излизането й и беше приятно да се потопя отново в света на Мърси и компания. Книгата не ме разочарова, само финала леко ме обърка и както изглежда ще си почакам доста за следващата.

След нея, пък се нахвърлих веднага на "Ruby Fever" последната засега книга от поредицата Hidden Legacy на Илона Андрюс. Първите пет книги ги четох през миналата година и някой от нещата ми се губеха, но бързо си ги припомних. Книгата със сигурност се нарежда сред тези, които очаквах с най-голямо нетърпение да бъде издадена през тази година и определено не останах разочарована. Много се надявам в някакъв момент семейство Андрюс да продължат поредицата, като напишат книга и за най-малката сестра Бейлор - Арабела. Финалът на "Ruby Fever"  даде заявка от къде би продължила и нейната история, така че сега ми остава да се надявам на още.

# 438
  • София
Здравейте, момичета!
Може ли да ми кажете дали Pen Pal на J. T Geissinger се разказва само от гледната точка на главната героиня или от двамата?
Много се чудя дали да я почвам, че не ми са много интересни тези книги които са само от едната гледна точка.
Благодаря
Май беше само от една гл.т. Thinking

# 439
Нееееее,има и на главния герой, а накрая и на трети човек дори...

# 440
  • София
Така ли, забравила съм Close Извинявам се, че подведох.

# 441
Здравейте момичета, някоя дали прочете новата книга на Пенелъпи Дъглъс - Покварени? Имате ли впечатления, заслужавали си покупката!

# 442
  • Бургас
Здравейте момичета, някоя дали прочете новата книга на Пенелъпи Дъглъс - Покварени? Имате ли впечатления, заслужавали си покупката!
Има момичета,които са я чели на английски. По-назад в темата бяха писали за серията.

# 443

На мен книгата ми хареса. Различна е. Като цяло аз си падам по такива книги и с нетърпение очаквам другите от поредицата.

# 444
  • Бургас
След "Неуверена" , "Незабележима'', '' Нарананени'' и "Неразбрана" , Девни Пери предлага и книга номер 5 https://www.goodreads.com/book/show/60424462-timeless
Главната героиня е Обри Кендрик . Това беше другата сестра, нали? Вече не си ги спомням

Пуснаха Рина Кент God of Pain 
Скрит текст:

# 445
Здравейте, момичета!
Преди около месец прочетох поредицата на Лекси Блейк “Лолес”, също така “Под закрила” и “Без спомен”. Уникални книги! Препоръчвам с две ръце. Мога дори да кажа, че от доста време не съм чела толкова завладяваща поредица. Последната такава беше преди няколко години на Кристина Лорен - “Красив негодник” и останалите 5 красиви… (също силно препоръчвам). В момента чета “Красиво безрасъдство” на Л. Дж. Шен обаче изобщо не ми върви. За една седмица съм прочела около стотина страници и се чудя дали да я продължавам, макар че си купих и другите две книги от поредицата на хартиен носител. Тези, които са я чели може ли да дадат мнение и да кажат дали става по-интересна и има ли смисъл да я чета? Също така, ако сте срещали подобни книги като “Лолес” ще се радвам да ми споделите заглавия. Simple Smile

# 446
  • Бургас
Аз харесвам книгите на Л.Дж.Шен.Обикновено ги прочитам много бързо. Но, това си е до човека. Сигурно в темата има момичетата, които не я харесват. Предлагам ти,обаче да прочетеш Висъш и Ракъс -това са  книгите  за родителите на героите ,за които се  пише в трите книги,които имаш на хартия. Двете книги ги има в ел.вариант.

# 447
  • Варна
Здравейте, момичета!
Преди около месец прочетох поредицата на Лекси Блейк “Лолес”, също така “Под закрила” и “Без спомен”. Уникални книги! Препоръчвам с две ръце. Мога дори да кажа, че от доста време не съм чела толкова завладяваща поредица. Последната такава беше преди няколко години на Кристина Лорен - “Красив негодник” и останалите 5 красиви… (също силно препоръчвам). В момента чета “Красиво безрасъдство” на Л. Дж. Шен обаче изобщо не ми върви. За една седмица съм прочела около стотина страници и се чудя дали да я продължавам, макар че си купих и другите две книги от поредицата на хартиен носител. Тези, които са я чели може ли да дадат мнение и да кажат дали става по-интересна и има ли смисъл да я чета? Също така, ако сте срещали подобни книги като “Лолес” ще се радвам да ми споделите заглавия. Simple Smile
Чела ли си поредицата Изневяра на  Алита Ромиг. Прилечат си с Лорен, че ме държаха в напрежение и двете поредици.

# 448
Здравейте, момичета!
Чела ли си поредицата Изневяра на  Алита Ромиг. Прилечат си с Лорен, че ме държаха в напрежение и двете поредици.

Не съм ги чела, ще ги погледна. Благодаря! Simple Smile

Аз харесвам книгите на Л.Дж.Шен.Обикновено ги прочитам много бързо. Но, това си е до човека. Сигурно в темата има момичетата, които не я харесват. Предлагам ти,обаче да прочетеш Висъш и Ракъс -това са  книгите  за родителите на героите ,за които се  пише в трите книги,които имаш на хартия. Двете книги ги има в ел.вариант.

И тях съм си ги купила, даже и “Игра с огъня” също, защото съм чела за авторката много добри отзиви, както и за книгите ѝ, и направо се хвърлих да купя повечето. И сега като почнах да чета “Красиво безразсъдство” малко се разочаровах, но все още съм в началото. Надявам се да потръгне.

# 449
Всъщност щом имаш "Вишъс" и "Ракъс" и си още в началото на "Красиво безразсъдство" съвета ми е да я стопираш засега и да започнеш първо от тях, така ще ти е по-интересно със сигурност. Сиела леко объркаха нещата, като издадоха първо поредицата за децата, вместо тази за родителите.

Общи условия

Активация на акаунт