За тези, които четат любовни романи № 42

• 61 240
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, момичета!
Преди малко прочетох Pen Pal на J. T Geissinger и ще ми трябва малко време да осъзная какво прочетох. Накрая беше емоционално чак се разревах като идиот. Сега се чудя дали да захвана Perfect strangers или Рай на Джудит Макнот (струва ми се, че не толкова тежка).
Ако някой е чел Рай може ли сподели мнение?

# 451
  • София
Ха, Perfect strangers ми е следващата в списъка. Сега съм подхванала колежанска поредица, която все още не знам дали ще я довършвам.

# 452
Ха, Perfect strangers ми е следващата в списъка. Сега съм подхванала колежанска поредица, която все още не знам дали ще я довършвам.

Мислих, мислих и реших Perfect strangers ще да е. Не ми харесват тези колежански поредици (може би не съм попаднала на нещо наистина хубаво,а то май само това се пише сега, не знам)

# 453
  • Бургас
Рай е хубава книга. Тя ми харесва най-много от серията.
Каква беше тази Perfect strangers?
Рина Кент чета сега.
Колежанските, повечето са леки.Четат се бързо. Няма особени драми.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 18:29 от lina_bs

# 454
Ама пък докато стигна до Рина Кент...... Все ще я започвам и все си намирам друго за четене

# 455
  • Бургас
Сега съм подхванала колежанска поредица, която все още не знам дали ще я довършвам.
Коя?
Даниела, Рина К много си стръва. Поне я пробвай. Започни с Роял елит, колежанската е поредицата, но доста се различава от поредиците на други автори.

# 456
  • София
Тази е - https://www.goodreads.com/series/345151-bastards-of-boulder-cove
Още съм в началото и не мога да преценя дали ми харесва или не.

П.П. Reverse harem е.

# 457
Даниела, Рина К много си стръва. Поне я пробвай. Започни с Роял елит, колежанската е поредицата, но доста се различава от поредиците на други автори.

След Perfect strangers ще почна Рина. Видях, че е много коментирана и много им харесва.

# 458
Някой чел и с мнение за Сейди Кинкейд поредицата Безмилостен Ел Ел?

# 459
Royal Elite с  cruel king ли започва серията?

# 460
  • Бургас
Royal Elite с  cruel king ли започва серията?
Да

Видях,че са качили из групите фен превод  първа книга на тази поредица, за която питаш Miss independent, ти започна ли я?

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 20:23 от lina_bs

# 461
Малко с предубеждение започнах "Испанска любовна измама", защото бях чела няколко негативни мнения за нея, но книгата страшно много ми хареса. Прочетох я за отрицателно време. Ах, този Арън Блекфорд..., как да не се влюби човек в него.

# 462
Royal Elite с  cruel king ли започва серията?
Да

Видях,че са качили из групите фен превод  първа книга на тази поредица, за която питаш Miss independent, ти започна ли я?

Има ги качени и двете книги в рулит, но не съм ги чела все още и не знам как са. Досега не съм ги срещала и затова исках да видя дали някой вече ги е прочел.

# 463
Mi666 и аз заради толкова негативни коментари я отбягвам испанската измама ..

# 464
  • Бургас
Аз също я харесах, но пък не ми хареса Хипотеза за любов, която имаше много положителни отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт