АПРИЛчето облече топлото елече, зима иде вече

• 10 053
  • 214
  •   1
Отговори
# 180
Много сте готини на снимките , а за бебчетата да не говорим, толкова са пораснали, но всички ги разпознах  Grinning , а Тони има страшна дрешка. Марти вече даже крачи.

Миз, аз имам и сгъваема и дървена кошара и ги ползвам и двете, но честно казано за повече време не бих ползвала сгъваемата, в нея я приспивам обикновено следобяд щото ми е до компютъра и ми е  по-удобно. За по-голямо дете пък ми се струва още по-неудобна, нещо не мога да си я представя на долното ниво, все едно спи на земята. И моята е GRACO, не съм разгреждала тукашните подробно, но и тая не ми се струва кой знае колко стабилна.

Кисело мляко давам от около две седмици,  само захраних бавничко и сега яде понякога с бисквити, но не всеки ден.

Зарка, честити ви зъбчета.

# 181
А КАКВА МАРКА КИСЕЛО МЛЯКО ДАВАТЕ, МАМИ?

# 182
Уф, момичета не ми се ще да връщам отново темата, но както си разглеждах из различни форуми и подфоруми, в татковци попаднах на поредната "простотия до шия" - нас ни набеждаваха, че сме агитирали, а всъщност как`ви сийка същото нещо правила - търси си мъже жената

# 183
Мами, мерси за зъбчовите честитки   Grinning!

Честит 8-ми месец на нашите бойфрендс Ивчо и Иван, а също и на Йоана на Клио!

МисЗ, документи = болна тема. Още нищо не съм свършила  Embarassed . Не знам за кръщелното трябва ли ЕГН. Нека мамите с кръстените дачица кажат. Май Флауърд е най-прясна.
Кошарата ни е сгъваема на Грако и засега ползваме горното ниво, защото не може да се изправя още. Не мога да преценя дали ще е добра за над 1 год. Може да попрочетеш, или направо да питаш в по-старшите отчетни (от 2005-та) дали я ползват още.

Велинка и Али-Бали бързо да се оправят, а също и Дани (ако още не е)  Hug !

# 184
Добро утро!

Честито на тримата месечинки днес! Hug

Честити зъбенца на Мимата!  bouquet

# 185
  • Стара Загора
Благодаря на всички момичета, които са гласували за мен   bouquet Заслужихте си мавруда  Mr. Green

# 186
Добро утро.
Мерси за Маврудчето, ама мене и на живо ще ме черпиш Wink
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ

# 187
Ооооооооо, колко навреме влизам! Хера, cheers  за твое здраве

Честито на всички празнуващи и празнували, нямам много време, влизам само да ви кажа че  снимките о … 90;ук. исках да ги сложа в общия албум, но не ме пусна да вляза  newsm78

# 188
Добро утро! Хайде на кафенце   food010
Честито на месечковците и специално на Ивчо на Юлчето ето това за подарък 
Честито на сладката Мими за зъбчетата!
Херка, благодаря за винцето, едно от любимите Hug

Ние не сме по-добре, поддържаме я температурата... Rolling Eyes няма сополки, не е със зачервено гърло, не кашля...а за сметка на това горните 2 зъба почти са избили...може и от тях да е....а не иска панадол, плюе го ooooh! иначе тая сутрин се смее, играе си, само дето ми е топличък... Cry

С мъжа ми разглеждахме снимките и той си хареса бонбонката на Ексчето за снаха Joy hahaha Всички сте много сладки Hug

настроението ми определено се оправи тази сутрин след мача на волейболистите ни! Браво момчета!!! smile3501 smile3501 smile3501

# 189
Честито на месечковчетата, и подарък за тях: ,
а за майките ето този подарък:

# 190
  • София
Хераааа, Маврудеца в 8.30 сутринтааа  Thinking... Номинации после за най-пияна банда ще има ли  Mr. Green

Честито на месечничетата днес!   bouquet

Болничките бързо да оздравяват!  Hug

Вчера срещата беше повече от приятна! Много се радвам, че ви видях момичета  Hug

# 191
Всички снимки са супеееер! Hug

Хера, мерси за ранно-неделната почерпка! Mr. Green

И ние сме болни.Аз на антибиотик, Пресил ще го водим следобед на док, че вече една седмица се влачи Sad

# 192
  • София
Привет от нас! Само наминавам да ви поздравя! Честито на всички месечковци!
Отивам да чистя!

# 193
  • София
Пфууу, до антибиотик ли стигна, бе, Филипа! Sad
Фурор, точно тези двете нещица на картинката ми трябват   Joy

# 194
здравейте
страхотни снимки много сте сладки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт