АПРИЛчето облече топлото елече, зима иде вече

• 10 046
  • 214
  •   1
Отговори
# 210
И как ги удържахте, да не им се доспи!?
envia, повечето бебковци си поспаха в количките, та имаше и спинкащи и будни, но имаше един период, в който всички бяха будни и беше забавно наистина, аз започнах да си мечтая за среща в някой детски кът, дето да можем да ги пуснем да лазят и играят на по-голямо пространство, представям си каква мила картинка ще са Simple Smile
А като се сетя вчера какви изпълнения имаше Joy някой дърпа шапката на другия, друг си хареса играчката на съседчето и я дърпа, трети обувките на другарчето (на Маги май предизвикаха най-голям интерес Heart Eyes). Страхотни са наистина всички, такива срещи е хубаво да си правим по-често и живот и здраве напролет една национална да си спретнем Hug

# 211
  • Sofia
Здравейте момичета, честито на всички празнуващи!
Много са сладки бебчетата, жалко че ние нямаше как да дойдем, Иво е болен, т.е. няма температура, но има сополи, по никакъв начин не дава да му пипаме нослето и се виждаме в чудо как да сложим капките. Но ме притеснява, че го сърбят ушетата, почва да си върти главата и като му хвана ушенцето и той се нагласява милия да го почеша, някой знае ли на какво би могло да се дължи това? Ще се обадя на педито утре да я питам.
Имам и друго въпросче, гледам, че обсъждате киселото мляко - моля ви кажете ми какво кисело мляко купувате и как точно захранихте с него?
Целувки на всички бебоци. За сега спирам, че бебо пак се събуди, заради това запушено носле.

# 212
  • 2 етажа над тавана
Данчеееееее

# 213

MissZ, щом няма бг документи, предполагам Че е родена в Чужбина  newsm78 В такъв слуЧай една седмица преди пътуването трябва да отидете с нея и таткото в местното посолство за да извадите пасаван за да се прибере в бг, ще витрябва нейна снимка и вашите паспорти. Там веЧе ще я регистрирате за да издадат акт за раждане и подавате документи за паспорт  Peace

Ееее, какво ме напрай ти бе жена #Crazy Абсурд ми е да ходя до посолството тука, тъй като хич нямаме на близо. И тоз пасаван за какво ми е? Аз пак ли не съм в час. Че малката не може ли да си влезе като чужденка? Щото аз ще и правя американски паспорт, в такъв случай тоз пасаван пак ли ми трябва newsm78? А иначе БГ документи на този етап нямам намерение да вадя освен ако не се наложи за кръщенето. То иначе трябва да си проваля ваканцията да се разправям по гишетата и да ме мотаят като топка.

Ако е с Чужд паспорт, предполагам Че няма да и трябва пасаван, той е за влизането в бг. А за това дали триабва ЕГН за кръщенето, хиЧ не помня  newsm78 хем и ние кръщавахме това лято  Embarassed

# 214
За кръщането ми искаха Акт за раждане, но не знам дали заради ЕГН или заради имената.

Роси, някой, май Мецанка, беше пуснал за киселите млека разни таблици и от там останах с впечатлението , че Герма е добро и затова  от него да купувам. Започнах с една лъжичка, след два дена 2-3 , на другия 5-6 и така сега отвреме навреме и давам кисело мляко с бисквити за следобедна закуска.

Миз, не знам за колко време ще си идвате, но наистина преносимата кошара е много удобна за непостоянно, Ема също цяло лято спа в нея , защото все пътувахме. А и щом после трябва да се съхранява някъде , спор няма , че не заема място. Но в Метро кошарите мисля , че бяха само за игра , ако не бъркам.
А за храненето, Ема също преди две седмици искара близо 5 дена само на мляко , отказа категорично всичко , въпреки че иначе си хапва с апетит. Не знам какво и беше, защото нямаше болнав вид, само разтройство сутрин и аз реших, че са зъби. След това отново всичко си прояде , но зъби нямаме още. Най-вероятно на стомахчето нещо не и е било добре.

Общи условия

Активация на акаунт