АПРИЛчето облече топлото елече, зима иде вече

• 10 052
  • 214
  •   1
Отговори
# 195
Фурор, точно тези двете нещица на картинката ми трябват   Joy
знам аз,знам   smokeuu  condomuu

# 196
Благодаря за хубавата среща, момичета!
Специални благодарности на Нуни за организацията и на останелите за шапетата и коронките!
Бяхте върха просто!

Благодаря и на майките, които не-егоистично са снимали всички ни - тези с и без фото, благодаря за спомените, които споделяте с нас! Hug Добре, че има свестни хора, добре че са в Априлската банда!

Отивам по роднини, вие клюкарете и бъбрете, пък после ще чета! Mr. Green

# 197
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ НИ! smile3525 newsm67  ura

bgВОЛЕЙБОЛИСТИ, БЪЛГАРИ - ЮНАЦИ! bg

Али-Бали, Преско и Филипка - бързо оздравяване! lovekiss Flowers Bouquet

Зарка, мерси за пожеланията! Hug

Велина повече Т не вдигна, но кашля и гласът й е пресипнал.  ConfusedВ момента вече спи над 4 часа  Shocked и ще ходя, да я събуждам, че се притесних...

СТРАХОТНА КОЛЕДНА СРЕЩА СТЕ СИ СПРЕТНАЛИ, БАНДА!  smile3501
НЕВЕРОЯТНИ ДЕЧИЦА И ЧАРОВНИ МАМИ!
  love001

# 198
момичета да ви се оплача на Нова година ще ходим в Благоевград и преди две или три седмици запазихме стаи в хотел но още не се знаеше цената и момчето каза че ще ни запише и че няма проблем да отидем сега и да платим, отива моят кум и целия хотел запазен няма свободна стая дошли цяла група чужденци и запазили целия хотел разбирасе за много повече пари  #Cussing out и той тръгнал да търси по другите хотели естествено вече всичко запазено и след 5 часа обикаляне намерил и платил веднага за да не стане пак такава простотия  Embarassed направо българска работа

# 199
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ
На срещата всички сте много готини, а бебоците проста са най-хубавките и сладурести   Heart Eyes
Болничките да се оправат бързо  Hug
Зарка честито ви зъбчета, дано и наще най накрая избият че мама ще се побърка
Елидима 01-тук имаме кисело мляко за бебета от 6 месец с плодове, бисквитки та аз му давам такива
Мис З - за кръщането но не съм много сигурна мисля че кръстникът и родителите трябва да са кръщавани и най вероятно ще изкат бебето да е записано в бг. Което ти го препоръчвам да го правите като се приберете, защото ние като го записвахме от тук в посолството ме изкараха извън нерви. Трябвало е бебето да го запишем до 3 месец иначе имало глоба от 500 евро нагоре, което не е вярно въобще.
Мимка - за бъбраците аз също съм много зле та те разбирам напълно какво преживяваш. Имам камъни и в двата бъбрака та като ме налегне криза е нещо което и с думи немога да го опиша. В бг ми бяха изписали едно лекарства Виокс което преди 3 години струваше 30 лв но ти минава за 5 мин. А тук ми изписаха Buscopan което  е било подобро на бусколизина/който на мен не ми помагаше/. И инжекция с него са ми правили и след 2 хапчета ми минава. Хапчетата ги пия после 2-3 дена и изкарвам камък. Та с много доволна и от тях. Дано да съм ти помогнала и бързо оправане  Hug
При нас едно и също забките го мъчат супер яко и вече незнам с какво да му помогна. През деня е добре но през ноща милото много плаче.
ВЪПРОСЧЕ: бебоците ви като падат имат ли вече рефлексче да се подпрът с ръчичка, че ние много лошо си паваме. Тръгнели се пльоска като лепенка с разперени крака и ръце/това от седнало положение го говора/

# 200
  • София
Пете, не си разваляй настроението! Wink
Оф, и ние падаме лошо...от изправено положение сме като дъска, пльос в цял ръст и ни дрънчи главата...чудя се как да го науча да се пробва да прикляква и сгъва телце, така че главата да падне последна и от ниско newsm78

# 201
  • София
 bg  smile3501 За нашите волейболисти!!

качих снимки и от моя smile3509 на джуджетата и джуджесите в http://snimka.bg/album.php?album_id=81257
ако някой иска оригиналите да ми драсне на ЛС да му ги пратя.

Филипче, аааа не така, бързо да се оправяте и стига сте скитали по улиците ... със знаеш кой Wink
А на али-бали май са зъбкиииииии Hug

pam_denis Ани вчера падна зверски на партито. От един стол та на плочките, но не видях как, защото свекърва и я вдигна много бързо hahaha , но няма нито синини нито бабуни , сигурно е паднала правилно Mr. Green а за хапчетата за бъбреци си поръчай ALCOSIN , много е леко и минава болката за минути абсолютно невероятно е! за мечото грозде сигурно си знаеш.

Последна редакция: нд, 03 дек 2006, 15:38 от х_diabet_mama

# 202
здравейте, надявам се,че сте добре и в това мъгливо време. малката от вчера кашля от време на време,утре живот и здраве ще ходим на доктор.температура няма да чукна на дърво, лекарката каза да пие чай от лайка, вит.ц на ампули и сироп за кашлица.понеже за пръв път се случва аз съм шашната.

# 203
Здравйте и от нас  Hug
Честито на месеЧковците днес   Party Time
А болниЧките бързо да оздравяват  Praynig

# 204

MissZ, щом няма бг документи, предполагам Че е родена в Чужбина  newsm78 В такъв слуЧай една седмица преди пътуването трябва да отидете с нея и таткото в местното посолство за да извадите пасаван за да се прибере в бг, ще витрябва нейна снимка и вашите паспорти. Там веЧе ще я регистрирате за да издадат акт за раждане и подавате документи за паспорт  Peace

Ееее, какво ме напрай ти бе жена #Crazy Абсурд ми е да ходя до посолството тука, тъй като хич нямаме на близо. И тоз пасаван за какво ми е? Аз пак ли не съм в час. Че малката не може ли да си влезе като чужденка? Щото аз ще и правя американски паспорт, в такъв случай тоз пасаван пак ли ми трябва newsm78? А иначе БГ документи на този етап нямам намерение да вадя освен ако не се наложи за кръщенето. То иначе трябва да си проваля ваканцията да се разправям по гишетата и да ме мотаят като топка.

Тези тук са почти на цената на GRACO там, но като качество и дума неможе да става за сравнение, моя съвет е ако не си със свръх багаж да си вземеш GRACO от там. Такава ми донесаха и съм безумно доволна, определено става за над 1 година.

Ексче, то супер да си донеса, ама с тез новите ограничения в багажа незнам как. Кощунство е че го направиха като за Европа лимита, а на всичкото отгоре като пътуваш с дете не се полага багаж за нея ( е верно без билет ама все пак). Пак като дават количка и столче да носиш без да го смятат за багаж. Ама ако цените ще са същите ще гледам да обмислям тогава, поне нещо свястно да вземем.
.

Миз, аз имам и сгъваема и дървена кошара и ги ползвам и двете, но честно казано за повече време не бих ползвала сгъваемата, в нея я приспивам обикновено следобяд щото ми е до компютъра и ми е  по-удобно. За по-голямо дете пък ми се струва още по-неудобна, нещо не мога да си я представя на долното ниво, все едно спи на земята. И моята е GRACO, не съм разгреждала тукашните подробно, но и тая не ми се струва кой знае колко стабилна.

Флауърд, мисля си за една дървена, ама после трябва да я тупна на сестра ми (която за сега още не планува бебе) или на нашите. И в двата случая само ще им се пречка. Пък сгъваемата мога и на двете места да я разнасям, само дето не се ползва толкова дълго.

Мис З - за кръщането но не съм много сигурна мисля че кръстникът и родителите трябва да са кръщавани и най вероятно ще изкат бебето да е записано в бг. Което ти го препоръчвам да го правите като се приберете, защото ние като го записвахме от тук в посолството ме изкараха извън нерви. Трябвало е бебето да го запишем до 3 месец иначе имало глоба от 500 евро нагоре, което не е вярно въобще.

Това за нас и кръстниците го разбрах. Ама ей за туй другото не ми се занимава, защото се правят все на велики и си измислят какви ли не работи, само да ти счернят ваканцията. Само плашат хората.

Зарка, мерси за идеята, мислех даже да ида в очакващите мами, че там и снимки показват Mr. Green.

Ха сега честито на месечковците  bouquet

Хера, мерси за почерпката  Hug.

Аз да се оплача, Лекса от вчера категорично отказва да яде каквото и да било освен мляко. До сега хапваше поне няколко лъжички каша, сега и това не ще. Това месо ни разказа играта. Мисля да я оставя на мляко 2-3 дни и да почвам пак от начало. Някой имал ли е такива проблеми с въвеждането на месо?

# 205
missZ,мисля че няма да има абсолютно никакъв проблем да си я кръстиш тук ,дори и че не е родена в БГ ,това сие е вяра,за нея не изискват документи,ако искаш утре ще ида да попитам  Wink

За кошарата-от раждането малката спи в пренодимата кошара и не мисля,че не е удобна щом заспива леко и без проблем  Wink ,а най вече за пътуване е супер,сгъва се в едно сакче

# 206
Цитат на: orell link=topic=145710.msg2820508#msg2820508 date=1165088145
[size=10pt
galiabalq[/size] ОХ, не ми излиза от акъла това с Калциевия Лактат. Стефан спеше първите три месеца непробудно и от близо пет месеца е като Димитрина. Много ми се иска да го пробвам, но нали е само по лекарско предписание, а не знам педито дали ще ми го изпише. Каква му е цената?

Орел, цената му е 3.40лв. И да цялото име е Калциев Глюконат Лактат.
Мис3, като кръщавахме Димата искаха ЕГН-то й. Така, че предполагам може да ви искат и на вас.
При нас нищо ново - буди се през ноща за по 1 час, но вече мисля че са зъбки. Долно ляво е много надуто и не ми дава да я пипна. Поне не реве истерично, а си мълчи. Според мен сиропа върши работа. А може и да си внушавам.

Много хубави снимки. Вижда се, че  сте изкарали супер. Лека вечер момичета.
Херка, месри за почерпката.

# 207
  • София
Тусана, не се шашкай! Wink Дано се разминете само с това и бързо да се оправите! Някои от нас по няколко пъти вече го изживяха това с леката кашлица. И на нас ни изписват същото плюс Панадол, ако има температура.

# 208
  • 2 етажа над тавана
Момичета, сядам само да честитя на месечничетата ни - да са живи и здрави и много засмяни!  bouquet

Хера, благодаря за Мавруд-чето, услади ми се много Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Днес цял ден отделих на детето и мъжо, на чистене и готвене - въобще типичната неделя за нас. После ще пробвам да ви чета, дано сколасам, че ето - цял ден ми стои отворена темата, но време да чета така и  не намерих!

Целувки на всички. Hug

Болничките бързо да оздравяват - и бебчетата, и мамчетата! (Филипче, нали знаеш мила, че много ви гушкам с Преско- с риск да прихвана някой бацил - бързичко да се оправяте и двамата!)

# 209
Аз пак гледах снимките! Blush
Тони на Аги много прилича на майка си! bowuu
Ама, как така поне едно дете не е нацупено или не плаче! Wink Всички толкова сладки и милички! Hug
И как ги удържахте, да не им се доспи!?

Спокойна нощ, Априлки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт