Бейби бумът предстои, Слънчо с Юлчета ще ни дари - Термин Юли 2022 - тема 9

• 45 179
  • 767
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Абсолютно, изследванията са добре, бебчо си е доносен ама и се е отворило третото око и вижда евентуални проблеми... Честито и от мен, така се ядосах, че забравих да ти честитя!

# 286
Честита рожба. Дано попаднеш на свестен дежурен доктор и да намериш нужното спокойствие, много гадно са те наплашили.

# 287
Ангела, честито бебче. Тази докторка е за убиване. Чакаме утре да се похвалиш, че бебока вече е при теб!

# 288
Ангела, честита рожба! 
Докато лежах предния път след раждането бях до стаята с бебетата и имах възможността да наблюдавам що за чудо е кислородната палатка. Просто една плексигласова кутия с маркуч отгоре по който  идва кислородът. Слагат я над главата на бебето. Спинка си увито като пашкулче под нея. На 3 часа го хранят с АМ и сменят памперси. Това бебче, което наблюдавах изглеждаше доволно от обгрижването и си спеше почти през цялото време. След секцио адаптацията им е по-трудна, но палатката значи, че не е чак толкова зле. Колкото до другите неща, които е наговорила предполагам, че няма да излезе нищо. Нито ще има последствия от ваксината, нито тази линия ще е там след месец. Аз лично си сложих противогрипна ваксина тази бременност.
Щерка ми като се роди беше с доста подпухнало лице, очи и т.н., но си спаднаха. До колкото знам е нормално да са леко подути.
Абе с две думи - кураж мамче!
Скоро ще си го гушкаш.

# 289
  • Габрово
Ангела честита рожба и скоро ще сте заедно!Направо като чуя такива изказвания и искам да ги смачкам такива специалисти!Не ги слушай вярвам ,че утре бебе ще е при теб вече ще се гушакате.
И мен колко пъти искаха да ме обременяват с глюкоза защото вървял голямо бебето.Дрън дрън и ми излизат добре изследванията и на 3 часа и нормално захарта ми е 4.6 постоянно и доктора аааа не може трябва да имаш Геста диабет......аз ям сладко всеки ден на корем ,така бях и с първата бременност, но пак нямах проблем бях при друг Аг.Дано дойде друг нормален лекар ,който да не те шашка така ,то не стига че си с операция, ами те психясват излишно.Горе главата скоро ще сте си вкъщи и ще е само лош спомен зад гърба.

# 290
Честита рожба! Да ти е жив и здрав, а на теб бързо възстановяване и скоро да гушкаш малкия юнак във вкъщи! Много не съобразително от страна на въпросната сестра и доктори, не трябва да стресират една родилка по този начин. Това в кой град и в коя болница е?

# 291
  • гр.Пловдив
Ангела,честито ти бебенце!
Щом изследванияата са добре,значи всичко е точно,на тази докторка да й се не видят и линиите и палатките ...Успокой се,всичко ще е наред ! Flowers Four Leaf Clover

# 292
Честито, Ангела! Да ти е живо и здраво, много да те радва! Също така бързо възстановяване! Аз също съм сигурна, че всичко е наред! Heartpulse

# 293
Ангела, честита рожбичка!
Бъдете здрави, всичко ще бъде наред!

Мами, има ли такива от Вас, паднала, т.нар. “тапа”?

# 294
Честито бебче, Ангела! Да ти е живо и здраво! Кураж и скоро ще сте си вкъщи! Всичко ще е наред!:)

# 295
Мама Misha,  как се бебчета? Дадоха ли ти ги вече?

# 296
  • Замък сред облаците
Отчитам се, че минах на тонове днес, бебето беше будно и активно, контракции в диапазона 10-15 като стойност.

# 297
Ще си изкараш до термин ти...

Мен дупе да ми е яко. Ако си стигне до термин сигурно ще е 4 кг.
Утре съм на ЖК и се надявам да успее да направи някакво измерване.

Родилите пишете какво става. Как сте вие и бебетата.

# 298
Момичета има ли някоя списък за лекарства за бебче, които е необходимо да имаме вкъщи и при пътуване за първа необходимост? Бях попаднала на такъв в инстаграм, но не успявам да го намеря пак

# 299
Sonya,

виж този , който е ориентировъчен https://kenguru.bg/aptechka+za+novorodeni/1/MlW-gRWbIRWzMhK-UBKH … 9SbIpWzYhePgBenIV

Аз утре съм на тонове и се чудя, ако нямам силни контракции дали въобще ще ми правят преглед за разкритие. Аз не че имам желание, но просто се чудя, да знам с какво да се обличам, че не мога да се сгъна въобще вече  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт