Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 12

• 66 944
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте! Искам да попитам като нов пациент как мога да си запиша час за първичен преглед? Много ли се чака, какви са стъпките и към кой доктор да се насоча? Интересувам се как стоят нещата в клиниката в София. Благодаря предварително за отзовалите се, приемам и ЛС.

Здравей, споделям моят опит. Час си записах по телефона, като още през първият разговор с клиниката, бях разпитана за проблемите ми. Жената с която разговарях ме попита, дали съм избрала специалист или тя да ме насочи. Аз избрах според проблема, който имам да ме насочи. Доктора имаше свободен час след 4 дни, но тогава бяхме на море и отложихме за час след 2 седмици. Още на първия преглед в София носих всичко което ми казаха, като първоначални изследвания по телефона.
При прегледа се установи, че нямам никакви проблеми и при желание можем да започнем още същия ден. Изписаха ми дуфастон за 7 дни и 3 дни след края приема ми дойде МЦ.  Отидох на преглед на 2ри ден от МЦ и започнах със 1 инжекция Гонал  в продължение на 8 дни. На 12тия ден от МЦ бяхме в Турция за пункцията. При нас се наложи ЗЕТ, защото извадиха 31 яйцеклетки и 2 МЦ по преценка на лекаря си почивам преди трансфера.
Избрахме, разбира се да замразим оплодилите се, за да не се подлагам отново на стимулация в бъдеще (ако не е наложително).
Аз лично не съм правила специални проучвания на лекарите и процеса. Когато отидох в клиниката ми разясниха всичко. Като цяло при мен всичко се разви за по-малко от 1 месец  от първия преглед до пункция. Но при всеки е индивидуално и има индивидуален подход. При  други момичета с които се засякохме на прегледите имаше свеж трансфер или пък се наложи и друго лечение. За мен лекаря е този, който ще прецени колко време е необходимо.
Цените също са различни в зависимост от това , което се налага като лечение. И дали ще замразявате за бъдеще или ще правите свеж трансфер  или ЗЕТ. Като отношение съм доволна и от прегледните в София и от тези в Турция. Както и от извършването на пункцията.
Всички бяха много мили с мен и обяснителни какво следва и защо. Пак казвам, че споделям моя опит, всички сме различни и с различни проблеми.
Пожелавам ви късмет!

# 361
  • Варна
Аз имах първи неуспешен опит ,но вече съм на 43г., с ИЯР.Др Карлъкая каза, че резултатът е от некачествена яйцеклетка и възрастта.Сега ще правим диагностична хистероскопия с надраскване.

Здравейте! Тази хистероскопия с каква цел се прави? В подобно положение като Вас съм, но не са ми казвали на мен.

# 362
Момичета,някой от вас сменял ли е лекар в болница Бахчеджи?

# 363
Въпрос към момичетата с правен ПИД на ембриони, които са били анеуплодни... Към днешна дата търсили ли с а ви повторно съгласие за унищожаване на тези ембриони..?
При нас, към датата на опитите, подписвахме док на турски.... Сега след 5г. ни искат съгласие отново здравното им министерство, по тяхно обяснение... Не можели иначе да ги унищожат... Сега бланките са преведени на бг... Някаква нова политика?!....

# 364
Момичета, дайте актуална информация как са нещата в Бахчеджи в момента? Аз съм с доста смесени чувства, тъй като имам един неуспешен опит преди 6м.

# 365
Здравейте момичета  Др.Гюркан Боздаг, един от лекарите на Бахчеджи, ще дойде в центъра в София  на 4 Септември. Можете да бъдете прегледани лице в лице.

# 366
Здравейте ! Трябва да изпратя един документ до Bahceci Истанбул - някой ако пътува на там тези дни и може да ми свърши тази услуга ще съм много благодарна! Ще изпратя по Еконт или Спиди до ваш адрес.

# 367
Здравейте, имам останали лекарства от опит в Бахчечи: Progestan Dex 25 и Progestan 50

# 368
Здравейте, момичета, доста четох, но не успях да открия информация за инжекциите и вагиналните таблетки с прогестан - до кога продължава приема им?

# 369
Докторът ще ви каже. Доколкото знам до 12г.с. е със сигурност. Но после до кога зависи от състоянието ви и по преценка на лекаря Simple Smile

# 370
Много благодаря за информацията Simple Smile

А да попитам, четох че инжекциите са доста болезнени и оставят буци и синини, как се справихте с това?

# 371
Здравейте
Искам да попитам на някои случвало ли му се е да не стигне до трансфер
На пункция 14 оплодени и на 5 ден спряха развитие всичките
Докторът ни даде обеснение по здравословен начин на живот и хранителни добавки

# 372
Здравейте, бихте ли споделили как минава пункцията при д-р Карлъкая? С пълна упойка ли е или с местна?

# 373
Здравейте, бихте ли споделили как минава пункцията при д-р Карлъкая? С пълна упойка ли е или с местна?
Здравейте, пункцията е с пълна упойка.

# 374
Здравейте! Искам да ви попитам доволни  ли сте от клиниката и от отношението на лекарите?

Общи условия

Активация на акаунт