Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 78

• 40 474
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Lois, като от списание 😍

# 376
  • В заешката дупка
Ти с нещо ново да се похвалиш?

Взех още едно кресло за у дома.Laughing И се наложи попренареждане. Търся си нова холна маса/и. Даже имам идеи и може и да се допитам тук за мнение. Но общо взето интериорно съм слабоактивна. От време на време прглеждам тази тема, но не съм писала досега…

# 377
  • София
На такава розетка може ли да се монтира осветително тяло от този тип?

Скрит текст:

# 378
Ми то се вижда, че няма как да прилепне добре. Да не говорим, че и стилово не си пасват. Иначе с къртене и рязане всичко може.

# 379
  • София
Ми то се вижда, че няма как да прилепне добре. Да не говорим, че и стилово не си пасват. Иначе с къртене и рязане всичко може.
И аз така мисля. Ще навивам родителите си да ги махнат, че майка ми много държи на тях. Smiley

# 380
Аз пък бих опитала да монтирам това тяло на розетката.Харесвам такива съчетания, но много зависи и от останалия интериор.

# 381
  • София
Аз пък бих опитала да монтирам това тяло на розетката.Харесвам такива съчетания, но много зависи и от останалия интериор.
Няма да е чак толкова лошо, стига да може. Реших да попитам предвид желанието ѝ да си запази розетката.

# 382
Ми ако не ви дразни и искате може, както казах. Изрязва се кръг с нужния диаметър според новото осветително тяло и вътре в този кръг се изчуква целия гипс да остане гладък таван. И в това равно място се монтира новият полилей.

# 383
аз не бих счупила ‘хатъра’ на майка ми
бих сменила лампата
нещо с метални елементи лепва добре на розетката
то си зависи и какво има под лампата де
ама missence тия хора няма да живеят сто години, не ми изглежда правилно да им натрапваш вълнообразен неон със спорни качества за красота
така де, предпочитам розетката пред лампата

# 384
И аз бих запазила розетката цяла и бих потърсила друг полилей.  С тази розетка сигурно и таваните са високи, а полилеят е близо до тавана. По-скоро някакъв висящ бих търсила. Нямам представа и цялостният интериор в какъв стил е, но тази студена бяла светлина може да не е комфортна за майка ти.

Скрит текст:
Сегашният полилей 99% виси на кука, забита в тавана. Новите полилеи са с пластини, които се закрепват с 2 винта в тавана. Т.е. ще се наложи и да се търси решение за закрепване на нов полилей - на куката няма как да увисне.

# 385
  • sofia
Дами, с какво си покривате спалните и покривате ли ги изобщо? Ние в момент сме с едно много тъничко памучно шалте от ИКЕА, но се чудя за новото жилище дали пак така… нещо не ме кефи много. Представям си някакъв тип layering, но не точно класическите капитонирани шалтета, или поне не лъскаво, а и да не е по цялата спалня. Замислям се за хубаво одеало просто. Къде да търся нещо качествено?

# 386
Дами, с какво си покривате спалните и покривате ли ги изобщо? Ние в момент сме с едно много тъничко памучно шалте от ИКЕА, но се чудя за новото жилище дали пак така… нещо не ме кефи много. Представям си някакъв тип layering, но не точно класическите капитонирани шалтета, или поне не лъскаво, а и да не е по цялата спалня. Замислям се за хубаво одеало просто. Къде да търся нещо качествено?

Ние отиваме в магазин за дамаски, избираме си нещо пасващо на интериора и си поръчваме да ни ушият шалте от него по наши размери. Поръчваме и възглавнички в тон, което иначе не е лесно за осъществяване.

# 387
  • София
Имам и кувертюри, но най-често просто мятам отгоре някое от Юск-одеялата, те са 200/220 или нещо такова като размер и покриват абсолютно всичко.

# 388
Преди 12-ина години поръчах един много голям комплект ватирано шалте с възглавнички и калъфки и спален комплект за голяма спалня от същата серия + завеси от Англия от Ибей. Уникално качество и за тогава с висока цена. Като от списанията са. Още се ползват при свекърва ми, та нямам снимка.

# 389
  • Street of Dreams
Не покривам леглото никога, оставям го да диша. И без това не харесвам шалтета. Като се проветри завивката, я сгъвам на две и я слагам върху леглото по дължина.

Общи условия

Активация на акаунт