Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 35

• 53 982
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • Вестерос
Последните два, три бяха слаба работа. Има край, да.
Гледай Evil.

# 151
Изгледах 3 епизода на Муунхевън и ми хареса.
Не знам дали да го определям като либерален - определено е страшно политкоректен, но също така, това либерално/хипарско общество на луната, ръководено от жена, очевидно има някои много сериозни проблеми и те тепърва ще бъдат разгледани.

Най-симпатичен ми е Доминик Монахан, за който първоначално мислех, че е в полиаморно семейство (така ли се казва, когато няколко души от различен пол са си партньори?), но се оказа, че той си има жена, само че жена му има и нещо като гадже... Не съм сигурна дали разбрах правилно, както и да е.

Сериалът е футуристичен, психеделичен, има мистерия и ми задържа вниманието.
Но когато хипитата прекалят с хипарските неща, като например да танцуват където им падне и да изскачат иззад дърветата (или от вътрешността им), ме напушва на смях.

# 152
  • София
Dark Winds
https://www.imdb.com/title/tt15017118/

драма/криминален/трилър ; продукция на AMC ; 6 епизода х 40 мин. ; подновен за сезон 2 ; по романите на Тони Хилерман за 'Навахо'
Шоурънър е Греъм Роланд, известен с работата си по ''Lost'' и ''Fringe''

Най-накрая сериал с любимите ми индианци. В главната роля е Зан Макларнън прочул се с епизодичното но силно запомнящо се участие като Акечита в ''Западен свят'' Аз лично съм го гледал и във ''Фарго'' и много други филми и сериали.

Действието се развива в индиански резерват, където главния герой е племенен шериф и отговаря за всички индианци, като полиция и ФБР не могат да му се месят в работата по закон, освен ако не стане въпрос за тежки федерални престъпления. Става обаче банков обир с убити охранители и следите водят към... територията на Навахо. Кой стои зад всичко това?

Лесен за гледане сериал, без някакви трудни загадки и сериозни туистове, но с убедително написана история и много добър актьорски ансамбъл. Това е от този тип сериали които не оставят следа, но се гледат с кеф и времето минава неусетно. Ще чакам с интерес сезон 2.

Хареса ми и препоръчвам!
-
8.0 / 7.5

# 153
Кръв и съкровище се появи в Замунда - споменавам го, защото мислех, че може да има проблем с платформата на Парамаунт - явно не Simple Smile

# 154
  • София
Тия откачалки наистина ли са подновили "Престъпни намерения" за нов сезон? Оф, тая мъка край няма!

# 155
  • Berlin
Ааа, не така с лошо!

# 156
Orange is the new black е много интересен сериал . Първите сезони държат вниманието здраво и не можеш да спреш да гледаш.
Е, аз обичам филми за затвори и това добави още повече към желанието да гледам.
След време обаче ми стана скучно, но въпреки всичко препоръчвам да се опита и после да се прецени до кой сезон ще издържи човек Grinning

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 12:55 от Jessito 🍀🍀

# 157
Освен него за пореден път препоръчвам и испанската му версия, като даже тя е по-hardcore на моменти.

Елора, Chuck ми е много любим от ерата на сериалите с повече сезони. Weeds и 30 Rock също.

# 158
  • Вестерос
Как беше сайтът за гледане на сериали онлайн? Никъде не мога да намеря последният епизод на The essex serpent

# 159
  • Бургас
Във filmiseriali com го има. (Нарочно го пиша с интервал да не ми го изтрие цензурата)

# 160
Във филми7 наскоро изгледах целия The essex serpent.

# 161
  • Вестерос
Благодаря ви!!

# 162
  • Свищов
Приключих с излязлото до момента на Resident Alien. Много ми хареса и търся нещо подобно. Моля за препоръки.

# 163
Гледаме Manifest сега, интригуваща история, малко фантастика, малко хорър и онзи сладур от Once upon a time,  Джош Далас.
Squid game ще има ли нов сезон тази година ?

# 164
Manifest го бях почнала, ама нещо не ме грабна.

Общи условия

Активация на акаунт