Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 35

• 53 989
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • UK
Снощи започнах Resident evil, на бързо изгледах 4 епизода, много ми хареса.

# 181
Миналата седмица започнах Only Murders in the Building и изгледах каквото е излязло от втори сезон. Много ми харесва стилът на заснемане и разказване на историята, единствено Селена Гомез не успява за момента да ме впечатли.

# 182
  • София
Chucky
https://www.imdb.com/title/tt8388390/

хорър/трилър/драма ; 8 епизода х 45 мин. ; подновен за сезон 2 ; продукция на Syfy и USA Network

Дон Мансини реши да продължи своята история за култовата кукла убиец със сериал. А всичко започна през далечната 1988 г. когато излезе оригиналния филм, който имаше голям успех и се превърна в трилогия. 7 г. по-късно се появи много добрия Годеницата на Чъки с Дженифър Тили и общо взето всичко най-добро приключи там. Следващите филми бяха боза. Сериалът го отлагах доста време, защото бях чел лоши ревюта, а и знаех, че ще е поредната пропаганда на новите ценности и всичко това ме спираше да го започна.
Е, все пак онзи ден реших да го отметна. И какво да ви кажа, не е чак толкова зле. Да, супер дразнещо е да ти навират гейска история за малки момчета в пубертетската възраст, но това е положението. Като оставим това на страна, самият хорър си го бива. Има някакъв чар и връща спомените от 90-те години, златните години за хорър франчайз класиките.

Голямо постижение е, че Мансини връща всички титулярни герои и историята добива един по-завършен вид.
Но не искам да спойлвам излишно. Някои неща ме издразниха, особено с образа на Кайл, но като гледате ще разберете.

Сериалът има своите плюсове и минуси. Нито е специален, нито е провал. Някъде по средата. За едно гледане ей така неангажиращо през лятото идва добре, но нищо повече от това.

От каста ме дразнеше само главния герой - Джейк, в изпълнение на Закари Артур. Никакъв талант няма това момче. Всички останалите бяха на ниво.
-
7.0 / 7.5

# 183
  • Вестерос
Ще има продължение на That 70s show

Както и продължение на сериала Daredevil

# 184
Обожавам That 70s show. Греша ли или преди години имаше и продължение за 80-те? Ако е имало и някой го е гледал, моля да сподели впечатления.

# 185
Наистина ли ? Всички критици които следя са с много лошо мнение и ме отказаха да го гледам.
Снощи започнах Resident evil, на бързо изгледах 4 епизода, много ми хареса.

# 186
И на мен ми излизат едни ужасни ревюта в Ю туб.

# 187
Обожавам That 70s show. Греша ли или преди години имаше и продължение за 80-те? Ако е имало и някой го е гледал, моля да сподели впечатления.

Епизодите на That '80s Show ги има в https://www.youtube.com/user/that8Oshow.
Само 13 епизода и бързо свършват.

# 188
  • Вестерос
Не знаех, че има и 80 и аз много го гледах 70
...

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 10:33 от Tiffany А

# 189
  • София
Очертава се много горещ Август месец. И не, не говоря за жежкото слънце. 😉
Честно казано ми се размиват годините, но не помня някога да е имало толкова много заглавия и то на водещи компании и стрийминг платмформи точно в най-отпускарския месец. Луди ли са тези хора, не знам. Ужас. 😮😶

Ето личния ми календар за това какво ще следя през Август и нататък. 'Гледам през Август' силно казано, защото ще съм поне 3 седмици на море и не знам как ще се случат нещата. А после много мразя да наваксвам. Ще видим, то така или иначе лаптопа ще е с мен, офф да му се не види.

Текущи:

Westworld - сезон 4, епизоди 7 и 8 (край на сезона) - HBO Max
Розуел, Ню Мексико - сезон 4, епизоди 8-12 - HBO Max
ФБР: Най-издирваните - сезон 3, епизоди 18-22 (край на сезона) - FOX Crime
Добрият доктор - сезон 5, епизоди 17 и 18 (край на сезона) - AXN
City on a Hill - сезон 3, епизоди 1-5 - HBO Max
Black Bird - нов, епизод 6 (край) - Apple TV+ (Замунда)
For All Mankind Season - сезон 3, епизоди 9 и 10 (край на сезона) - Apple TV+ (Замунда)
The Rehearsal - нов, епизоди 3/4/5/6 (край на сезона) - HBO Max

Нови (леле, става страшно, уф)

The Sandman - 10 епизода от 5 август - Netflix (Замунда)
I Am Groot (късометражен) - 5 епизода от 10 август - Disney+ (Замунда)
Tales of the Walking Dead - 5 епизода от 14 август - AMC (Замунда)
She-Hulk: Attorney at Law - 3 епизода от 17 август (общо 9 епизода) - Disney+ (Замунда)
Surfside Girls - 3 епизода от 19 август (общо 10 епизода) - Apple TV+ (Замунда)
Alma / The Girl in the Mirror - 10 епизода от 19 август - Netflix (Замунда)
House of the Dragon - 2 епизода от 21 август (общо 10 епизода) - HBO / HBO Max
Lost Ollie (мини сериал) - 4 епизода от 24 август - Netflix (Замунда)
The Patient - 3 епизода на 30 август (общо 10 епизода) - FX (Замунда)
Andor - 2 епизода на 31 август (общо 12 епизода) - Disney+ (Замунда)
-
The Lord of the Rings: The Rings of Power - 1 епизод от 2 септември (общо 8 епизода) - PrimeVideo (Замунда)

Имаме Стар Уорс ; Зомбита ; Марвъл ; Драконите на Таргариен + Сандмен, който ще избие рибата според мен.
А аз обичам да гледам и видеа в Ютюб след като изгледам даден епизод и си напиша ревюто, да чета отзиви и т.н. Последните неща е ясно, че ще отпаднат, ама това е положението. Трябва си и почивка. 😉

# 190
  • Бургас
Дяволо, направо ти се чудя как успяваш да смогнеш с толкова сериали. Аз ако не ходя на работа пак не бих успяла.

# 191
Дисни плюс може би ще правят сериал по Ерагон. Проектът все още е в ранна фаза: https://tvline.com/2022/07/25/eragon-tv-series-disney-plus/?fbcl … CHeh-pIMKey1IariA
Аз имам две от книгите, но честно казано не ги харесвам особено (затова и имам само две).

Аз пък ще си наваксам с Орвил и СТ:Странни нови светове, че през последните седмици гледах малко сериали. Освен това следя Мунхевън и Кръв и съкровище.
От този списък най-вероятно няма да гледам нищо.

Нийл Геймън ми е много неприятен като личност и не ми се гледа негов проект. Това е основната причина да пропусна Сънчо Simple Smile

# 192
  • София
The Rehearsal
https://www.imdb.com/title/tt10802170/
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Rehearsal_(TV_series)

Оригинална продукция на HBO.
Социална драма / Комедия / Документалена поредица като ралити шоу.
35 мин. средно на епизод.

Уау, отдавна не бях попадал на нещо толкова качествено. И различно. Поръчани са 6 епизода, излезли са само два. Има го в HBO Max, предполагам и в Замунда.
Нейтън Фелдър предлага (ама наистина предлага) репетиция на клиенти, които искат да си признаят някаква лъжа или грях или пък да направят значима/кардинална промяна или крачка напред в своя живот, като пресъздава средата около тях, наема актьори, прави възстановка на мястото на което ще се случат нещата и така ги подготвя за истинската крачка в реалния живот, като се изследват детайлно всички възможни реакции и възникнали ситуации.
И всичко се снимка с множество камери. Виждаме и реалния резултат в житейската ситуация в реална обстановка.
Топ попадение!
Препоръчвам за задължително гледане.

# 193
Започнах Black bird ,но първите два епизода не ми грабнаха вниманието,но затова пък Змията от Есекс ми харесва.Не съм много убедена,че любимката ми от Homeland Клеър Дейнс е подходяща за главната роля в този сериал,но много я харесвам и ще го доизгледам с удоволствие.

# 194
Здравейте,
На гениалната приятелка ще има ли следващ сезон? Последно гледах мисля номер 3, където Елена напусна мъжа си. Благодаря ви, ако знаете

Общи условия

Активация на акаунт