Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 35

• 52 789
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
  • тук и там
Приключих "Стюардесата".Гледам "Бари" ,ама по една серия на седмица само-тегава работа.Имам само HBO, за това и само сериали от там гледам. Сега се чудя кой да захвана..
Чакам последният сезон на "Живите мъртви", който минал даже по Фокс,но не  успях да го хвана. Още не са го пуснали по HBO.Чакам и новите серии на "Западен свят".

# 46
  • UK
И аз  мисля, че  Пактът няма да има втори сезон. Завърши си изцяло историята. Но ако чуя нещо ще кажа, аз гледам редовно ББС.

Докато чакам  Strangers Thing, започнах да гледам The Lazarus project, продукция на Sky tv. Секретна правителствена организация създала машина на времето, за да предотвратяват събития, които биха довели до разрушаването на планетата ни. Интересен сериал, набляга се на съдбите и драмите на агентите, поне до там до където съм стигнала.
https://m.imdb.com/title/tt14190592/

# 47
Аз в момента гледам "Snatch", екшън комедия, интересен е.

# 48
  • Вестерос
Пробвах Ирма Веп, голяма скука, прекъснах в средата на първи епизод.

# 49
  • София
Някой тук случайно да е гледал американският сериал "Elementary"? В общи линии е поредната осъвременена адаптация на романите за Шерлок Холмс. Винаги актуална тема, нали? Няма да ви занимавам с това каква каша забъркаха в опитите си да ползват елементи от произведенията на сър А. К. Дойл!

Нещо в този сериал яко ме подразни - по едно време решиха да намерят приятелка на главния герой, който беше представен като особняк и съответна избраната за негово гадже се оказа с някаква форма на аутизъм, ако добре съм разбрал какво се опитваха да обяснят. Та тая иначе странна персона с не сообено добри социални умения в един момент реши да си проси целувка от нашия и съответно после започнаха връзка. Честно, това беше така изиграно, че поне на мен ми се видя не като някой от спектъра, а като доста лека жена. Актрисата ли недотрепа сцената, сценаристите ли бързаха да почнат връзката между тия двамата /или просто не са наясно как да пресъздадат съответната ситуация/, аз ли не съм наясно с поведението на хора като нея?

# 50
  • София
''Elementary''
съм го гледал целия и ми хареса даже. Е, имаше своите слаби и дразнещи моменти, но като цяло, като обща картинка си беше доста добре, особено на фона на жалките пропагандни *айна с които ни заливат броудкаст медиите в САЩ и Канада.

# 51
  • Berlin
И на мен ми хареса, но не съм го гледала целия. Аз харесвам Джони Лий Милър много!

# 52
Изгледах последния епизод на пътешественика. Малко в нищото свърши, но много ми хареса серията. Страхотен сериал! ❤

Скрит текст:
Знаех си от началото като казаха, че нямат деца, че ще е причината пътешествието във времето и с тъканите гени... Много тъжно.
Обаче, Хенри видя едно момиченце и все си мисля, че може да е бъдещото му детенце.

В книгата имат дъщеря.

Много тъжна серия, много!

# 53
  • Вестерос
Тъй ли, тя има ли способността? Значи съм познала.

# 54
Тъй ли, тя има ли способността? Значи съм познала.

Да, пътуват и двамата.

# 55
  • Berlin
И във филма имат дъщеря.

# 56
  • Бургас
И на мен ми хареса, но не съм го гледала целия. Аз харесвам Джони Лий Милър много!

И аз заради него гледах докъм 5ти сезон. Повече не можах, много го разводниха. Иначе държах са го гледам със субтитри, въпреки че по тв го даваха с дублаж по това време, точно заради акцента на Джони Лий Милър. Но по едно време почнаха много елементарни случаи да мислят и все с някакви руснаци и сърби и на мен ми омръзна.

# 57
  • Пловдив
И аз  мисля, че  Пактът няма да има втори сезон. Завърши си изцяло историята. Но ако чуя нещо ще кажа, аз гледам редовно ББС.

Ясно...а може ли препоръка за подобен жанр?

# 58
  • UK
На мен Пактът ми напомня малко на сериалите по  Харлан Кобен, особенно на Stay close.

Изгледах  Lazarus project, много ми хареса нямам търпение за втори сезон.

# 59
  • Пловдив
На мен Пактът ми напомня малко на сериалите по  Харлан Кобен, особенно на Stay close.

Изгледах Lazarus project, много ми хареса нямам търпение за втори сезон.
от къде го свали?
А къде търсите сериали от ВВС?
И Stay Close само в Нетфликс ли го има?

Общи условия

Активация на акаунт