Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 35

• 52 792
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Моля, ако някой вече е успял да гледа новите епизоди на Only murders in the building, да сподели мнение. Innocent Благодаря.

# 76
  • UK
Аз ги изгледах веднага, след като ги качиха на Дусни+,  за сега ми харесва. Всеки вторник ще излиза епизод. Единствено не ми харесва Кара Делавин и ЛГБТ връзката, но аз не я харесват генерално.

# 77
Уф, да, и аз не я харесвам. Rolling Eyes Бях забравила, че ще участва.

# 78
Любимата на Амбър Confounded

# 79
Някой гледа ли сериала Snatch/Гепи? Екшън комедия е и се разказва за една банда престъпници на дребно, които попадат на камион със злато, който обират и общо взето това преобръща животът им и ги кара да попадат във всякакви сложни ситуации, гонки с полиция и тн.  Има и доста готини сюжетни линии за взаимноотношенията между героите и личните им истории.

В сериала участват Рупърт Гринт от "Хари Потър" и също Rage-Jean Page и Phoebe Dynevor, които изиграха Дафне и Саймън в "Бриджертон". Има хубави мъже в сериала. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 80
  • София
Аз го гледах по AXN навремето и ми хареса Simple Smile

# 81
Ами аз чак сега го открих, но е много приятен и зарибяващ. Вече съм на втори сезон. Blush А Phoebe е толкова различна от ролята й на Дафне, че все едно друг човек гледам. Rage-Jean Page го играе малко боксьор и също е приятна гледка за окото. Stuck Out Tongue

# 82
HBO cancels The Time Traveler's Wife after one season

# 83
Тъпанари!!!

# 84
  • Там, където мечтите се сбъдват
Днес се завръща Borgen, датският сериал, само че под ново име "Borgen - Power & Glory". https://www.imdb.com/title/tt1526318/

# 85
  • Вестерос
HBO cancels The Time Traveler's Wife after one season
🤦🙄🙄🙄 е хубава работа

# 86
Жалко Cry

Изгледах препоръчаното тук мини сериалче The tower. Хареса ми, макар да ме издразниха реакциите на някои от персонажите.

# 87
  • София
Man vs. Bee
https://www.imdb.com/title/tt13640670/

комедия / продукция на Нетфликс / 9 епизода х 10 минути

Ако сте фенове на М-р Бийн с Роуен Аткинсън, то това е много добро предложение за лек и забавен летен сериал.
Забавлението е гарантирано.
-
7.5

# 88
  • София
За ден и половина изгледах полския сериал "The Thaw".
Определено го препоръчвам! Криминален, реалистичен,
човешки. Младата детективка Катажина Завея разследва
случай на убийство на млада родилка. Приема като лична
мисия да разбере дали бебето е живо и съответно да го
открие. Изпълнена с мъка поради загубата на съпруга си,
в чието самоубийство отказва да повярва, тя въпреки това
е максимално отдадена на работата си. Завея освен това е
смела и решителна, на моменти непокорна. Имаше момент,
който, как да кажа, леко ме подразни, защото според мен
направи препратка към "Мълчанието на агнетата", но не е
нещо, което да ми развали удоволствието от сериала.

Лична оценка 7/10.

# 89
  • UK
Аз изгледах последните два епизода на Stranger things. Не разбирам защо трябваше да ги правят толкова дълги два епизода, втория го гледах вчера и днес,че много късно стана. Като цяло ми хареса и да си призная се радвам,че ще има 5ти сезон, май не съм готова да се разделя с децата.

Общи условия

Активация на акаунт