Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 35

• 54 015
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Изгледах първи епизод на Квантов скок - не е нещо разтърсващо, но е много приятен.
Свали ли го или на някоя от платформите гогледа?

# 466
От Замунда - търси се "quantum leap".

# 467

Официално обявяване на датата и във видео от Tudum събитието на Netflix:
Скрит текст:

Sneak peak на Shadow & Bone:
Скрит текст:

Разкриване на визията на новите герои в Shadow & Bone:
Скрит текст:

Teaser на Emily in Paris:
Скрит текст:

Официално потвърждение на сезон 4 на Never Have I Ever:
Скрит текст:

Дата за сезон 6 на испанския Elite:
Скрит текст:

Най-накрая сезон 3 на Dead to Me:
Скрит текст:

# 468
Благодаря
Само Never Have I Ever ще гледам. Еднодневка, но що годе става

# 469
Петнайсети епизод на Местен извънземен е супер Joy
Цукалос се завърна за две минути - удава му се да играе Misc Alien

Само не мога да разбера на колко години трябва да са Аста, Дарси и останалите (които уж са били съученици) в сериала, защото ми изглеждат около и над 40, а май се правят на значително по-млади.

# 470
  • Вестерос
Аста нали е родила на 18 някъде, дъщеря й празнува 16 мисля в едната серия

# 471
  • София
Няямааам търпениееее Simple Smile

The Last of Us | Official Teaser | HBO Max

# 472
I'm a simple girl - I see Pedro Pascal, I click. 😂 И аз чакам с нетърпение.

# 473
  • Somewhere far away
Педро си е много на мястото- излъчва правилните daddy vibes.
За Ели обаче не съм толкова сигурна. поне да я бяха избрали със сини очи, както е в първоизточника/играта/.

# 474
Не съм играла играта, имам съвсем бегла представа за какво е. Ако отзивите са добри, ще гледам сериала.

Накратко за втори и трети епизод на 16-ти сезон на Мърдок:
Скрит текст:
Втори епизод беше предсказуем и скучен. Единственото хубаво нещо е свързано с Джордж, но то беше малко.
Той и Ефи вече са женени - радвам се, че 15-годишната му любовна драма приключи - вече може да уседне! Flushed

Бащата на Вайълет Харт изглежда има познания, свързани с вуду. Покрай него тя ми стана малко по-симпатична.
Уотс замина за някъде - не ми е интересен, надявам се да не го дават повече до финала (едва ли ще стане).

2-ри епизод беше за писатели - появяват се Киплинг (авторът на Книга за джунглата) и Едгар Бъроуз (авторът на Тарзан, който изглежда първоначално е мислел да го нарече Зантар?! - ако това е вярно, трябва да го включат в Стани богат...) Приличен епизод, но не страшно интересен. Както и да е - по-добър от първите два. За малко се появява и старата изгора на Джордж - Луси Монгомъри (авторка на известна поредица детски романи, в предишни сезони се беше вдъхновила от живота на Джордж за сюжета им Joy ).

П.п. Забравих за тази "новина" (ако може да се нарече така): актуален списък на най-добрите сериали на всички времена, според списание Ролинг стоун: https://www.rollingstone.com/tv-movies/tv-movie-lists/best-tv-sh … -game-1234598423/

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 15:57 от pppqqq

# 475
  • Вестерос
Много ми харесаха първите епизоди на новите сезони на The Rookie и Big sky

# 476
Лелее, The Rookie още ли го дават? Изоставих го мисля на 3 сезон, сега на кой са?

# 477
Лелее, The Rookie още ли го дават? Изоставих го мисля на 3 сезон, сега на кой са?
В момента снимат 5 сезон.

# 478

Дано не го развалят!
Мисля скоро да изгледам пак първи сезон.

# 479
  • Berlin
Woot, woot😂 Като гледам постера, виждам полицая, дето падна в морето, този с маската може да е брат му.🤔 В средата пак ли е той, братът, дето води игрите?

Общи условия

Активация на акаунт