Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 35

• 52 807
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Надничам тук и специално търсех дали сте обсъждали Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story

За мен това е един от най-трудните и мъчителни сериали, които съм гледала. И това не го прави безупречен. Лично за мен е така въздействащ, че не само хваща за гърлото, ами просто спира и дъха, и сърцето.

Ролята, която прави бащата е просто… забележителна. Въобще… не знам.
Някой друг, на когото така да е въздействал?

The White Lotus с втори сезон е страхотна новина. Нямам търпение.

# 572
Аз няма да го гледам, въпреки че ми изглежда доста интересен. Бях писала по-напред, че май ще е доста гнусничък, а и чисто психически не знам дали ще мога да го понеса.

# 573
Просто е труден.
Diavolo се надявам да го оцени.

# 574
  • София
Аня
мерси за препоръка. Дърпам го сега, но няма да го гледам скоро, че аз изостанах страшно много със сериали и филми заради пустото море, много го удължих и не мога дори със зомбитата да смогна, абе пълна каша стана. И с тези Игри на влята и Фермата стана още по-сложно

# 575
Т.е. няма чисто визуално някакви гнусотии, така ли? Grinning

# 576
В Замунда е излязъл първи епизод на Шантарам.
Аз няма да гледам, но майка ми ще го иска (ще й го сваля, когато излезе целият сезон, не мисля да се занимавам сега).

# 577
  • UK
Аз почнах да гледам Дахмер, още като качиха, изгледах около половин епизод, но трябваше да го спря заради децата. Много ми хареса и ще трябва да намеря време да го изгледам.

# 578
  • Berlin
Не знам дали бих го гледала аз. По-скоро не искам, надявам се, че не се опитват да ни накарат да съчувстваме на този убиец с тези серии. Ако не е така, бих го гледала. Пишат, че Евън Питърс прави много силна роля.

# 579
Чак гнусотии визуално не бих казала, че има. Шок и ужас са деянията, факт.
Тежък е чисто психологически. Евън Питърс прави добра роля, да. Но нищо невиждано. Истинската звезда е Ричард Дженкинс.
И няма никакъв намек за съчувствие, напротив. Доста обективно са представени нещата.
Историята е потресаваща.

# 580
  • Berlin
А сега излезе и The Watcher по Нетфликс, пак по действителен случай, но останал неразкрит, доколкото разбрах (ще трябва да потърся какво е). Мисля, че ще е повече свободни интерпретации, от трейлъра.

# 581
The Watcher e oт същия сценарист (а и на някои от сериите и режисьор) на Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story и друг страхотен (за мен) - Ratched.
За съжаление е доста муден, безинтересен, театрален по лош маниер. Общо взето едни хора се мотаят в един приус и дори приятните актьори не могат да компенсират липсата на смисъл.

# 582
Аз не успях да изгледам художествения сериал, но препоръчвам: https://www.imdb.com/title/tt21946032/?ref_=fn_al_tt_3, който беше пуснат след него.
Не съм сигурна, дали е споменаван в темата.

# 583
  • Вестерос
Изгледах и последния епизод на Bad sisters. Определено го препоръчвам. Имаше готин туист накрая. Малко черна комедия, малко драма, малко криминален. Някак си ми напомняше на Big little secrets, но този носи по-друго английско настроение.

Пилотката на The Winchesters много ми хареса. Ще го следя!

# 584
Гледах първи епизод на Уокър, Индипендънс (второто е името на града, в който се развива действието). Класически уестърн; не беше зле и за сега ще продължа да го гледам. Мисля, че е излязла още една серия.
Като знаех, че е продукция на мъртвата телевизия СиДабълю, очаквах да е много по-тъп. Но те имаха сериали, които започнаха обещаващо, а се превърнаха в боклук, така че може би избързвам с положителната оценка.

Общи условия

Активация на акаунт