Боледуване на децата ни - тема 83

• 19 935
  • 763
  •   1
Отговори
Здравейте пускам нова тема 🍀
Бързо оздравяване на всички ❤️

# 1
Благодаря за темичката

# 2
Има ли някой, който е ползвал тези да сподели впечатления

# 3
Аз купувам периодично от тях, допадат ми, на децата също.

# 4
Педиатъра ни не беше във кабинета.
И за това пуснах ме тези изследвания.
Във Четвъртък на обяд сме на лекар.
Педиатър го лекува.
Не го самолекувам.

# 5
Ох и ние в кюпа задържах я да не ходи на градина е тая сутрин ми звъннаха повърнала.Днес има рд и ще го отменям направо ми писна ви казвам чак ми се реве.

# 6
Хорааааа, успокойте ме Smiley Вчера и днес обикаляме и чакаме в лаборатории, като и двата дена имаше по едно супер лошо кашлящи деца 😬 С FFP2 NR сме... Дали ще ни защитят Scream Вчера почакахме 20 минути, днес може би 30... На днешното дете му пускаха гърлен и носен секрет. Притеснявам се за майка ми, защото гърлото й е слабо място, има пареза на гласна струна. Страх ме е и да не се разболеем, че да заразим и децата. Моля ви, моля ви, кажете, че маските ще ни защитят Tired Face

# 7
Моето днес го пуснах на градина след поредният сопол. Този път се размина само с Изопринозин и Ксизал, че зверски много кихаше и носът му се запуши.
Спрейове за нос не използвам, защото не ги иска и реве от тях. Капки използвам само ако има бактерия в носът.

Освен това моето дете не пие нищо под формата на сироп с изключение на Изопринозин, Имунотрофина и Панцеф. Лечението беше мъка, докато педиатърката не предложи да пие всичко на хапчета и се получи. Пие хапчета от 3 месеца. На 3,9 год е в момента.

# 8
Много съм доволна от сребърната вода, след два месеца на безспирни разболявания- стрептококов тонзилит- АБ /10 дни, 5 от които венозен/, варицела, коксаки вирус- АБ/знам, че не трябва, но гърлото и беше ад червено, не можеше да седи от болка, след седмица пак стрептококов тонзилит-айде пак АБ/10 дни, 5 от които венозен/,  и пак след седмица червено гърло. След консултация с УНГ ми препоръчха Arcol -сребърна вода и да чукна някъде ....положението се закрепи. А преди това тя не беше боледувала, не знаеше какво е антибиотик. На 5 г. е, ходи редовно на градина и май там си въртят тези стрептококи, защото според мен някои деца са само преносители, без да имат клинична картина, те заразяват, а други се разболяват с пълна сила.
Дано са здрави всички дечица!

# 9
  • Varna
Какво правите със тази сребърна вода? Пие ли я, в носа ли я капете? Дайте идеи.

# 10
Много съм доволна от сребърната вода, след два месеца на безспирни разболявания- стрептококов тонзилит- АБ /10 дни, 5 от които венозен/, варицела, коксаки вирус- АБ/знам, че не трябва, но гърлото и беше ад червено, не можеше да седи от болка, след седмица пак стрептококов тонзилит-айде пак АБ/10 дни, 5 от които венозен/,  и пак след седмица червено гърло. След консултация с УНГ ми препоръчха Arcol -сребърна вода и да чукна някъде ....положението се закрепи. А преди това тя не беше боледувала, не знаеше какво е антибиотик. На 5 г. е, ходи редовно на градина и май там си въртят тези стрептококи, защото според мен някои деца са само преносители, без да имат клинична картина, те заразяват, а други се разболяват с пълна сила.
Дано са здрави всички дечица!

Как точно ползвате сребърната вода?

Оооп… стига де Sad дали е вирус? Ако е нещо от храна… И ние бяхме на косъм да отменяме рд, но го напрявихме.

# 11
Как ползвате спрейчето, по колко пъти на ден? Аз преди и след градина пръсках и наистина май имаше ефект.

# 12
Не е спрей, водичка си е. Купувам си и капкомерче и в нослето слагам сутрин и след градина. Убивало всякакви буби, бацилчета и микробчета. Но не правете грешка да си купувате скъпа сребърна вода /от рода на Силвъртус- със съдържание на евкалипт, прополис, касис и пр./
Аркол-  вода, колоидно сребро. Около 4.50 лв. струва. Може да се слага и на рани и в чаша с вода /250 мл.- 5 мл сребърна вода и да се пие, но при по- големи, дечица над 7 г./.

# 13
И преди съм чувала за сребърната вода, даже имам някъде по шкафовете. Но и на двете ми деца страшно им се разраняват носовете от всичко, което съдържа сребро. Не само от Коларгол, а даже и от капки и спрейчета с ниско съдържание. Много изсушава лигавицата на носа.

# 14
Сребърната вода не е Ок да се ползва постоянно. Трупа се сребро в организма.

Общи условия

Активация на акаунт