Боледуване на децата ни - тема 83

• 22 299
  • 763
  •   1
Отговори
# 30
Ами не го мислете толкова ,един доктор ми беше казал и да четеш листовките и да се пукаш от яд ,за лекарствата аз на здрави деца лекарства не давам , щом е дадено детето е болно ,за дозата не мога да коментирам ,и ние имаме инхалатор и сме правили инфалации с лекарството но нямам спомен по колко ,че даже и с Вентолин сме правили ,ами като трябва трябва ларингит и аз знам че се лекува с инхалация и противоалергично ,нз някой билков сироп примерно Фитолор ,аз съм доволна за гърло ,но май беше след 3 години.Колко дни Ви казаха ,все пак от няколко дни едвали има страшни ефекти за организма ,има деца с години го ползват.Така сме за болестта се притесняваме за лечението за всичко ,ама мислете си че помагате на детето и ще Ви олекне.

# 31
Здравейте, дъщеря ми (на 2,4 г), изписаха инхалации с пулмикорт сутрин и вечер по една цяла ампулка. Това много ли е?  В момента е с ларингит и се тревожа как я друсаме с това лекарство, при положение, че преди седмица беше по същия начин, но борехме бактерия..

И преди писах, на моят син на 2г9м напарвиха 3 цели ампули в рамките на 2-3часа, но той беше с ларингоспазъм и не дишаше добре, въпреки първите две дози+ инжекция с урбазон. Вероятно като се подобри детето ще ги намалят на половин ампула. Ние бяхме 4 дни в болница. Първият ден му направиха инхалации с 4 ампули общо и през 2 часа инхалации и с физиологичен разтвор. После 1 седмица беше на половин ампула сутрин и вечер и ги спряхме. Важното е да се оправи, ако не ги правите както са изписани и влезете в болница няма да е по-добре.

# 32
К5, на нас са ни изписвали по половин ампулка на инхалация. Но не мога да кажа дали цяла е много.

Само да напомня, че зъбите  трябва да се измият след инхалация с пулмикорт, защото иначе се развалят.

# 33
Не е много цяла ампула.

# 34
  • Varna
Моето скромно мнение е, че бактерията е още там. Моята прави ларингити много често и повечето пъти е от натрупания секрет отзад, заради бактерия.

# 35
  • shumen
Не е много.Моя е правил няколко ларингита и ни е изписвана по цяла.След подобрение се намаля на половин ампула.

# 36
Взех Омнибиотик имунд да давам на детето, обаче давам и едни витамини, в които има вит. Д.
Дали може да се предозира Д-то? Искаше ми се и двете да и давам зимата, но не съм сигурна.

# 37
Здравейте, дъщеря ми (на 2,4 г), изписаха инхалации с пулмикорт сутрин и вечер по една цяла ампулка. Това много ли е?  В момента е с ларингит и се тревожа как я друсаме с това лекарство, при положение, че преди седмица беше по същия начин, но борехме бактерия..

Не е много. Нормално е. Синът ми беше 7 дни на Пулмикорт цяла ампула+Вентолин 3 пъти на ден, а тогава нямаше още 2 год.
Когато ми правеше спазми, задух и повръщане от кашлица съм му давала по препоръка от педиатър и пулмолог 2х2 ампули Пулмикорт на 4 часа.
Давайте смело. До 3 дни всичко ще е наред.

# 38
Взех Омнибиотик имунд да давам на детето, обаче давам и едни витамини, в които има вит. Д.
Дали може да се предозира Д-то? Искаше ми се и двете да и давам зимата, но не съм сигурна.
Възможно и, прегледай в какви дози и прецени. Моята малката пие едни течни мултивитамини- бая и силни ме предупредиха никакви други да не давам, за да не стане предозиране.

# 39
Колко единици има във витамините?

# 40
След малко сме на контролен преглед със малкия.
Да видим как е и дали ще може да посещава градина от 2 ри Декември.

# 41
200 IU в Омнибиотика и 500 IU във витамините

# 42
И аз взех ИмунД и витамини на  Джеймисън. Дали мога да ги давам едновременно...

# 43
Пюр, вземи иберогаст и го давай редовно около месец. При голямата ми дъщеря беше същата работа, Иберогаста много помогна.
И голямато е в кюпа с повръщането. Нощес 2 пъти, цял ден гадене, температура. Доста зле се чувства и изглежда... сега даже я тресеше, а това се случва наистина рядко, колкото и да вдигне. Педиатърка ми каза или вомакур свещички за гаденето или четвъртинка деган (за 9 годишна, 26 кг), но нито едното иска, нито другото....

# 44
200 IU в Омнибиотика и 500 IU във витамините
Не е много . То на бебетата дават 1000. Аз давам Имун Д и отделно 800 единици чист вит. Д.

Общи условия

Активация на акаунт