Боледуване на децата ни - тема 83

• 19 942
  • 763
  •   1
Отговори
# 750
  • shumen
Лукресия,защо не пробваш да мериш с друг термометър,за да си сигурна дали има Т.

# 751
Лукресия,защо не пробваш да мериш с друг термометър,за да си сигурна дали има Т.
Пробвах с електронен под мишницата 36.8 ама не го държа до края. Все пак си дадох нурофен и компот от малини

# 752
При нас положението е че всичко е от задната хрема, минаваме на пулмикорт за 5 дни, мукоплант лека нощ, назик кидс и ериус. На 31 ви трябва да  пиша на лекаря как е положението. Силно се надявам да е ок след 5 дни

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 21:26 от mim4o8411

# 753
Мъжът ми и той от днес е със зверска кашлица незнам как ще се спи тази нощ ..в момента си ползвам последния отпуск  понеже градината е затворена и по кофти почивка не бях имала честно ..детето поне се оправя вече ...

# 754
Дани, здрави сме, за това не пиша. Чат пат чета, но не ми остава много време, защото започнах и работа. Малката ходи 2 или 3 седмици на градина и излезе ваканция здрава, направо не е за вярване. Аз сякаш го отдавам на Бронховаксома и ще направя пак курс като минат 3те месеца без него. Като ви чета, че грипа е налазил, зле ми става. Децата са с ваксина за втора година и се моля да работи и тази година.
Към майката с детето с ниски тромбоцити.. това е от вируса, инфекцията е силна и потиска костния мозък. Голямата ми дъщеря беше така когато направи вирусна пневмония от грипа. Толкова пъти сте ходили на лекар, как пък една снимка не направиха....

# 755
Включвам се с разстройство и еднократно повръщане на дребното от сряда. Вчера само един път кашаво изхождане и си рекох, че му мина... Преди малко се събуди с рев, ака му се стиска, търсим по нощите Мелилакс... Може ли да се прилага при разстройство? Изходи се без клизмата, а след това и повърна. Сега скимти, боли го корема като го натисна, ама май взе да се унася. Каката е на 5 и досега чревен вирус не бяхме карали... Този е втори от ноември насам Cry

Ваня, радвам се, че сте добре! Ние също сме с противогрипни ваксини и не знам дали ще ни опазят, но поне на психиката ми действат добре Heart Eyes

# 756
Ама как клизма при разстройтво? Абсурд. Дай на детето нещо за повръщане, примерно Натриев цитрат или Вомитусхил и нещо за коремни болки, Еспумизан примерно. Пробиотик и не знам на колко е, но и ензим е опция. По принцип не е задължително да е чревен вирус.

# 757
  • shumen
Ваня,радвам се,че сте добре.Аз една година сложих противогрипна,но при нас не подейства и лежахме и двамата тогава с усложнение пневмония в болницата и повече не посмях да сложа.Може и наистина да е подействал Бронховаксома при твоите.
Барбалена,не се прави клизма при разтройство.Аз за повръщане съм най-доволна от натриев цитрат.
Мимчо,и аз съм за снимка?Има вирусни пневмонии,които не се чуват на слушалка.
П.С.Пуснах нова тема.

# 758
Барбалена за разстройство давам тазектан дуо и ентерол, при нас действат безотказно, а за повръщане натриев цитрат и хидратин алфа.

# 759
Дай линк за новата тема!

# 760
  • shumen
Ваня,не знам как се дава линк към нова тема.Ако някои може нека го направи.
Темата е Боледуване на децата ни-Тема 84.

# 761
Ами щото той се стиска, хора... Клизмата не е ли само да провокира раздразнение? То съдържанието не минава по цялото черво. Знам ли и аз. Как иначе трябваше да го накарам да се изходи, че да му попремине малко? Той се стиска, защото не искал "каша". Боли го и стиска. Не се наложи да ползваме клизмата, де...

Спи сега, няма да му давам нищо. А и той  за три дена повърна два пъти, разстройство по 1-2 пъти на ден, днес 3 пъти. Не ми изглежда притеснително често. Попадала съм на мнения, че ако не е много начесто повръщането, да не се дава нищо, за да се изчисти по-бързо организмът. Ама не знам до колко е вярно. А и нали ви казах, че това ни е втори чревен вирус, нямаме никакъв опит. Виж, при запек и трета сливица сме половин лекари...

# 762
# 763
  • shumen
Има нова тема.

Общи условия

Активация на акаунт