Отхвърлиха ме изведнъж.

• 4 823
  • 91
  •   1
Отговори
  • Washington,USA
Малко звучи на изтъркан сценарии за любовен филм, но преди година започнах да се влошавам здравословно. Бях в болница и се запознах с много добър и хубав човек там- лекар. След като ме изписаха, продължихме да излизаме и да си говорим за всякакви неща. Всичко беше ок. Наскоро му казах, че го харесвам и той каза, че ме харесва също. Само, че когато разбра за годините ми,той се отдръпна. Sad Не ни е чак толкова голяма разликата - 10 г. Каза, че не може да се възползва от някой толкова малък. Знам, че нищо не мога да направя, но се чувствам кофти. Всичко вървеше ок. Не знам и аз. Естествено няма да се натягам там и такива, но просто ми е тъпо, че всичко се срина, когато си казах годините.

Знам, че няма кой да ми помогне тук, но просто споделям да ми олекне. От друга страна имам припадъци и може би това го е натоварило, не знам.

# 1
  • София
Нищо не го е натоварило, просто не си пада по теб и за това няма причина. Влюбването е ирационално, та не търси конкретни качества или недостатъци, които са довели до това да не е влюбен. И продължавай напред.

# 2
Лекар няма начин да не ти е  видял годините ,в болница не се лъже. Бил е мил с теб, може от съжаление, може от доброта.
 За такива работи е   изискване да не се сближават с пациенти, че  грижата се взема за любов.

# 3
  • Washington,USA
Лекар няма начин да не ти е  видял годините ,в болница не се лъже. Бил е мил с теб, може от съжаление, може от доброта.
 За такива работи е   изискване да не се сближават с пациенти, че  грижата се взема за любов.

Не знам защо, но той не знаеше на колко съм. Това е причината да пита. Даже малко съжалих, че не му казах по - голямо число.

# 4
Е, и после ако задълбочите отношенията, как ще му обясниш, че си го излъгала?

# 5
  • София

Не знам защо, но той не знаеше на колко съм. Това е причината да пита. Даже малко съжалих, че не му казах по - голямо число.
Не си на 12, извинявай, годините не са му проблема.

# 6
  • Washington,USA

Ами не мога да си го обясня по друг начин. Продължихме контакта си след болницата, после ми каза, че харесването е взаимно. Искаше да излизаме. И казах едно число и отиде работата.

# 7
  • Beyond the stars
Мъжете казват много неща. И да , годините не са му проблем.
Не се фокусирай в този анализ, няма смисъл.

# 8
Ти на колко си, той на колко е? Ако е фрапираща разликата или си под 18 е постъпил нормално.  А може и да е женен и да се е сетил в последния момент.

# 9
  • София

Ами не мога да си го обясня по друг начин. Продължихме контакта си след болницата, после ми каза, че харесването е взаимно. Искаше да излизаме. И казах едно число и отиде работата.
Няма нужда да си го обясняваш, нали това ти казвам. Не си пада по теб и се е хванал за това. Нито си виновна ти, нито той. Продължавай напред.

# 10
  • Washington,USA
Ти на колко си, той на колко е? Ако е фрапираща разликата или си под 18 е постъпил нормално.  А може и да е женен и да се е сетил в последния момент.

10г. Не съм под 18. Да, явно не е това и просто е бил мил.

# 11
  • София

Може да е женен и като е разбрал, че си много млада се е отдръпнал.
Годините не са фактор. Моята разлика с мъжа ми е 12 г.

# 12
Отдръпнал се е, защото е видял, че си психически нестабилна. Може и да те харесва, но друго да го спира.
Ти не беше ли с темите за приятелите дето им готвиш, а те все се влюбвали в теб?

# 13
Аз пък мисля, че е точно заради годините. Ти не беше ли наскоро завършила училище? Намери си среда от хора на твоята възраст и си общувай с тях, даже тоя форум е стар за тебе.

# 14
Кога, ако един мъж е силно привлечен, го спират години или каквото и да било? Няма такова положение.

Общи условия

Активация на акаунт