Отхвърлиха ме изведнъж.

• 4 834
  • 91
  •   1
Отговори
# 45
Какво значи излизахме. На кафе?
Секс правихте ли изобщо и колко пъти?

# 46
Не ми изглежда като да е имало секс. Просто човекът като е видял, че тя хлътва по него, е сложил край, аргументирайки се с възрастта.

# 47
  • Между гори и планини
Между харесване , физическо привличане и влюбване има много разлика. И аз харесвам много хора, приятни за компания, кафе, ресторант и толкова. И възрастта няма значение.
Да разбираме ли, че заради тревожност и депресия си била в болница? И лекарят е психиатър? Ако е така, вероятно е излизал с теб като с лабилна пациентка. Вероятно е да те е харесал и като компания за кафе. Но и си е дал сметка още от началото че ще е до там. Как ди мислиш, че с такава диагноза ще те запознае и с детето си или ще иска нещо по- сериозно?

# 48
Изобщо не е коректно да излиза с пациентка. Какво точно е търсел там? А пък психиатър да излиза с пациент ми се струва нереално направо.

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 15:18 от alex_jp

# 49
Абе и аз мисля че "излизането" е било до кафето пред болницата, колкото да й даде епикризата и болничния

# 50
  • Washington,USA
Не, зъболекар.

# 51
  • Между гори и планини
И какво е правил този зъболекар в тази болница или и той е бил пациент?
Редактирам се - хем ти е бил лекар в болница, хем е зъболекар.... Коя е тази болница?

# 52
Потребителката Бъндироуз има вопиюща нужда от внимание и не знам доколко са достоверни историите й/му, но ако и в реала е така...
Вопиюща нужда от специализирана помощ.🤯

# 53
Имай предвид, че такива връзки обикновено са нетрайни и добре, че нещата са приключили още в зародиш, защото можеше ситуацията да се усложни. Знам за два такива случая. В единия случай жената е с ортопедични проблеми. Забременява от неин приятел лекар, той не пожелава да останат заедно, но тя запазва детето. Ражда го живо и здраво. Това дете вече трябва да е около 30-годишно.

В другия случай става дума за жена с психично заболяване. Също забременява от неин познат лекар. И тя решава да запази детето. То вече е на 18-19 години. Нямаше никакви увреждания, предполагам, че и сега е добре.

Да, тези жени се справиха благодарение на борбеността си и на подкрепата от близките си, но не всеки има такава подкрепа.

# 54
  • Washington,USA
Няма причина да пиша измислици. Имам си достатъчно проблеми в реала. Беше ми лекар, докато не намерих друг. Работи в същата болница, в която бях.

# 55
Казал ти е за възрастта, а не заради това, че си лабилна и не би се възползвал от теб? По принцип не и редно да се възползва, така че не се чувствай отхвърлена. Обикновено жените усещат кога един мъж ги харесва, макар че има и такива, които човек ги поздрави за добро утро с усмивка, и те вече си представят името си с фамилията му, и теглят карти таро какви са намеренията му към тях.

# 56
  • Washington,USA
В момента  си гледал детето и фокуса му бил над него. Говорихме пак. Покани ме да излезем.

# 57
В момента  си гледал детето и фокуса му бил над него. Говорихме пак. Покани ме да излезем.

Само сте излизали или се е опитвал да те прелъсти, защото това "дърпане" може и да е с цел по-бързо да те вкара в леглото си. Аз бих си имала едно наум.
А ти както си налапала въдицата и само да ти подсвирне и ще си готова да му се отдадеш.
Внимавай наистина защото може и да те манипулира да си легнеш с него.
На мен точно на това ми прилича.

# 58
Поредната изсмуква от пръстите тема, или от нереализирани фантазии, не знам.
От 30 години се движа и работя с различни лекари и пациент мнокократно съм била, но наистина не бях чувала лекар да излиза на среща с пациентка. Вероятно се случва 1: 1000

Съжалявам , но звучи много плоско, повърхностно и непрофесионално.
А фантазиите на някои хора естествено взимат опасни висоти.

# 59
Аз все пак съм впечатлена, че излязла с лекаря. Явно я харесал, щом пренебрегнал малко правилата. То не че има нещо лошо, ако и двамата са свободни де...

Общи условия

Активация на акаунт